Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimozimorodek

cholera panna 24 lata z którą zacząłem być okazała się dziewicą

Polecane posty

Gość zimozimorodek

ja mam 26 lat, pytam głównie facetów: chyba nie ma sensu z taką być nie? bedzie trzeba z nią wszystko od początku przerabiać, pozatym jak nie wyjdzie to będzie za mną się ciągła do końca życia, lepiej zeby znalazła sobie jakiegoś prawika, jak myślicie?

Gość ty poważnie masz 26 lat
sadząc po twoim tekście wydajesz sie być pryszczatym szczylem z gimnazjum.:classic_cool:

Gość zimozimorodek
26 lat, dlaczego niby pryszczatym szczylem, poprostu się boję i denerwuję czy to ma sens, nie miałem nigdy wcześniej cnotki....i pytam sie facetów a nie zakompleksionych moherów

Gość baba_
kolego zacznij może od slownika ortograficznego, a skoro tak twierdzisz to moze poszukaj dziewczyny w domu publicznym... tam beda kobiety, ktore bardziej odpowiadaja twoim wymaganiom

Gość wystaw ja na allegro
może prawiczek z kropką , się załapie i kasiorki, trzepniesz, jeśli dziewica żelazna, to masz przeyebane, kutas zardzewieje ci i odpadnie ... :P

Sądząc po Twojej wypowiedzi nie zasługujesz na nią! Dla dobra tej dziewczyny, powiedz jej, że obawiasz się jej dziewictwa. To jak ona się do tego ustosunkuje, wyznaczy dla was dalszą drogę.

>> tam beda kobiety, ktore bardziej odpowiadaja twoim wymaganiom Popadasz w skrajność :o 24 lat i dziewica to musi być cos z nią nie tak :o

Gość Wywal ją
bo tylko ci problemów narobi

Gość zimozimorodek
miałem do tej pory dwie dziewczyny, to chyba nie duży przebieg, ale one nie były dziewicami

Gość Wywal ją
prawiczek i kropka 1987 ty już niedługo będziesz psy gwałcił, żadna dziewczyna nie będzie z taką ciapą i pijakiem jak ty

musisz się zaopatrzyć w pampersy, bo zwieracze odbytnicy ma wyluzowane i posrywać będzie w najbardziej nieodpowiednich momentach. :P

Gość dla niezorientowanych
może od razu jej powiedz, że to związek na chwilę i wyłącznie dla seksu. Ty powiesz prawdę a dziewczyna nie będzie niepotrzebnie tracic czasu na ciebie. Tak będzie uczciwie

Gość Wywal ją
A kto by taką chciał co nie wie co do czego? Zostaw ją chłopie, ona nie zasługuje na ciebie

Gość wpieprzają mnie teksty
ze 24 lata i dziewica to musi być cos nie tak, na drzewo spadajcie małpy z takimi poglądami, a ty gnojku zakończ tą znajomość dla jej dobra bynajmniej nie twojego jesli chodzi ci tylko o to zeby wacka zamoczyć

Gość Wywal ją
Też sądzę, że najlepiej będzie jak ją wyśmieje publicznie.

niech się wyspowiada, bo chcesz mieć ją czysta, ale to nie wszystko .........

Gość baba_
zimorodek masz racje - dziewictwo to straszna choroba....

a mnie najbardziej spodobało się to: \"ja mam 26 lat, pytam głównie facetów\" pytam głównie facetów i dlatego siedzę na forum babskim :P dobre!

Gość baba_
... a podobno to jest zarazliwe a tfu!

Gość Wywal ją
Jak mozna być dziewicą w takim wieku?! Coś musi być z nią nie tak psychicznie. Zostaw ją bo tylko życie sobie spieprzysz

Gość dla niezorientowanych
no straszne to jest - czekać na prawdziwą miłość... Lepiej seksić się z kim popadnie dla zwykłego sportu, bo moda taka. Im więcej tym lepiej. A wcześniej jeszcze urżnąć się i nie pamiętać nawet ilu tej nocy było....

"miałem do tej pory dwie dziewczyny, to chyba nie duży przebieg, ale one nie były dziewicami" 2 dziewczyny - to żaden przebieg nie były dziewicami - ale dla pierwszej z nich ty byłeś prawiczkiem - był to dla niej problem? czy udawałeś że wiesz "o co chodzi"? jak ty byłeś prawiczkiem to było ok ale że ona jest dziewicą to coś z nią nie tak? 26 lat i 2 dziewczyny to raczej nie zaczynałeś zabawy "w te klocki" w wieku 16 lat - ale w twoim przypadku to było ok tak?

Gość Wywal ją
"no straszne to jest - czekać na prawdziwą miłość... Lepiej seksić się z kim popadnie dla zwykłego sportu, bo moda taka. Im więcej tym lepiej. A wcześniej jeszcze urżnąć się i nie pamiętać nawet ilu tej nocy było...." Ale nic pośrodku to nie ma, co? Kolejna głupia pizda na forum.

"anah ty szowinistyczna pizdo" czytanie ze zrozumieniem to w dzisiejszych czasach nielada wyczyn :P pozdrawiam

Gość może z cnotką to można
pogadać, ale poruchać to chyba palcem w bucie. Dziewice to smakowity kąsek dla koniotłuków, typu prawiczki z kropkami i chuj wie z czym jeszcze