Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

imie dla maluszka, pomózcie

Polecane posty

Witam Was, otóż mamy problem z narzeczonym jakie imiona wybrac dla naszego maluszka:) Niestety nie znamy jeszcze płci dlatego rozpatrujemy imiona dziewczęce i chłopięce :) jednak nasze zdania są różne i nie możemy się dogadac:) A jakie są wasze zdania? Dziewczynka: 1. Hania 2.Izabela 3. Karolina 4. Laura 5. Liliana 6. Matylda Chłopiec: 1. Albin 2. Borys 3. Dominik 4. Julian 5. Kacper 6. Wojciech LICZĘ NA WAS!!:)

Gość Izabela Wojciech

Gość Ten kot
Karolina ,Kacper

Gość jxcvjhgk
Anna jest bosssko ;) moje typy: karolina, kacper

Gość jaa84
moje typy to Matylda;) mi się też to imie podoba i tak będzie na imi miala nasza coreczka a dla chlopca Julian;)

Gość mimunka
zawsze mnie irytuje jak ktoś prosi o pomoc w wyborze imienia i podaje KONKRETNĄ listę a ludzie i tak swoje typy wpisują;/ Izabela i Albin.

Gość jxcvjhgk
Ten kot -> ;)

większośc tematów na cafe jest idiotycznych a i tak tu piszemy,taki już urok tego forum:)

Hania to imię mojej mamy i bardzo mi się podoba, kocham się w Matyldzie :D Ale narzeczonemu sie nie podoba :/ Chciałąbym Kubusia, ale narzeczony ma uraz po pewnej sytuacji jak jeden "pacjent" staral sie o mnie kiedy bylam z narzeczonym:)

:) Czytam kafeterię hobbystcznie - doskonale przy tym się bawię. Czasem coś piszę, kiedy moim zdaniem, temat lub wypowiedź przekraczają granice absurdu :)))) Twój "problem" przekroczył ;)

Gość Ten kot
no a jak moje typy Ci pasują ? Karolina i Kacper Jak co to mogę być kafeteryjnym chrzestnym :)

Gość Hania i Borys
:)

ten kot no jasne:D Tylko czy bedziesz sie wywiązywał z obowiazków?:D Wiesz wirtualny czy realny chrzestny tez musi rozpieszczać;d

ano to z tego 'kochana' , że nie umiesz czytac tekstu ze zrozumieniem :) Chyba mam do czynienia z blondynką i raczej nie tlenioną..

Gość Ten kot
No pewnie ,że będę się wywiązywał z obowiązków :) Obiecuję ,że będę rozpieszczał :)) Już nawet myślę o prezencie :))

Chłopiec: 1. Albin 2. Borys 3. Dominik 4. Julian 5. Kacper 6. Wojciech u mnie niestety działają skojarzenia i tak Albin-gruby i kulawy kierowca PKS (woził mnie do szkoły),Borys-prezes fakt,ze tak się nazywal ale nie znosiłam go na maksa,Dominik-syn znajomej,maly blondynek,niezbyt sympatyczny jak i ona:o,Julian-jakiś taki gejowaty a Kacprów jest jak nasrał:)