Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez.

kocham meza, ale lubie flirtowac z innymi - kto tak ma?

Polecane posty

Gość bez.

wiem, ze nigdy bym go nie zdradzila i kocham nad zycie, ale dla rozrywki uwielbiam miec kolegow w pracy, z ktorymi lubie rozmawiac na granicy flirtowania i podtekstow. i czasem nawet prawie traktowac ich, jak swoich chlopakow na terenie pracy ... powiedzcie, czy jestem chora psychicznie, czy to kryzys wieku sredniego (36 lat) ??? :D 😭 czy moze nie tylko ja mam takie glupoty w glowie ???

Gość yayaay
lubię ale nie udaję że kocham mężą

Gość bez.
ale ja nie udaje, ze go kocham, bo gdybym udawala, to bym romansowala, calowala sie i przesypiala z tymi swoimi wielbicielami :P a ja po prostu lubie ich towarzystwo i moj maz o tym wie, bo mu opowiadam rozne smieszne historyjki ;)

Ja też tak mam. To takie dowartościowanie samej siebie.

Gość oscar z kubla
maz cie nie dopieszcza:P

Gość bez.
z tym, ze wlasnie on jest dla mnie bardzo mily i sympatyczny, a ja ciagle szukam nowych wrazen ...

Gość kude elka
wy to macie najebane!!!kocha, flirtuje, opowiada mezowi.co jest do chuja?zeby mąż Ci kiedyś nie opowiedział jak sie zabawił:P

Gość bez.
zdaje sobie sprawe, ze on tez moze szukac, w koncu ma w pracy stycznosc ze spora iloscia plci pieknej ... tyle, ze nie wiem jaki zwiazek ma moje 'szukanie' z ew. jego ;)

Gość edek111
No bo wszystko jest właśnie do czasu. A gdyby mąż tak flirtował z koleżankami, to zaraz awantura na całego. A skoro kobieta to lubi, to wcześniej czy póżniej zdradzi męża. I gdzie tu przysięga małżeńska, gdzie dojrzałość ?!

Gość oscar z kubla
chcesz miec zaplecze zeby nie zostac z reka w kiblu:P

Gość lostka
Probujesz sie po prostu dowartosciowac, ale ostrzegam, takie starszawe kobity flirtujace z kazdym facetem sa czesto obiektem drwin w pracy, mimo ze one mysla, ze sa takie atrakcyjne i pozadane...

Gość bez.
ale ja wlasnie nie robie nic naruszajacego przysiege malzenska, ani nic takiego, za co jemu robilabym awanture. komentarz o zapleczu jest prawdopodobnie calkiem trafny. jezeli nawet nie docelowo, to tymczasowo ;)

Gość bez.
ani tez nie flirtuje tak, zeby ludzie ze mnie drwili :D zachowuje sie normalnie, po prostu rozmawiamy, zartujemy, nie jestem jakas smieszna kokietka kizia mizia, tylko raczej dziewczyna -kumplem .

robisz, kochanie, robisz. tyle, ze jestes na tyle niedojrzala, ze jeszcze o tym nie wiesz. swoja droga zawsze bylem ciekawy, jak to jest miec charakter (za przeproszeniem) *rwy.

Gość kude elka
Pięknie:P

Gość oscar z kubla
czy to nie jest ciag dalszy wczorajszego topa? w wielka milosc w tym wieku jakos nie chce mi sie wierzyc;)

dziewczyna-kumpel nie flirtuje, tylko dobrze sie bawi. a ty szukasz wrazen: - "traktowac ich, jak swoich chlopakow na terenie pracy" - "dla rozrywki uwielbiam miec kolegow w pracy, z ktorymi lubie rozmawiac na granicy flirtowania i podtekstow". masz charakterek puszczalskiej :D

Gość bez.
no chwila moment, kuwy? toc mowie, ze nic kuewskiego nie robie.

nie robisz? robisz. pokazujesz wszystkim, ze jestes chetna. jak suka daje, jaki pies sie oprze?

Gość bez.
nie mam charakteru puszczalskiej. wbrew pozorom mam charaktej niesmialej dziewicy i chyba po prostu sprawia mi radoche, ze faceci mnie lubia. chyba niepotrzebnie urzylam slowa 'flirtuje' bo od razu macie co innego na mysli. ja mialam na mysli raczej 'flirt towarzyski' bo nie rozmawiam z nimi o seksie itd.

Gość bez.
nie bronie sie, bo nie mam przed czym. uscislam tylko swoja wypowiedz. mi nie zalezy na tym, czy 10 osob nazwie mnie kuwa, czy nie. zalezy mi na porozmawianiu na plaszczyznie psychologicznej, i juz widze konkretne podpowiedzi, ze chce sie dowartosciowac. do tego sie przyznaje, choc nie jestem z tego dumna.

to uscislaj na samym poczatku. i to nie w rozmowach na forum, ale w pracy podczas flirtu. roznie mozna odczytac twoje zachowanie. zobacz, jak latwo cie "zalatwic" i przylepic ci latke "puszczalskiej". a potem bedzie placz w poduszke i topik: "nie jestem puszczalska a taka ze mnie zrobiono". :-o

bez. wiele kobiet tak ma ale niewiele do tego się przyznaje- powód- widzisz sama- zaczyna się wielkie filozofowanie o charakterze puszczalskiej, problemach w małżeńskim łożu itd nie to jest normalne! jesteś kobieta- nie tylko żoną chcesz się podobać i chcesz być adorowana a żartobliwe flirty bez podtekstów sexualnych i tzw kisielu w majtach nie są naprawdę przestepstwem

Gość bez.
no i jak zwykle, nie mozna nawet powaznie porozmawiac.

Gość rita29
nie uważam tego za nienormalne, pewnie jesteś młoda mężatka, ja będąc na studiach miałam to samo, lubiłam flirtować z chłopakami z grupy, bawiło mnie to, zwłaszcza ich podchody dopóki nie wiedieli,że jestem mężatką ale z tego wyrosłam,

Gość bez.
dzieki ike, z toba mozna ;) inni zamiast rozmawiac chca mnie 'zalatwic' :D tyle, ze mnie slowa typu kuwa i puszczalska bynajmniej nie obrazaja, staczaja jedynie rozwazania na zupelnie inne tory ...

Gość bez.
rita, u mnie to chyba kryzys wieku sredniego :D moj zwiazek ma prawie 10 letni staz, moza wkradla sie wen niewinna monotonia ...