Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozaczona bo nie wiem co zrob

Zostalo mi 2800zl na zycie na CALY miesiacJak przezyc?Prosze o rady!

Polecane posty

co za pustak- masz dobry nick bo taka wlasnie jestes a zdychac to mzoesz TY i nie zycz tego ludziom bo naprawde zal i zawisc wychodzi z twojego marnego dupska.Powalilo was ludzie godzicie sie na taka wegetacje za kilka zlotych- to sie godzcie ja nie mam zamiar.A to ze sie martwie to chyba dobrze swiadczy - lepiej tak jak wiekszosc z was biegac po zapomogi:((Zal...i sie ludzie dziwia ze wieksozsc polskich matolow zarabia max 2tys ...sama mam takich pracownikow ze czasami zal im placici nawet po te 2 tys:((

Gość co za pustak
a tak poważnie.może jakaś zrzuta dla tego biedaka? przecież to aż żał serce ściska, nam zostaje 5000 miesięcznie na własne widzimisie lub "odłożenie" a ona ma przezyc z 2800? pokrzywdzona przez los:( maluczki człowieczku odłóż sobie 1800, a za 1000 rób zakupy.

Gość jzbfkjz
fraucośtam-a kogo obchodza inni ludzi.jak ciebie zadwoalaze sobie kupisz jeden ciuch czy ksiazke w meisiacu to twoja sprawa.

Gość co za pustak
w dupie byłaś i gówno widziałaś. kropka.

Gość labama
ohh, oczywiscie, przeciez sam krem do twarzy kosztuje jakies 400 zl, botox ok 1000 zl, fryzjer -300 zl, jakis ciuszek 1000 zl i 100 zl zostaje na jedzenie:((( ohhh...straszne:(

Gość Adel
Ej, może Ci pożyczyć troszkę, to jakoś dociągniesz do marca...

co za pustak zostaje ci 5 tys to chyba dobrze prawda?O co sie tak rzucasz?

Gość co za pustak
niee. pożyczyc to nie bo nie odda. ale może jakaś strona-łańcuszek z prośbą o datki ?

Gość co za pustak
no patrzcie. i nawet nie potrafi dostrzec ironii. tacy ludzie podwyższają moje ego;D

Gość labama
"co za pustak zostaje ci 5 tys to chyba dobrze prawda?O co sie tak rzucasz?" jeeeeezu, ona naprawde jest pusta:(((

Gość KAIHAHSHAS
ŻAŁOSNE!!!! WEŹ SPIERDALAJ STĄD!!!!!!!!l LUDZIE MAJĄ CZASEM MARNE 3OOZL NA MIESIĄC!!!!!!!!!I NIE MAJĄ ZA CO ŻYĆ!!!!!!!A TY KURWA WYLATUJESZ Z 2800 KRETYNKO INNI BY MARZYLI O TYM BY TYLE MIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAK SŁÓW.....

Gość jzbfkjz
labama dokladnie tak.tobie pasi nic sobie nie kupowac i oszczedzac na wsyztskim to twoj problem.ja mam zamiar np czerpac z zycia poki jestem mloda i tez bym sie pochlasdtala gdybym zarabiala 2 tys zl.sie dziwicie ze tyle zarabiacie i narzekacie a wiecej zarabiac nie ebdziecie bo wam to widocznie pasi i nie macie jaj zeby sie starac o wyzsze pensje.jak rpacodawca moze miec frajerow za 2 tys to po co ma placic wiecej .proste.i tak wlasnie pracodawcs potem sobie moze kupwoac ciuszki i kremy,dzieki waszemu frajerstwu.pozdrawiam:)

jeśli za 2800 nie umiesz przeżyć to chyba nie umiesz oszczędzić/mądrze wydawać pieniędzy

Gość labama
wiecie co??? przeciez to widac,ze pisze to jakis nastolatek, ktory w dodatku nie grzeszy inteligencja, bo poziom dyskusji jest bardzo niski, my sie tu produkujemy a on sobie z nas jaja robi...

Gość dokladnie tak
Ludzie nie rozumiem Was!?!Co sie tak czepiacie autorki?Moe naprawde zostalo jej 2800zl gdzie moze miala zawszxe duzo wiecej i nie wie jak tym rozprzadzic?Sami piszecie ze Wam pozostaje mniej i jakos sobie radzicie a powiedzmy ze zostaje Wam polowe mniej niz macie zawsze i co zyjecie tak spokojnie? Autorko nie przejmuj sie bo zawsze znajdzie sie ktos kto zechce dokopac:(

Gość jzbfkjz
to niech dziekują.jak nie maja wiekszych ambicji to ich sprawa.tlyko co to za zycie jak trzeba sobie ciagle czegos odmawiac

jzb... tak, mi to wystarcza bo moje życie nie kręci się wokół bezmyślnej konsumpcji, jestem zadowolona z tego co mam i może dzięki temu nie mam tak pojebanych problemów jak autorka, która okazuję się zwykłą prostaczką pozbawioną rozumu i wrazliwości.

Gość ja mam tylko...
1250 zł emerytury i jakoś żyję, więc myślę że Ty też nie umrzesz z głodu.Jeśli chcesz, mogę Ci powiedzieć jak zaplanować wydatki na cały miesiąc.

Gość Kokieteczkajedyna
Wiecie co? Nasuwa się jedna myśl. Lepiej zarabiac mniej niz autorka, ale miec poukładane w głowie, doceniac ważne wartości i potrafic zyc tak,by pózniej się tego nie wstydzic.

Gość jzbfkjz
bo polaska to taak wieksza wieś.ale madrzy i zaradni moga zyc normalnie.luksus to by byl jakby polacy wreszcie zmienili tok myslenia i przestali sie frajerzyc bo wszedzie sie z polski smieja.moj chlopak jest anglikiem,ostanio opowiedzial mi taki kawal: polskie malzenstwo jest na zakupach.maz siega po 6pak piwa i laduje do koszyka.a zona mowi:co ty robisz? a on na to,promocja ejst 24 zl.zona na to,odloz to,nie stac nas.potem maz widzi jak zona kupuje krem za 40 zl i mowi,odloz to przeciez nas nei stac.a zona na to,ale dizkei temu jestem piekna.maz na to,dzieki 6 piwom tez a sa za polowe ceny.Fajnie co?

niezla prowokacja... zostaw sobie 500 zloty na zycie i wtedy pogadamy:/

Gość ja mam tylko...
Chyba prowokacja, bo ja chcę jej powiedzieć jak przeżyć, a ona nie odzywa się.

Gość Katttta
Autorko, a wcześniej zostawało Ci więcej?? Ile??

Gość hahahhaha
jzbfkjz - "moj chlopak jest anglikiem"to juz wiemy skad masz tyle siana...kto Ci zycie ustawil...a on kim jest?mechanikiem samochodowym?bo przeciez tam ponoc na zmywaku lepiej sie zarabia niz tu...wiec on pewnie tez jest frajerem tak jak i ty...zenada...nie odzywaj sie bo sie osmieszasz...i nie pierdol mi tu o ponizaniu sie jak ktos zarabia po 1500 - 2000...to sa normalne pieniadze...moge sie zalozyc ze twoi starzy cale zycie tak zyli...ich tez nazwiesz frajerami?zal

Gość made in biedronka
tak se k***a siedzę i czytam , i tak se k***a myślę , ze to jest dobry temat na podniesienie adrenaliny..zamiast małej czarnej:) autorko - jedx do biedronki - autobusem lub tramwajem - taniej wyjdzie niz benzyna (zaoszczędzisz) kup konserwę turystyczną, płatki i mleko, jakis sok,1 kg margaryny do smarowania- tańsza niz masło:) pseudo wędlinę kawałek żółtego sera , kawe i herbate made in biedronka i coś dobrego za zaparcia:) bo twój żołądeczek może tego nie przezyc... hehehe:P

Gość jzbfkjz
hahaha.moj chlopak jest architektem.ja jestem adwokatem.moi rodzice nie sa polakami. ale mieszkamy tutaj z takich a nie innych wzgledow.moimrodzicom nidgy niczego nie brkaowlao i nie brakuje.tyle ode mnie:)

Gość zapominacie
a w zasadzie to czemu jestescie tacy agresywni? wkurza Was, ze ona zarabia o wiele wiecej od Was? czy to, ze przyzwyczaila sie do duzych wydatkow i teraz nie potrafi np. kupic sera za 14 zl/kg? wkurza? to po co wchodzicie na topic?

Gość labama
jzbfkjz -gratuluje w takim razie super znajomosci j.polskiego skoro nie jestes Polka, ale z tego co wiedze, to nie jestes rozchwytywanym adwokatem skoro masz czas na kafe i glupie tematy

Gość made in biedronka
trafne - nawet bardzo rzekłabym:)