Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozaczona bo nie wiem co zrob

Zostalo mi 2800zl na zycie na CALY miesiacJak przezyc?Prosze o rady!

Polecane posty

Oplacilam wszystkie rachunki i wlansie policzylam ze zostalo nam 2800zl na zycie na caly mieisac:((Jak Wy kobiety oszczedzacie i co kupujecie aby starczylo?

Gość a mi zostało 28 zł

Gość jezeli nie masz
10 dzieci, to uwazam to za prowokacje -10/10

Gość zero plus
ja mam 2800 na caly miesiac z rachunkami do zaplacenia i zycje ;/ zalosny topic

Gość o majjjjjaaaq
zostało Ci 2800 po opłaceniu rachunków i Ty kurwa narzekasz? ja zarabiam połowę, po opłaceniu rachunków zostanie mi 900 zł... głupia :O

Gość okokokokokoo
boze to jak ty zyjesz ze tyle ci nie starcza? ja swojego czasu mialam 400zl i musialam wyzyc

Gość nie osmieszalabys
sie takim wpisem kretynko bo jest nie na miejscu i jest żenujący....Kretyński żart. Współczuję debilizmu!

za tyle to można z rachunkami przeżyć :O żal 💤 1/10 czyli dostajesz teoretycznie na prowokacyjną rękę średnią krajową albo więcej :P to zarabiasz jak mało kto

Gość ale wykombinowałaś............
u mnie za 2800 żyją 3 osoby cały miesiąc, więc nie wydziwiaj. Z tego odchodzą jeszcze wszystkie opłaty. Myślę, że to prowokacja

Zadna proowokacja i nie wiem dlaczego sie tak oburzacie skoro ja grzecznie pytam - i nie pracuje jako wozna tylko w swoim zawodzie i jak na swoje kwalifikacje zarabiam ZA MALO i pozostaje mi tylko chyba sie z tym pogodzic bo jak szukam nowej posady to narzekaja ze chce za duzo i nie sa w stanie mi zapalcic tyle ile chce , za dobre CV itp...ludzie nic tylko chyab myslec nad wlasnym interesem...Zarabiam 6200zl gdzie czlowiek powiedzmy na zachodzie w moim zawodzie na podobnym stanowisku wyciaga 3 - 4 razy wiecej... No to moje pytanie do ludzi ktorym zostaje mniej co robicie aby wam wystarczylo?Pozatym ja nie chce stracic wszystkich pieniedzy tylko musi mi cos zostac...

żałosny temat założyłaś, ja zarabiam 1000zł, mieszkam co prawda z rodzicami, utrzymuje samochód, dobrze żyje, niczego mi nie brakuje a w wakacje wyjeżdżam z dziewczyną na zajebiste wczasy do grecji. a ty narzekasz.. chyba jakaś prowokacja

Ludzie darujcie sobie te ironiczne komentarze- taki nie potrzebuje!Prosze o opinie jak przezyc za powiedzmy 1000 zl przez caly luty.

Gość labama01
zalosna jestes..zamiast siedziec na kafe rusz dupe i jedz na zachod...moze wtedy nie bedziesz rozpaczac i zarobisz 3-4 razy tyle;(((...tylko zauwaz, ze na zachodzie zycie tez jest 3-4 razy drozsze.Dziwie sie,ze ty tyle zarabiasz, bo inteligencja nie grzeszysz..

Krzysiu20 - mieszkasz z rodzicami wiec o czym ty moiwsz chlopaczyku?Nie musisz sie martwic o jedzenie , oplaty wiec sie dziwisz ze ci 1000zl wystarcza nawet na to aby odlozyc na wakacje?Obudz sie!!Ciekawe co bys napisal jakbys musial za tego tysiaka wyzyc , ubrac sie i wszystko inne?

Gość o majjjjjaaaq
w jakim zawodzie pracujesz??

Gość brunia
komus sie ewidentnie nudzi i chcial zobaczyc reakcje i przeczytać komentarze zdziwionych ludzi...:):)

Gość mój mąż zarabia trochę więcej
ja nie pracuję bo wychowuje dzieci, i z tego płacimy 1300 za wynajem mieszkania, 900 zł rat i jakoś musimy dawać sobie radę.

labama01 - nie jestem zalosna....Twoim zdaniem jestem taka jak piszesz bo nie chce jechac na zachod?Jak masz ochote to jedz i niech Ci wytykaja ze jestes Polakiem...jJa lubie nasz kraj tylko zeby zmienili troche wynagrodzenia i nie wyzyskiwali tak dobrych pracownikow. Owszem oburza sie zaraz Ci ktorzy zarabiaja po max 2 tys ze zyja i nie narzekaja...nie badzcie hipokrytami jak nie macie wyjscia to co macie pisac/ mowic?

u mnie zanim bracia poszli do pracy 5 osób żuło z 2500 miesięcznie (żeby nei było mieszkam na wsi :P)

Gość brunia
hehehe chce wam sie odpisywać?

Gość sileska01
oohhh biedactwo:((( to ty umrzesz z glodu:(((!!!!!moze pozycz malego psa lub malutkie dziecko i posiedz na chodniku, na pewno znajdzie sie jakas dobra dusza i rzuci ci pare groszy.. ja sobie nie wyobrazam przezyc za 2800 zl calego miesiaca...toz to sam chleb i woda:((.Moze popros o darmowe posilki w pracy na stolowce??

Nie nie nudzi mi sie tylko POPROSILAM O OPINIE/ POMOC ale chyba jej nie otrzymam...

Gość chyba masz
racje brunia bo trudno uwierzyc ze ktos taki istnieje, w sensie tak nieograniczenie tępy jak autorka topiku :)

Napisalam chyba ze nie chce wydac wszystkiego tylko MUSZE troche odlozyc!!Nie wyobrazam sobie aby przebimbac cala pensje i powiedzmy 1 byc GOLYM I WESOLYM...

Gość co za pustak
tiaa.. opłaciła wszystkie rachunki i inne wydatki,zostało jej TYLKO 2800 do ko nca miesiąca- a więc na jedzonko,własne potrzeby,prezenty,ciuszki i ona zastanawia się jak przezyje. A pustaku nie widzisz,że skoro rachunki opłacone i zostało Ci aż tyle po opłaceniu wszystkiego to spokojnie przeżyjesz w tym miesiącu? No, chyba,że w następnym wywalą cię za głupotę z pracy to wtedy może i zdechniesz. Poza tym to prowokacja.

Gość sileska01
to siedz i rozpaczaj dalej!idiotka!

Gość jzbfkjz
zazdrosnicy,2800 woooooooooooow.faktyczni.nie masz tutaj co pytac o takie rzeczy bo tu sami frajerxy co za 2 tysiaki robią.

zrozpaczona jeśli to nie prowokacja to chyba jesteś oderwana od rzeczywistości, wielu ludzi żyje za połowę tego albo i mniej i sobie radzą. Nie wiem na co wydajesz swoje pieniądze skoro nie wiesz jak przeżyć. Ja mam 2500 na miesiąc, robię remont mieszkania, odkładam zawsze parę groszy, nie żałuję sobie na jedzenie i zawsze kupię sobie jakiś ciuch, kosmetyk czy książkę. Zejdź kobieto na ziemię bo jak kiedyś stracisz pracę i będziesz musiała przeżyć za 600 zł zasiłku to chyba się potniesz z rozpaczy :o