Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimozimorodek

cholera panna 24 lata z którą zacząłem być okazała się dziewicą

Polecane posty

Gość agniesiaaaaaaaaaaaa
ja dlugo bylam dziewica spotkalam faceta ktory byl juz doswiadczony powiedzialam mu ..troche sie zdziwil ale nie byl to dla nieggo problem ani powod do dumy zwyczajnie przyjal todo wiadomosci moim zdaniem jak komus na kims zalezy to nie ma znaczenia czy taosoba uprawiala seks i z iloma ... autorowi nie zalezy na dziewczynie skoro robi z tego problem ..

Gość Wywal ją
Jak dla każdego zakompleksionego masturbatora

Gość może z cnotką to można
bo jak ma się chuja zawiązanego na węzeł, to dziewica będzie myślała , że to standart. :D:D:D:P

Gość może z cnotką to można
jeśli dziewictwo tej panny to był jedyny atut, to też, by mnie cholera wzięła.

Gość dorożka
jesteś niedojrzały emocjonalnie i sam nie czujesz się chyba pewny w łóżku. bo dzieciwa czy nie dziewica dla normalnego faceta to żadna różnica. a bywają różne powody późnego rozpoczynania współżycia taki najbardziej typowy to to, że nie spotkała dotąd odpowiedniego faceta ( i wcale nie chodzi tutaj o miłość do grobowej deski. wierz mi. to, że którąś rozdziewiczysz nie znaczy, że uwiąże Ci się do kostki i nie puści. czasem dziewczyny czekają nie na wielką miłość tylko na kogoś KOMU na tyle zaufają że będą gotowe zrobić to z nim pierwszy raz. a czy się uda dalej czy nie to już nie jest w tym momencie istotne. ja przeżyłam pierwszy raz również b. późno jak na wymogi kafeteriuszy i również czekałam na tego, komu zaufam i przy kim będę się czuć swobodnie. po 4 miesiącach rozstaliśmy się i nie było z tego żadnej rozpaczy. ) wydoroślej 🖐️

Gość nikt cię dorożko nie chciał
aż się znalazł jakiś desperat, a ty nam tu ideologie wymyślasz :D :P

O rzeczywiście, bo tyle te, co je każdy od gimnazjum rucha są piękne i przyciągają facetów :o

Gość jestem 24-letnią dziewicą
i nie mam problemów psychicznych:) Zastanów się najpierw, po co z nią jesteś i co jest dla Ciebie ważniejsze - dziewczyna czy jej błona dziewicza?

Gość autor ma poważny dylemat
jeśli jeszcze jest dziewicą, to może być nawiedzoną katoliczką, i przeyebany żywot, ruchanko tylko po to by zrobić dzidziusia, a potem trzepanie kapucyna i znajomość z Renia R. , niemiła perspektywa, jak ktoś nie za bardzo lubi bicie konia, prawiczek 1987 i kropka to co innego.

Gość jestem 24-letnią dziewicą
albo raczej brak tej błony...

Gość dorożka
tłumacz tak sobie dalej. wierz mi, zazwyczaj te brzydsze mają o wiele większe powodzenie niż dziewczyny które się szanują, bo nie muszą na siłę zabiegać o faceta a co za tym idzie - jeżeli mają na tyle rozumku i tego czegoś są w stanie go przetrzymać bardzo długo bez szantażów z jego strony "albo mi obciągniesz albo do zobaczenia" 🖐️ a dziewczynie autora radziłabym znaleźć prawdziwego faceta a nie marną podróbkę ;)

autorze to co wolałbyś aby przed tobą ona miała ze 50 partnerów seksualnych?

Gość Delirra
Ech, czuję się zobowiązana do wypowiedzi w tym wątku, w końcu kolejny semestr studiuję seksuologię ;) Większość mężczyzn gdy wybiera sobie kobiety, z którymi nie wiąże przyszłości, patrzy na to, by były doświadczone seksualnie, bo to się kojarzy z tym, że taka będzie otwarta na wszelkie eksperymenty. Poza tym, bycie dla kobiety "tym pierwszym" sprawia, że mężczyzna czuje się w pewnym sensie odpowiedzialny za jej "zerwanie z czystością". Z kolei, większość mężczyzn poszukując partnerki na stałe szuka takiej, która NIE MIAŁA lub miała przed nim niewielu partnerów seksualnych. I nie są to żadne moje przemyślenia, tylko wyniki badań. Dziękuję za uwagę. P.S.: Moim zdaniem ten topik to zwykła prowokacja ;)