Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO co go wybieraliście

Za rządów Donalda zmienisz się w kloszarda

Polecane posty

a no wlasnie bo ludzie ciagle mysla telewizja to jest najgorsze:) minie wiele lat nim ten narod zmadrzeje albo wogole nie zmadrzeje

jak ktos madrze napisał - 18latkom wmówiono, ze głosowanie na PiS to obciach i moher, a Tusk jest nowoczesny i cool, tak w skrocie mowiac. Wczoraj w moim miescie hutnicy protestowali przeciw zwolnieniom z pracy zwiazanym z wysoka cena za energie. Wojewoda byl na urlopie, nikt nie raczyl do nich wyjsc... Jak pielegniarki chcialy podwyzek (podwyzek! a nie pracy!), to Donald poił i karmił pod KPRM, pocieszał i obiecywał.

Gość marjan z zapola
a aj jak wybierali Tuska to głosowałem na Korwina-Mikke maiałem wtedy 18 lat Tusk i Kaczyńscy to idioci

polaczki od setek lat wszystko zwalają na innych , zawsze winnin są inni a polaczki take niby to niebogie . a to Żydzi a to polytycy a to Niemcy , a to masażyści , cykliści. zapominając , że złodzieje , brdasy, głupki , pogardliwi , schematyczni w myśleniu i mwieniu. ze miałes chamie zloty róg....ale teraz w modzie jest : winien Tusk!

Gość wszask
PO jest obłudne, bazują na marketingu,public relations i poparciu prywatnych tv, gazeta wyborcza wiedzieli co powiedzieć żeby porwać tłumy, szczegóolnie młodych dzieciaków 18 letnich nie znających życia wyż demokratyczny sie skończył.W latach 90 siątych urodziło się mało ludzi. Teraz muszą coś wymyśleć porywającego dla starszych, na pewno pijar już pracuje. A tu troska Po o ielegniarki : http://www.youtube.com/watch?v=IM1LbVXcOXM&feature=related

aha, PO zniosło próg PIT dla najbogatszych od tego roku, przypominam, nazywajac to ze biedni beda miec wiecej pieniedzy... czyli 100zl wiecej na rok :P a bogaci - 100 000 zl wiecej :D

Gość marjan z zapola
I bardzo dobrze że biedni będa mieli 100 złotych rocznie wiecej a bogaci 100000zł i tak ma być mimo ze sam nie jestem bogaty to twierdzę że tak powinno być komuna i socjalizm się skończyły 20 lat temu i jak do kogos to nie dotarło to nich wypierdala do koreii

marjan - jak przykrecisz srube za bardzo biedakom to rusza na tych nielicznych bogaczy obedrzec ich ze skóry także uwazaj...

Gość wszask
ty marjan jesteś ordynarny - zresztą nie ma się co dziwić.Widać, że nie znasz świata. Na zachodzie każdy obywatel jest chroniony, są żłobki darmowe przy zakładzie pracy, nie można bezprawnie wyrzucić z pracy ani bezprawnie eksmitować. Jest dofinansowanie w każdej dziedzinie zdrowia, nauki. Tylko w Polsce panoszy sie pseudoelita jak na Białorusi. Ziobro zaczął coś z nimi robić to PO znalazło wyjście jak to skończyć.

Gość marjan z zapola
N azachodzie panuje debilny eurosocjalizm i nie powinniśmy iść tą drogą. Co to znaczy bezprawna eksmisja? Co? Chyba jeśli ja mam mieszkanie i je wynajmuje a potem mi się odwidi je wynajmowac to niech lokator wypierdala i to jego problem czy znajdzie se inne mieszkanie czy pójdzie pod most. Dlaczego uważam że bogaci powinni mieć jeszcze więcej niż mają i że lepiej dać pieniądze bogatym niż biednym? Co zrobią biedni z danymi im pieniędzmi? Przejedzą je. A co zrobią bogaci? Zainwestują, stworzą miejsca pracy gdzie biedni będą mogli zarabiać.

laczego uważam że bogaci powinni mieć jeszcze więcej niż mają i że lepiej dać pieniądze bogatym niż biednym? Co zrobią biedni z danymi im pieniędzmi? Przejedzą je. A co zrobią bogaci? Zainwestują, stworzą miejsca pracy gdzie biedni będą mogli zarabiać . stworza i dadza ci zarobic cale 1200 pln po 12 godz dizennie zapi erdala jac :D spokojnie koles wyluzuj ja uwazam ze kazdy obywatel ma prawo do zycia na odpowiednim poziomie a nie tak jak 80% spoleczenstwa gdzie kazdy mysli jak ma przetrwac gdzie dorobic i czy mu starczy albo non stop patrzyc i liczyc sie z kazdym wydatkiem to nie jest zycie to jest wegetowanie. i nie mam nic do bogatych oni tez musza byc ale ci biedni tez powinni miec szanse na normalne zycie prawda?? i argumenty typu tez mozesz byc bogaty albo bylo sie uczyc albo kazdy ma rowne szanse do mnie nie trafiaja bo i bogatym trzeba podac zarcie i podetrzec dupe i wyprodukowac papier bez tych biednych taki bogaty by gowno sam zrobil :)

Gość wszask
a co robili przyjaciele SLD ? szantażowali tych bogatych przedsiębiorców żeby wyłudzić kasę nie rozumiesz mnie, powtały szajki w bankach i instytucjach, które bezprawnie doprowadzały do ruiny biznesmenów, przedsiębiorców albo człowieka ,który miał atrakcyjne mieszkanie, uczciwych ludzi. Wszystko to wasze rządy, normalni ludzie sie nie liczą Ziobro był odważny i zaczął likwidacje tego robactwa i kliki Ale twoje PO uratowało ku twojemu zadowoleniu

Gość wszask
marjan - nie rozumiesz skrótów myślowych, powtarzasz to co usłyszałeś w tvn - bogaci są be - to mówi niby PIS jesteś ograniczony, sorry ale to nie jest złośliwe

Gość marjan z zapola
Nie PiS nie mówi że bogaci są be ale to partja SOCJALNA a socjalizm jest be... powinna panowac wolność gospodarcza i liberalizm natomiast w kwestiach światopoglądowych zgadzam się z tym całym waszym PiSem i cenię Kaczyńskich za to że wzięli do koalicji Leppera i Giertych i dzięki temu nie muszę ich oglądac w sejmie.

Gość wszask
a kto mówi, że ma nie być wolności gospodarczej ? ja prowadzę działalność i dobrze mi sie powodzi a urzędnicy chcą ode mnie łapówek nienawidzę PO, wiem że mają swoich łobuzów i złodziei wszędzie, w instytucjach mam z nimi do czynienia

Gość marjan z zapola
więc skoro ma być wolność gospodarcza to czemu popierasz PiS?

Gość wszask
nie odpowiadam na twoje przedszkolne prowokacje :-D 🖐️

to ja odpowiem popieeram PiS bo nie kolorzyja tak jak te pierdoły z PO :D jak kazda partia PiS tez jest zjebana na maxa ale przynajmniej robila cos dla tego kraju robila malo ale robila :D a te nieudaczniory to tylko dobrze w swietle kamer chca wygladac. po zatym ktos kto od ponad 3 lat ciagle szczeka na PiS uwazam ze musi sie go po prostu zwyczajnie bac i miec cos na sumieniu bo inazej by ich olali a tak to nagonka i nagonka:D

jednak ktoś ich wybrał legalnie demokratycznie. chyba , że wybory są w Polsce fałszowane. jednak chyba nie. pazerność i naiwna chciwość i wiara w to , że ktoś coś da spowodowała , ze chłopy dotacje wzięli a teraz ne mogą na \"swojej\" ziemi uprawiac , targowiczanie nas do eurokołchozu zaciagneli a teraz wpłacamy a dostajemy w zamian gówno bo niby to nie umiemy wziąc. i tak głupotą i brakiem myślenia w podstwawowych kategoriach powodujemy krzywde i kolejne generujemy stracone pokolenia. i tylko tepe jebane polaczki się uczyć na błedach nie chca i wyciągać wniosków. bo lepiej wyciągać łapska po obiecane a niezasłużone bo nikt nikomu nic ne3 daje jeszcze to nie dotasrło do polaczkowego bydła bezmyślnego? mamy bogactwa , piekny kraj ale tepych jego mieszańców , chocby im się wydawalo, że jak kupuja zachodnui towar to już sa tacy europejscy. a tu brudna prowincja , obesrana i pogardzana przez Zachód. i słusznie, nie dziwne!

józio - ale wszedzie szwindle robia, to nie jest polska specyfika. kazdy na pewno jak sie dorwie do koryta to bedzie chapał - jedni mniej, inni wiecej... nie ma idealnych rządów-jak dotad sie okazalo ze mniej wiecej takie systemy demokratyczne jak na zachodzie Europy i tak najlepiej funkcjonują...

marjan z zapola ---> ok, bogaty zainwestuje, stworzy miejsca pracy, gdzie biedny będzie mógł zarabiać. Ale bogaty coś produkuje i musi to sprzedać biednemu. Jak biedny nie będzie miał za co kupić, to bogaty nie sprzeda i na chuj mu inwestycje? Kasa w błoto. I bogaty musi mieć trochę i biedny musi mieć trochę, proste. Biedny \"przeje\", ale te pieniądze nie trafiają w pustkę, tylko do produkujących. Czaisz? Czy nie bardzo? :o

Gość podobno w Pakistanie
Podobno w Pakistanie zabili Polaka przetrzymywanego od pół roku Skoro rząd nas wciągnął w awanturę przecikwo talibom to mógłby zapewnić też Polakom bezpieczeństwo, czy naprawdę nie można było zapłacić tych nędznych pieniędzy porywaczom? Jakby to córke Donalda porwali to by się pewnie szybko odnalazła. http://wiadomosci.onet.pl/1912290,12,item.html A Sikorski jeszcze wczoraj mówił że MSZ działa w tej sprawie. Widać jak zadziałał.

Tusk i Kaczyńscy to idioci } Nie, nie. "Niewątpliwie demokracja to rządy osłów nad baranami jak to zdaje się ujął Arystoteles"

podobno w Pakistanie A w usa podobno bija murzynów. 😴 Ci porywacze nie chcieli kasy, to po pierwsze.. po drugie.. milknę szkoda energii.

Gość podobno w Pakistanie
A milknij sobie głąbie, skoro trzymali go tyle czasu można było negocjować, im pieniądze są bardzo potrzebne i były przypadki że uwalniano zakładników PO WPŁACENIU OKUPU Ale może za bardzo nie było warto się starać? Teraz można opowiadać o krwiożerczych talibach i że to "nasza wojna". Taka ona nasza jak i ta na Sri Lance

Gość jednak go zabili...
"Ścięliśmy głowę polskiemu inżynierowi, ponieważ jego rząd nie chciał przystać na nasze żądania; nie dostarczymy jego ciała - powiedział w rozmowie telefonicznej z Agencją France Presse dowódca talibski." "Rzecznik talibów Muhammad - jak podano na stronie internetowej pakistańskiej gazety "The News International" - powiedział, że rząd Pakistanu i Polski nie wykazuje zainteresowania rozmowami na temat uwolnienia inżyniera, pomimo tego, że minęły cztery miesiące od jego porwania. Dziennik nie podał, kiedy dokładnie rzecznik talibów wypowiedział się." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Dowodca-talibow-scielismy-glowe-Polakowi,wid,10826053,wiadomosc.html Co ty w tym myrek widzisz zabawnego? Idź szczerzyć gębe na topik dla degenruchów. Szkoda człowieka...