Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maluttka88

MAM OCHOTE GO ZDRADZIC BO ZACHOWUJE SIE JAK ZACOFANY NUDZIASZ

Polecane posty

Jestem z moim facetem juz ponad 5 lat,on jest moim pierwszym facetem i do tej pory nie sexiłam sie z zadnym innym....ale to akurat mi nie przeszkadza,z tym tylko ze po tych 5 latach ja czuje sie jak bym zyla w starym malzenstwie....kiedys moje kochanie to jakos sie staralo jeszcze i suuuuuper rozgrzewalo mnie przed kopletna akcja a teraz po tych 5 latach mimo ze malrzenstwe nie jestesmy moj facet uwaza chyba ze to moj obowiazek i w dzien wdzien od gdzie 2 lat z malymi wyjatkami nasz sex wyglada tak samo a minowicie kladziemy sie juz do lozka (bo mieszkamy razem) jak mamy juz isc spac pociera sie to moje kochanie o mnie,cos tam pomruczy powie chodz zrobisz mi laseczke troszke mu porobie,on podotyka mnie troszke po mojej szparce(ilekroc na sucho co nie jest przyjemne kiedy ja nie jestem nawilzona)pogimnastykuje sie 10 min zawsze w tej samej pozycji i idzie spac,kiedy zwracam mu delikatna uwage a mogl bys mnie tak troszke pomasowac i podotykac o tu itu( i pokazuje jak i gdzie)wreczajac mu oliwke to wpada w zlosc bo co chujowa ja rabie nie!!!!!!!! :\\:\\:\\ to chuj z toba ide spac,Sex jest dla mnie tak ciekawym tematem ze staram sie uzupelniac wiedze na jego temat,jestem fankom COSMOPOLITANA i uwielbiam w nim pikantne tematy i sex przewodniki jakie czasem sa doloczone,mam tez pare innych ksiazek na temat sexu jak kamasutra i inne takie ktore sprawiaja ze sex moze byc nie tylko przyjemnoscia ale i nie zla zabawa,Ilekroc przebieralam sie w fatalaszki i chcialam zrobic dla mojego faceta nie zly striptiz,jeszcze nie zdarzylam zaczac a juz slyszalam, chodz tu kochanie rozbieraj sie i przestan pajacowac :\\ zonk innym razem zawiazalam mu rece i oczy i cgcialam posmarowac jego przyjaciela czekolada i z przyjemnascia zlizac i wyssac ja z tamtat ale moje kochanie uwolnilo sie jakos i zaczelo krzyczec ze co ja idjotka wyprawiam on sie przez to bedzie kleil :\\ i znow zonk,napisalm mu jednego razu erotyczny pikantny wiersz ktory nie zle sie rymowal i byl fantastyczny bo wstawilam go kiedys na swojego bloga i byl oceniany na 5 z + tak jak szybko go przeczytal tak szybko zapomnial o czym napisalam :\\ kupilam kiedys wisienki w syropie i poprosilam by zawiazal mi oczy poukladal je od szyji po moja szparke i powoli zjadal,uslyszalam ze mam nie rowno pod sufitem bo jedzenie to z talerza sie je i pare jeszcze innych prob przeprowadzalam kazda bez skutku i mam coraz to wieksza ochote na zdrade jego na to by poczuc dreszczyk emocji,przypomniec sobie co to namietnosc,co to znaczy chce cie tu i teraz bez ale byc znow calowana wszedzie,rozbierananamietnie i powoli albo co kolwiek innego byle tylko nie byl to wieczorny obowiazek bez jakich kolwiek chyba nawet uczuc bo nawet sie nie calujemy wtedy...ze gdyby ktos powiedzial za 15 min jestem u ciebie i pokaze ci co to znaczy pikantyny namietny sex bez wachania powiedzialabym to przyjdz....ja mam 21 lat moje kochanie 24 a ja czuje sie jak bysmy byli malzenstwem po 40 i jako malzenstwo nie wypada nie kochac sie chodz raz w tygodniu........w bite mam mi sie tez cos nalezy jeszcze tym bardziej z tego wzgledu ze jestem mloda a nie jakas tam stara rura a mam ja udawac,a nawet mam ochote poprostu nawet odejsc od niego bo jak to moj lekarz gin mowi jak w sexie jestesmy nie spelnieni to cale zycie nas irytuje i ma chyba racje.....a wy jak uwazacie co powinnam zrobc...:/:/:/:/:/:/:?

Pogadaj na temat sexu swoim facetem jeśli ta rozmowa nic nie zmieni to (chyba) znaczy że sex stał się dla niego raczej obowiązkiem niż przyjemnością

Gość ale GŁUPIA DUPA
NIE CZYTAM tWOICH WYPOCIN... A O SEKSIE GADAJ ZE SWOIM FACETEM NIMFOMANKO... I PUSZCZAJ SIĘ Z KIM CHCESZ ... TYLKO NIE WYMAGAJ BY NA KAFFE RAILI cI KOCHANKÓW

Gość szparek
Bo jak się że sobą za długo chodzi, to zazwyczaj do ślubu nie dochodzi.

Gość tgfgfgffg
juz to gdzies czytalam wiec wymysl cos wlasnego

od nikogo tego nie zgapilam to po 1,po 2 rozmowa konczy sie tak albo i zaczyna jego slowami:,,Nudze ci to chu*** z toba,wypier***,ide z tad w pizdu bo do czego ja ci potrzebny,idz sie pizdzic z kims kto ci tak zrobi bo ja nie mam zamiaru co ja jestem,im jestes starsza to tym bardzie ci odpierd***,wyjeb*** mam na to,co ty bys chciala,w chu*** to mam kur**" ubiera sie i idzie z kolesiami na piwo.......TYLE TAKIE PIEKNE SŁOWA OTRZYMUJE I NIE LICZE NA TO ZE KOGOS TU POZNAM ALE CZY KTOS COS TAKIE PRZERABIAL....I WIEM TEZ ZE SA TU NA KAFE W POZO LUDZIE I CI CO PRZYPOMINAJA PARAPETY

Gość no bo kobietom wraz z wiekiem
coraz bardziej wzrasta apetyt na seks (i to nie byle jaki) a u facetów na odwrót - po 30-tce zaczynają sie u nich z tym problemy.:o

z trudem doczytałem te grafomańskie wypociny do momentu o Cosmopolitan i dalej już mi się nie chciało :O

a odpowiadając na końcowe pytanie - możesz zrobić dwie rzeczy - wrócić do szkoły i wreszcie ją skończyć, albo w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.ć stąd w tanecznych pląsach :)

CO DO BLEDOW TO SORRY...:):):):):) Zawsze mam pelno mysli w glowie i pisze tak szybko ze zdarza sie blad za bledem i nie uzywam polskich znakow :P:P:P z lenistwa A TAK PO ZA TYM TO KAZDY KTO KOCHA WIE ZE NIE JEST LATWO ,ODEJSC I ZAPOMNIEC,ALBO ZDRADZIC BO MIMO ZE MAM CORAZ TO WIEKSZA OCHOTE TO JAKAS CZESC MNIE NIE CHCE TEGO.... I TYM BARDZIEJ JEST TRUDNIEJ....

Prowokacja, czy kolejna desperatka? [Kolezanko, jak facet kaze Ci spier**, to to wlasnie powinnas uczynic - dla wlasnego dobra]

Gość szparek
Przecież możesz chłopaka jakoś podrajcować. Ewentualnie znajdź sobie młodszego z dobrym "biciem", wszak na starej piczy młody chuj się ćwiczy.

Te, malutka, a powiedz no mi z laski swojej, co Ci to da w ogole, ze go zdradzisz?

technikum handlowe? i zapewne pracujesz jako kasjerka w Rossmanie? :)

Gość evvvunia
Ajron-san a chuj cie to obchodzi gdzie ona pracuje! nie rozumiem takich głupich komentarzy nie zwiazanych z tematem. nie pdoba ci sie cos to won z tad!!! autorko : ja rozumiem ze jak sie kocha to ciezko odejsc. ale facet cie wogole nie szanuje. nie wyobrazam sobie zeby moj wyskoczyl do mnie z takimi tekstami. zostaw go albo postaw mu ultimatum ze sobie nie zyczysz zeby cie tak traktowal i tak sie do ciebie odnosil i jak sie nie zmieni to ze go zostawisz. a jak ci powie zebys wypierdalała to znaczy ze wogole mu na tobie nie zalezy i jest mu obojetne czy odejdziesz czy nie wiec nie mam mowy o jakiejs milosci. powodzenia

evunia, tumanie bez wykształcenia, nie pisze się z tąd tylko stąd :) a tak na marginesie - jak temat głupi to nie oczekuj że odpowiedzi będą mądre :)

Gość liliputer
i wyzsza szkole malowania paznokci?

...dziewczyna ma problem a Wy jedziecie po niej ... fe,nieładnie maluttka - nie ocieraj sie o niego i jemu też nie pozwalaj nie rób mu laski,udaj zmęczoną ale wyluzowaną bądź szybsza od niego...idzie na piwo? wyjdź10 min przed nim,a zamykając drzwi powiedz że idziesz idziesz do klubu potanczyć i wórcisz rano...

Gość szparek
tak naprawdę najbardziej rajcuje mnie seks analny zkumplami wujka Zenona :D przychodzą często,gęsto po pracy/z budowy/ ja tańczeprzed nimi nago na stole,oni polewają mnie przeterminowanym jogurtem Kubuś a potem rżną ostro w czekoladową grote. Na koniec robimy bukkake :)Cerę mam jak niemowlak :classic_cool:

JUZ PISALAM ZE MAM W NOSI BLEDY :P:P:P:P:P:P a co do tematu jak tu jedna osóbka napisała kumpela moja też uważa że jestem idjotką ale dlatego że jeszcze z nim jestem i że mam siłe,że tyle facetów się o mnie stara a ja z takim typem jestem, że ona była z takim i go olała...powtarza mi to za każdy razem kiedy sie widzimy........może głupi temat....ale komus ciałam to powiedzieć może...bo jak pisałam facet lache na to kładzie,z reszta i w innych kwestiach jego szacunek równy jest zeru....a kumpelka uważa co uważa.....widzę że wasze zdania są podobne....i szczere tak myślę...

Gość łojjoł
kup sobie slownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny i dopiero wtedy martw sie seksem analfabetko ;/

Gość evvvunia
ja pierdole jacy ludzie są tępi to nie wierze

Gość jefbaewjseFEARW
to zrob to a nie pierdol

masz rację evuniu ale dobrze, że umiesz zauważyć swoje niedoskonałości i się do nich przyznać :)

Gość gtrgftrg
Kilka takich sytuacji jak opisana i też myślałabym o zdradzie, no i chyba rzuciłabym swojego faceta.