Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trepanacja czaszki

Jakaś kobieta może mi wytłumaczy ?

Polecane posty

Gość trepanacja czaszki

dziewczyna z którą mnie coś łączy chce abyśmy się rozstali ponieważ niema i nie będzie mieć czasu dla mnie i obawia się tego że w czasie kiedy będziemy osobno ja znajde sobie inną i dlatego woli teraz sie rozstać żeby potem uniknąć rozczarowań-co o tym sądzicie bo mnie niechce sie wierzyć w taki powód

Gość nic dodac nic ujac..
mnie tez jakos ciezko uwierzyc:D

Gość deko w mrowisku
pretekst ma zeby z Toba nie byc. tak Ci wytlumaczyla zeby ci przykro nie bylo:P

małolata która przesadza i nie wiem czego chce, albo to głupi pretekst do rozstania...

nie chce być z Tobą i ubrała to w ładny powód, którego tak naprawde nie ma:)

Albo sciemnia, albo psychopatka. Tak czy tak, nie ma czego zalowac.

Gość trepanacja czaszki
dodam że ona przez cały czas naszej znajomości mi to powtarzała czy mi to nie przeszkadza co o tym myśle bo innym przeszkadzało pojawiała sie zazdrość i nieporozumienia-ja sie już przyzwyczaiłem do jej stylu życia

Gość trepanacja czaszki
to nie małolata,można powiedzieć że to kobieta po przejsciach poważnych i bolesnych dla niej miała powody by zawieźć się na facetach

Ania1311, hmm, nie zastanawialam sie nad tym, ciekawe. Ale - moja to wina, ze tylu ludzi zachowuje sie jak psychopaci? :D

Z takimi najgorzej. Mi się wydaje, że ma po prostu ze sobą problemy. Jeżeli chcesz z nią być to musisz ją zapewnić czynem i słowem, że będziecie razem, i że jej nie zdradzisz. Jeżeli nie możesz dotrzymać słowa to lepiej oszczędź jej następnych przejść.

Gość trepanacja czaszki
staram się i zapewniam nie daje powodów do tego aby miała wątpliwości czy ją zdradze ,ale ona stara sie odsunąć odemnie to znów kiedy stanie się coś złego w jej życiu jest bliżej mnie i tak na chwile po czym znów milczy ,czuje że coś jest nie tak tylko poprostu niewiem co niewiem jak zareagować

W takim razie musisz jej powiedzieć, żeby przedstawiła Ci sprawę jasno, żeby powiedziała prosto z mostu o co jej chodzi. Powiedz, że jesteś mężczyzną a mężczyźni myślą prostoi, i że nie chcesz się domyślać o co chodzi. Myślę, że powie ci napewno.

Gość trepanacja czaszki
tak zrobiłem prawie wymusiłem spotkanie i powiedziałem jej że jestem gotów na nią czekać że jeśli nie będzie miała czasu to ok że jestem gotów jej zaufać-ale postawiłem sprawe jasno że jeżeli nic do mnie nie czuje to ok ja odejde bez żalu i dalsze go naprzykrzania i ona wie że tak zrobie-powiedziała że musi to przemyśleć...czekam drugi dzień

Acha .. no to dobrze zrobiłeś.. Napewno się odezwie. Daj jej jeszcze troche czasu.

Jeżeli jutro nie odpisze to pogadaj z nią, że już nie chcesz tego ciągnąć bo widzisz u niej brak jakiejkolwiek inicjatywy i sprawa zamknięta.

Gość ble ble ble nudziarstwo
prosto i na temat, laska ma niepoukładane w głowie, boi się związków, boi się angażować przez swoje wcześniejsze doświadczenia....i Ty choćbyś na rzęsach stawał nie sprawisz że jej się klocki w głowie poukładają i przestanie schizować zrozum koleś to nie Ty masz problem ale ona sama ze sobą i ze swoimi emocjami, nie chodzi o Ciebie z innym facetem zachowywałaby się identycznie dopóki laska nie dojdzie do ładu sama ze sobą nie będzie potrafiła stworzyć normalnego związku bez schiz i pokrętnych klimatów ktoś kiedyś powiedział że "ktoś kto nie potrafi pokochać i akceptować samego siebie nie potrafi pokochać kogoś innego" dużo w tym prawdy bo ktoś z kompleksami zawsze będzie zaborczy albo zazdrosny przez własne kompleksy

hehe.. mocno powiedziane ale zgadzam się z tym w 100%! :)

Gość trepanacja czaszki
masz racje strasznie sie niedocenia...ale dużo rozmawialiśmy i przekonałem ją w paru kwestiach i zaczeła powoli wierzyć w siebie...ja jestem kolejnym którego by zostawiła za każdym razem miała powód by zakończyć związek ja czuje że coś robiłem źle jestem w stanie to naprawić bo niepokazałem jej na co tak naprawde mnie stać ale ona nie mówi co jest nie tak i ja niemoge zareagować...ale warto o nią walczyć bo jest świetną dziewczyną

Moja była też była. Chciałem do niej wrócić. Wiem, że mnie kochała ale też była po przejściach z innymi. Tak się bała odrzucenia, że nie zaryzykowała związku ze mną. Obojętnie jak byś się starał to pogłębiasz jeszcze jej obawy przed odrzuceniem.

Gość trepanacja czaszki
dzięki dużo mi pomogliście...ale czuje że niemoge tego tak zostawić...może jest ktoś kto powie mi co moge zrobić

A myślisz, że ja chciałem to tak zostawić? Bardzo się starałem. Wiem, że mnie kochała ale lęk przed odrzuceniem przeważył.

Gość trepanacja czaszki
ja tego tak nie zostawie coś musze zrobić bo do końca życia będe żałował ...wole sie wygłupić niż znów czekać na dar losu może jestem niepoprawnym optymistą ale wierze w to że potrafie zmieniać ludzi

Gość trepanacja czaszki
bezedury życze ci słodkiego miłego życia-ja tak żyłem i jeszcze sobie wmawiałem że jest mi zajebiście i jaki to ja jestem cool i śmiałem sie z innych że sie przejmują laskami...wolałbyś niewiedzieć do czego mnie to doprowadziło

Gość trepanacja czaszki
bezedury wielkie dzięki śmieje sie teraz sam z siebie

Gość trepanacja czaszki
dzwoniłem do kumpla idziemy na browara