Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

imie dla maluszka, pomózcie

Polecane posty

a i jeszcze jedno, 3/4 kafeteryjnych intelektualistek jest tu po to by TYLKO "obserwować":) zazwyczaj są to podobno psycholożki itp:) Więc wiesz.... wyluzuj;)

Gość kicak napisalas ze kolejny
mysle , ze wiekszosc ludzi traktuje to wlasnie jako pole obserwacji, przynajmniej cząsciowo, to normalne. Ale radzic sie nie jest hanbą - sa tu niezle rady zakresu ogrodnictwa,tłunaczeń z obcych jezyków, pytalam tez o parę szczególow dotyczacych wyjazdów - czy pytanie o radę kompromituje? Uczymy sie cale zycie. Sama tez radzę jesli potrafię i sprawia mi wielką przyjemnośc, jesli ta rada sie komus przyda.

napisałam podobno, bo zazwyczaj zadna nie jest:) a tłumaczenie o obserwacji, itp jest tu tak banalne jak czekoladki na walentynki;)

Kicak to już wiemy :) nie dało się ukryć :D Madooonna dobrze, ze jesteś:) Szkoda, ze sie juz nie odezwalas na poprzednim topicu:)

"Intelektualistek"? Ale czemu w cudzysłowiu? Skąd taka pogarda? :)

madooonna.. apropo's czekoladek. Nic nie mów. moj ostatnio stwierdzil, ze z czekoladek jest wiecej pozytku nic z kwiatow, wiec ostatnio przynosi słodycze :-/ Kwiatów to juz nie widziałam łohohooo...

a wiesz ja nie ciążowa to sie czuje jak przysłowiowe piąte:) ale podglądam i żałuje ze jednak przesłodzone staraczki fasolkowate mają więcej chętnych:) No ale może to i lepiej:) Mniejsze grona jakoś zawsze elitarnoscią pachną:)

cudzysłów nie oznacza pogardy a powątpiewanie:) JA nikim nie pogardzam:) Wręcz przeciwnie:)

A w jakim zakresie można mi wjechać na ambicje? :) Najpierw należy wiedzieć, jakie są te ambicje ;) Zabawne jesteście :)

co do kwiatów...:) nic nie powiem:) mój mężczyzna też nie często je kupuje, przynajmniej mi;) ale rano przed pracą przynosi rogaliki to mu wybaczam:) Ty też darowanemu... i wiesz co dalej:) są czekoladki to jedz;)

kicak a znasz przysłowie "Trafiła kosa na kamien"?? Jeśli je znasz to nie będe musiała Ci tłumaczyć reszty. I dzięki Bogu..

Gość kicak napisalas ze kolejny
"intelektualistek" chocby dlatego, ze "cudzysłów" to rodzaj męski. "W cudzysłowie", jak słusznie pisze madooona, nie "w cudzysłowiu" jak poprawiasz ty !!!!!!!!

dziękuje, to komplement dla mnie. Uważam ze jedną z zalet ludzi jest bycie zabawnym. Tylko w którym miejscu Cię rozbawiłam, bo chyba jednak zrobiłam to nieświadomie:) Tym większy plus sobie stawiam. Ze smarkatą gdzieś sie napotkałam ale nie pamiętam gdzie:) Chyba u was pisala o spotkaniu z panem kibelkiem:) Ta ich zażyłość zaczyna mnie zastanawiac;)

1. Wiesz, nie ... nie znam ;))))))))))))))))))))))))) 2. Pseudonimy pisze się z dużych liter. Miłej nocy.

a kto powiedział, ze pseudonim piszę sie z duzej litery? to jest forum, luźne forum , więc żadne zasady tego typu nie obowiazuja.

naprawde ktos kto wymyslił że milczenie jest złotem miał racje:) Ile to sie człowiek naklikać musi niepotrzebnie żeby udowodnić oczywistość jakąś:) I gadka jałowa:) ide wróżko do męża bo chate mamy wolną do soboty to musimy poszaleć:) Co do imion - tylko nie wojtek:) i nie albin:) cała reszta jest ok;)

reni polecam, bezpieczne i mnie ratowało:) W szpiatlu mi dawali jak na patologii ciąży leżałam więc chyba nie zaszkodzi:) Wysypiaj sie i nie denerwuj:) Ja sie denerwowałam w ciaży i moje dziecko też nerwowe:) Pozdrawiam i miło bardzo spotkać Cie było:)