Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

imie dla maluszka, pomózcie

Polecane posty

agawa 1977 heh no jasne, ze każdy ma swoje skojarzenia:) ja tez mam wiele skojarzen do wielu innych imion:) dlatego nawet nie bralam ich pod uwagę :P

Owszem, miałam. Tyle, że w Twej wypowiedzi brak było metafory. Mam pytanie - odpowiedz, jeśli zechcesz: dlaczego imię dziecka ustalasz z obcymi, wirtualnymi "bytami" na forum internetowym, a nie z ojcem dziecka?

Sama udowadniasz, ze nie potrafisz czytać tekstu ze zrozumieniem. Napisałam wyraźnie. Poza tym aj tu nie podejmuję decyzji tylko pytam o zdanie. Zrozumiałas, czy mam narysować?

Dlaczego pytasz o zdanie obcych ludzi a nie ojca dziecka? :)

Przecież chwilę temu sama napisałaś, że pytasz o zdanie ... :)

Tak, napisałam, że pytam o zdanie. Ale nie rozumiem, dlaczego wciąż się powtarzasz. Napisałam przecież, że z ojcem dziecka mamy rozne zdania. Najprawdopodobniej dojdziemy do porozumienia choćby komprosmisem jednej ze stron. Poza tym to tylko topic wiec nie wiem czemu tak trwale starasz sie dowieść, zę to głupi temat, skoro to żadna ważna sprawa ? PRosiłam o rade, nic wiecej, a Ty widocznie zajmujesz sie umoralnianiem i szukanie dziury w całym na tym forum.

Gość Angelina i Brad
bo te Twoje typy to oblesne są...skrzywdzisz dziecko

Gość kicak wyluzuj przeciez kobieta
ma prawo sobie pogadac o imionach z kim chce, z kafeteriankami tez. Co w tym zlego? I tak sama zdecyduje. Dla mnie Izabela, Karolina albo Julian i Wojtuś.

:))) Nie, nie umoralniam. Nigdzie Ci nie napisałam, co powinnaś robić, więc się za bardzo nie rozpędzaj :)))) Zadałam Ci pytanie - a Ty się zezłościłaś ;)))

Do Kota : ładne zdjecie :)))) Kicaki to miłe istoty :)

Karolina i Dominik, ewentualnie Wojtek. Albin brzmi jak imie dla krolika albinosa.

Teraz lepiej. Lubię precyzyjne wypowiedzi. ;) Powiedz, zupełnie poważnie, po co Ci zdanie innych?

Gość ja bym dała
kutas lodzia

Gość kicak napisalas ze kolejny
idiotyczny temat. A dlugosci penisów czy golenie cipki jest bardziej tworcze? 3/4 kafeterii to idiotyczne tematy. Co z tego, ze dziewczyna chce sobie pogadac o imionach? Jak sie jest w ciazy, to sie o tym mysli.

jeśli dla Ciebie zdanie innych nigdy nie było ważne, to zupełnie nie rozumiem co tutaj robisz, tym bardziej zalogowana na własnym koncie?

Gość kicak napisalas ze kolejny
dziewczyna chce podyskutowac o tym, a to jest forum DYSKUSYJNE, czyli sluzy wymianie zdan ( po to jej zdanie innych - na dowolny zresztą temat)

Gość mamamama...
wojtek i karolina

Ja tu nie zasięgam rady :) Raz zapytałam o jedną rzecz - ale nie była to prośba o radę. Raczej prośba o wyjaśnienie. Traktuję to forum jako doskonałe pole do obserwacji socjologicznych :)

prawie 100 postów wysłanych, w tym 1 z prośbą "o wyjaśnienie" , a cala reszta to umoralnianie innych. Gratuluję. Widzę, ze używasz tego forum do dowartosciowywania sie.

Gość mamamama...
moze zapytanie o imie tez jest formą obserwacji socjoligocznej, badanie jakie imiona budzą sympatie:)

czesc wróżko twardo stąpająca:) nie daj na imie wojtek:) tak mial mój były mąż i jest mało sympatyczny:) A karolina ja mam na imie więc mam mieszane uczucia:) Matylda jest spoko:) A chłopczyk Borys:) Z listy którą zaproponowałaś:) Tylko prosze, nie Albin;) Pozdrawiam i dobranoc:)

Moja Droga, ja NIE zakładam wątków z prośbą o rady. :))) A to, że udzieliłam się x-razy, nie świadczy o potrzebie dowartościowywania się. :))) Bawią mnie po prostu absurdy :)))