Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrodna matka

Dla mężczyzny wyparłam się rodziców i zostawiłam syna.

Polecane posty

Gość Wyrodna matka

W wieku 20lat urodziłam syna, ojciec dziecka zostawił mnie i wprost powiedział mi że nie chce miec z tym dzieckiem nic wspólnego był starszy ode mnie(przed 40stką) i miał już żone i całkiem nie złą gromadke. Więc zostali mi tylko rodzice, oni mi pomagali przy dziecku, zajmowali się nim, ja spokojnie studiowałam, chodziłam do pracy, były nawet momenty kiedy zostawiałam go z nimi na całą noc. 3,5 roku temu w moim życiu pojawił się mężczyzna, czuły,opiekuńczy,kochający,wrażliwy,dający poczucie bezpieczeństwa. Zakochałam się, ale mój ukochany postawił mi jeden warunek- że z nim zamieszkam ale bez swojego dziecka, zgodziłam się. Rok temu moja mama zmarła na zawał gdy pojawiłam się na pogrzebie to mój tata powiedział mi że to moja wina, że to ja zabiłam swoją matke, że to moja wina że wysiadło jej serce, co gorsze obiecał mi że zrobi wszystko żebym straciła prawa rodzicielskie. Czy tak zachowuje się prawdziwy ojciec? Właśnie w tej chwili kiedy chętnie bym zabrała syna do siebie, z tym palantem już zerwałam bo przez niego długi okres nie kontaktowałam się ze swoim dzieckiem. Popełniłam błąd i sama wystawiłam ręke do zgody a on ją odrzuca, dla czego mój własny ojciec mi to robi?

i dobrze ! jesteś cool, trendy i dzizas. i crunchips i... zabawa

Gość ale zrozumiala swój błąd

Gość uk subs jes gupi
dlaczego? :o sorry ale niezla suka z Ciebie skoro zostawiasz dziecko dla jakiegos przydupasa :o

Gość Wyrodna matka
Widze że z waszej strone moge liczyc wyłącznie na krytyke, wiem że popełniłam błąd bo prawie 3,5 r. nie kontaktowałam się ze swoim dzieckiem ani ze swoimi rodzicami. Ale czy nikt z was nigdy nie był zakochany? Nie stracił głowy?

Gość ale z ciebie kretynkaaaaaa
tak to twoja wina, ze matce wysiadło serce, wcale sie nie dziwie nosiłas dziecko 9 miesiecy pod sercem, a potem zostawiłas bo jakis facet Cie omotał jakby mnie facet postawił warunek ze zostawie dziecko to bym go kopneła w d.... co to za facet swoja droga?? To nie człowiek w ogóle?? A ty kim jesteś?? Dzięki rodzicom mogłas pracowac, pomagali Ci przy dziecku, wiesz co nawet słów mi brakuje zeby Ciebie opisać Nie zawracaj teraz ojcu glowy, a dziecko to nie przedmiot które sie odstawia w kat a potem gdy facet zniknie z horyzontu to sobie o tym dziecku przypomina żenada dobrze ze matka juz tego nie widzi

Gość jaka corka
taki ojciec:O

Gość Wyrodna matka
Co ja mówie 3,5r. nawet teraz go nie widuje bo jego dziadek mu na to nie pozwala. Zrozumiałam swój błąd i chce go naprawic, jednak ojciec zachowuje się tak jakby nie chciał mnie znac.

popieram ---kant dupy

zostaw to biedne dziecko w spokoju , adopcyjna matka bedzie dla niego milion razy lepsza niz ty

Gość uk subs jes gupi
nie wiem nawet czego od nas oczekujesz :o sprawa jest niestety przegrana juz na starcie :o

Co do tego faceta, musial miec na Ciebie ogromny wplyw, ze zostawilas dziecko. Czyzby muzulmanin? :o

wiesz co......postapilas okropnie!!!!!!!!!!dla NIKOGO NIE ZOSTAWILABYM SWOJEGO DZIECKA choc jeszcze nie mam i jakbym byla na Twojego synka miejscu to nie chcialabym Cie wogole znac!!!! i to tyle na ten temat....

Gość Wyrodna matka
Chciałabym wiedziec jak przekonac swojego tate że się zmieniłam, pragne kontaktu ze swoim dzieckiem a jedyne czego moge oczekiwaś to sprawy w sądzie o pozbawienie mnie praw rodzicielskich. Czy mój tata jest wobec mnie w porządku? Chyba raczej nie.

no co sie dziwisz ty nie chcialas widzie syna a on nei chce widziec corki , matka ci zmarla , jego zona .. nie robi to na tobie wrazenia??

Gość BLUWERS
BEZ KITU głupia byczis!!! Jak moglas zostawic dziecko i wyprzec sie rodziców dla faceta!!KOBIETO opanuj się rodzine masz jadno a facetów mozesz miec kilku takie babsztonsy jak ty powinno się unicestwiac za kilka lat twoje dziecko nie bedzie chcialo cie znac i co mu pwoiesz? ze wolalas zyc z jakims fagasem??Ja pier**le brak mi słów ja nawet jak by byla zakochana na maxa nigdy bym sie nie wyrzekla rodziców ani tym bardziej zostawila dziecko!!HAHAAH śmiać mi sie chce co za pusta żałosna kobieta i lepiej nie licz na współczucie przynjamniej z mojej strony..

Kto dokladnie zajmuje sie teraz Twoim dzieckiem? Tylko Twoj ojciec? Czy ma kogos do pomocy?

Gość Wyrodna matka
Prawda. Ja nie byłam uczciwa w stosunku do swojego synka ale to co robi mój ojciec to już lekka przesada, wiadomo że dziecku najlepiej będzie przy matce. Wyciągnełam ręke do zgody a mój własny ojciec ją odrzucił.

\'zuły,opiekuńczy,kochający,wrażliwy,dający poczucie bezpieczeństwa. Zakochałam się, ale mój ukochany\" \"postawił mi jeden warunek- że z nim zamieszkam ale bez swojego dziecka,\" czy pierwsze dwie linijki nie kłócą ci się z następnymi? :O

Gość BLUWERS
I JESZCZE SIE SKARZY ZE LUDZIE JA KRYTYKUJA A CO MAJA CIE CHWALIC!!KAZDY ZA TAKIE COS CIE BEDZIE POTEPIAC!!

Nie odpowiedzialas mi na pytanie. ten facet na pewno nie byl Polakiem. Napisz chociaz jakiej byl narodowosci.

Gość zimna suka z Ciebie
Nie gadaj że się zmieniłaś!Poprostu w tej chwili jest dla Ciebie wygodne wrócić do rodzinnego domu i poudawać mamusię a za jakiś czas inny frajer Ci zawróci w głowie i znów pofruniesz. Bladź!!!!

\"jednak ojciec zachowuje się tak jakby nie chciał mnie znac.\" Tak samo Ty się zachowałaś, zostawiłaś dziecko i miałaś je w dupie, widzisz jak to boli? Żenada. :/

Gość BLUWERS
a ja mu sie nie dziwe wiesz?? myslisz ze odejdziesz a potem tak sobie wrocisz jak by nigdy nic?i bez zadneho ale oddadza ci dziecko?Najlepiej by mu bylo przy matce?trzbabylo o tym pomyslec jak sie gdziłać z tamtym!!

Gość rtgrtgrtg
najlepeij mu bedzie przy matce? ktora jak tylko jakis nastepny na nia spojrzy zostawi dziecko w cholere i poleci do niego?:\ jestes żałosna wspolczuje twojemu synkowi

nie no prowokacjaaaa nie widzialam takiego pierdolca juz dawnooo

Gość tego typu rozmowy
NIE DZIWIĘ SIĘ OJCU TWOJEMU< MA RACJĘ!!! A racje ma dlatego, że ZERO w tobie pokory- tylko żądania i oskarżania... Dziecko to nie piłeczka, którą można przerzucać z rąk do rąk - a ty najwyraxniej KOMPLETNIE tego nie pojmujesz. Wystawiłaś rękę do zgody??? Nie rozśmieszaj mnie! To tak jakby złodziej powiedział starym: no fakt, okradłem was ze wszystkiego i przepiłem dorobek waszego zycia, ale wy macie obowiązek przyjąc mnie spowrotem bo co z was za rodzice. W końcu wyciągam reke do zgody... :O

No nie wstydz sie,przeciez Cie nie krytykuje. napisz jakiej narodowosci byl ten facet.

Gość zimna suka z Ciebie
"Czy tak zachowuje się prawdziwy ojciec? " Pytanie powinno brzmieć "czy tak się zachowuje prawdziwa matka?"