Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henrik

Powstrzymywanie i kontrolowanie wytrysku

Polecane posty

Gość Henrik

Jestem dumny i szczęśliwy ogłosić, iż w pełni opanowałem te "sztuki"! Już regularnie umiem przetrzymać orgazm bez ani kropelki wylanej spermy, a także w pełni kontrolować wytrysk! :D Happy happy!

To wspaniale. Prosimy o detale tej procedury, tak żeby wszyscy zrozumieli. :classic_cool:

Gość nooooooooooooooooooooo
to samolub jeden :-(

eee tam spać poszedł... powstrzymywał, powstrzymywał, krew z mózgu odpłynęła, mózg niedotleniony odmówił współpracy, zemdlał chłopina i leży gdzieś na klawiaturze z fujarką w dłoni i spodniami na kostkach... nie zazdrościć tylko ratować człowieka trzeba - jeszcze go tak matka znajdzie i co jej powie? ;P

Gość PO-KO
Dobrym sposobem jest tzw. metoda nazywana "techniką squeeze". Polega ona na tym, że na krótko przed orgazmem, gdy zaczyna się tracić kontrolę nad wytryskiem i nie można go już powstrzymać, członek należy silnie ścisnąć dwoma palcami poniżej "czubka" (inną metodą jest silny, głęboki ucisk miejsca pomiędzy odbytem a moszną). Następuje lekkie uspokojenie podniecenia, a po chwili, można kontynuować pieszczoty. Ta właśnie technika pozwala na znaczne wydłużenie "pierwszej rundy". Zazwyczaj bowiem drugie zbliżenie przebiega już bez problemów. Do tego wszystkiego można się zawsze wspomóc specjalnymi żelami. Pamiętajmy jednak, że większość mężczyzn, w miarę nabywania doświadczenia i uregulowania swojego życia seksualnego, może w końcu sterować odruchem wytrysku i dostosować go do potrzeb partnerki. Więcej na www.intymnosc.pl/aff/7733/orgasm-control-120tab-spray-15ml-gratis-p-743.html

Gość franekowski45f
dla mnie rożne techinki na powstrzymanie wytrysku nie dzialają nawet kremow uzywałem i nic jeszcze wyprubóje spray orgasm stopper a jak to nie pomoże to chyba się załamie

Gość kobiety wcale subtelniejsze
"Dobrym sposobem jest tzw. metoda nazywana "techniką squeeze". Polega ona na tym, że na krótko przed orgazmem, gdy zaczyna się tracić kontrolę nad wytryskiem i nie można go już powstrzymać, członek należy silnie ścisnąć dwoma palcami poniżej "czubka" (inną metodą jest silny, głęboki ucisk miejsca pomiędzy odbytem a moszną)." najszybsze metody na przedwczesną impotencję

a co zrobisz miszczu jak trafisz na kobietę co wcale nie potrzebuje długo? zaczniesz szukać metody na skrócenie czasu?

Gość on27xcz
Wydaje mi sie ze to jest sprawa indywidualna jesli ktos ma nadmierna wrazliwosc zoledzia to bedzie musial wiecej czasu poswiecic na praktyke... w moim przypadku scisniecie palcami pod zoledziem powoduje jeszcze wieksze odczucia a co za tym idzie przyspieszenie wytrysku... opcja przyciskania lub masazu miesnia prostaty sprawdza sie , podniecenie normalizuje sie ...

Gość parobek
wczoraj podczas przysypiania doszly mnie odglosy rozkszy... sasiadki ahhh jak ona delikatnie i zmyslowo oddychala ;) suma sumara nie moglem zasnac bo ru..ac mi sie zachcialo .. czasami mozna odnalezc plusy mieszkania w bloku przy slabym wyciszeniu scian . Pozdrawiam sasiadeczke ;)

" opcja przyciskania lub masazu miesnia prostaty sprawdza sie , podniecenie normalizuje sie ... " jesteś pewien, że masujesz prostatę a nie np ......

Gość on27xzzz
dupy se nie masuje chlopie zapedow homo nie mam ... odcinek miedzy odbytnica a mosznia, wyczuwalne naprezenie. P.S. dla zartownisiow . JUZ widze te komentarze to 'Kal jelopie' ' fuj pedal' . A po za tym kazdy facet ma innaczej wiec trzeba szukac nowych punktow ktore na was dzialaja...

Gość gość
ja tam tryskam po 30 sek

Gość gość
ja kocham sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia i jakos potrafi wyciagnac przed wytryskiem