Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mętlik w głowie

Proszę o rade-jaki bukiet pasuje do takiej sukienki...

Polecane posty

Gość lilianaaaa
mysle ze lilie by do tego pasowaly

Gość florystka
sukienka jest w romantycznym stylu.jak najbardziej pasuja tutaj bukieciki okrągłe.. zadnych wydziwien moim zdaniem ;) aha i jeszcze wszystko zalezy jaka masz figure i typ urody;)

Gość florystka
kieruje sie taka zasada ze pewne bukiety nie pasuja blondynkom.. inne nie pasuja puszystym .do każdej figury dobiera sie sukienka,potem do tego dobiera sie wiązanke, a jak juz jest to w tych kolorach i z tych kwiatów powinna być cała dekoracja ;)

Gość florystka
storotki maga super wygladać..ale dobrze zebys miałą dziewczęcą urode i bardzo skromny makijaz ;)

Gość do florystki
do florystki !!!!!!!!!! a jaki bukiet pasuje blondynce suknia dość bogata a zwłaszcza góra (nie beza ale i nie rybka) rozmiar 40 ??????????

A mnie się nasunął przed oczy jeden długi biały kwiat... Też pomyśałam o lilii:-)

Dziękuje za odpowiedz. Jestem blondynką o dziewczęcym typie urody właśnie i to mój problem. Długo się decydowałam na sukienkę zresztą w związku z tym że jest taka "wdzięczn","dziewczęca" i "niewinna" No ale cóz w niej się czułam najlepiej, więc chyba nie oszukam siebie...:)

Gość florystka
powedzmi jaka masz urode? wysoka szczupła? czy przy kosci? blondynka czy ciemna?krótkie czy długie włosy?

Gość do florystki
blondynka suknia dość bogata a zwłaszcza góra (nie beza ale i nie rybka) rozmiar 40 wzrost 165 ?????????? uroda mocna wyrazista

Gość to sukienka typowa dla
malego okraglego bukiecika ( bedzie nawiazywac do rekawkow). Zadnych kalii czy pojedynczych kwiatow anie zwisajacych bukietow. Moga byc np "ubite" biale róze czy stokrotki

Gość florystka
zobacz ten moim zdaniem super http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/thumbs/Peonie_002_primary.jpg albo pierwszy z tej strony rewelacja ;) http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://zakwitnij.blox.pl/resource/DSC_0139x.JPG&imgrefurl=http://zakwitnij.blox.pl/html/1310721,262146,169.html%3F3&usg=__pNgKhoAle1WQiIymTEkujwMM8Jg=&h=476&w=480&sz=77&hl=pl&start=82&tbnid=sG1PGQJUEODswM:&tbnh=128&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dbukiet%2B%25C5%259Blubny%2Bz%2Bstokrotek%26start%3D80%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN

Gość do florystki
linki mi się nie otwierają :(

Dziękuje za odpowiedzi. Chciałabym żeby wszystko grało. Już nawet zaproszenia przeglądam pod tym kątem, chociaż chyba się juz zdecydowałam na jeden wzór

Gość florystka
aha a ty "do florystki" musisz pokazac sukienke.tak to co ja ci poradze ;)

Gość do florystki
:( nie mam fotki buuuuu to nie doradzisz mi :( buuuu ale pozdrawiam :)

Gość florystka
dziekuje plenerko własnie o ten mi chodziło;)jest taki uroczy ;)

Gość florystka
uważam metliku ze jesli to tobie sie podobA to jest warty polecenia.pytanie teraz kiedy masz ślub bo peonie to kwiaty sezonowe;)