Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

MAMY z 2002 roku

Polecane posty

Sa jakieś, chętnie pogadam o dzieciakach z tego roku, interesują mnie kwestie waszego wychowywania, podejscia do problemów itd. Pozdrawiam

Gość dennis26
Hej ja mam córeczkę z czerwca 2002.

mój smyk jest z wrzesnia :) teraz zerówkowicz, nawet niezle mu idzie z pisaniem gorzej... ale i na to przyjdzie pora

U nas to samo, z pisaniem masakra, moje dziecko się nie stara, tylko robi wszystko szybko, byle tylko z głowy mieć.

u nas klopot jest bo młody pisze literki od dołu tak samo cyferki... nie zauwazyłam kiedy tak sie stało i trudno go oduczyc...

A chodził wcześniej do przedszkola? Bo moja Majka nie, strasznie się martwiłam jak ona się w ogóle zaklimatyzuje, ale wszystko jest super, ma koleżanki, bardzo lubi panią, mam nadzieję że w końcu jakoś wytrenuje sobie tą rączkę - bo w tym właśnie tkwi problem;(

denis a mala chodzi do szkoły? w szkole ma zerowke? mój chodził do przedszkola od kąd skonczył 3 lata i tam tez ma zaerówke, postanowiłam go zostawic bo panie mają tam świetne podejscie i dobrze przygotowywuja dzieci do 1szej klasy... Aneta-eu witaj :) napisz cos o swojej córci :)

U mnie na osiedlu zrobili tak że są same zerówki w osobnym budynku, i to podlega pod szkołę. W ogóle ma trzy razy na popołudnie, przez pierwsyt miesiąc miał z różnymi paniami, bo się okazało że ich wychowawczyni która była na rozpoczęciu roku, 2 września poszła na zwolnienie bo jest w ciaży. Dopiero w październiku przydzielili im panią na stałe. Jakoś to wszystko nie za dobrze zorganizowane. Mieszkam jednak w tym mieście od roku także nie miałam zbyt dużej orientacji, i zapisałam ja tam gdzie bylo miejsce. A możesz napisać jak układają się relacje twoich dzieci?

cześć ja mam córke z listopada 2002 chodzi do zerówki ogólnie ok pozdrawiam zaglądne jeszcze jak topik się utrzyma

denis a z jakiego miasta jestes?> u nas relkacja brat brat jest ok, starszy zabawia zagaduje wiec ok w przedszkolu ma kilku kolegów, jest ich w sumie 6ciu bo reszta to dziewczynki :) goba a jak Twoja córczka ma sie do młodszego synka?

no jest nas niewiele :) spokojnie moze sie rozkręci?

A moje starsze dziecko dziś nareszcie z ferii od babci wróciło:) Tydzień jej nie było a tak się stęskniłam za nią. A młodsza siostra prawie z wózka wyskoczyła tak się ucieszyła na widok Majki, aż się wzruszyłam troszke. Na szczęscie mamy jeszcze tydzień leniuchwania

no u nas tez starszy jak wrócił z wojaży młodego by wycałował za wszystkie czasy słyszałyscie o tym problemie z plastykowymi butelkami avent ma oswiadczenie ze są ok a tu sie robi szum wokół tego choc musze przyznac ze pierwszy usłyszałam tu na forum starszy pił z plastiku i nic mu nie jest...

Hej! Moje dziewczyny tak dziś broją że za chwile oszaleje, nie wiem co w nie dziś wstąpiło. A odnośnie tych butelek, to coś obiło mi się o uszy, ale mogłabyś napisać coś bardziej konkretnego?

chodzi o skład butelek, i to ze cos sie wydziela... ale chyba sie za duzo naczytałam uważam ze jesli byłoby to niebezpieczne dla dziecka byłoby wycofane i juz!

Gość olmolo
W takim razie moje dziecko jest najstarsze,bo ze stycznia i też pisze literki i cyfry w odwrotną stronę,tzn.nie wszystkie. pozdrawiam.

Gość olmolo
Mały mężczyzna,tzn.nie taki mały,bo sięga mi prawie do ramion,hehe

no widzicie cos nas przybywa :) własnie ide starszemu czytać Pana Kuleczke :)

Gość puma28
witam Mam kochana córeczke i urodziła sie również w 2002 roku w maju , bardzo chce miec rodzenstwo i staramy sie teraz z mezem o drugie dziecko :)

puma witaj :) jak na imie ma córeczka? chodzi do zerówki, przedszkla? powodzenia w staraniach :)

Gość cxvbnjkjbvcbgnjk
Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy wasze dzieci przechodziły jakieś badania? moja córka miała badanie słuchu, wzroku, wysiłkowe, psychologiczne itd. Wszędzie coś takiego obowiązuje?

Witam! Ja też mam córcię z grudnia 2002, dokładnie z 30-tego Chodzi do zerówki w przedszkolu i całkiem nieżle sobie radzi jeśli chodzi o pisanie czy czytanie,ale jest troche nieśmiala. Widzę że każdy występ publiczny np. ostatnio na Dniu babci bardzo ją stresuje. Skąd jesteście dziewczyny, jeśli mozna oczywiście?

moja córka miała coś takiego, i nie był to bilans, jechałyśmy do przychodni na drugim koncu miasta, teraz nie chce mi się szukać tego wyniku, ale jutro wam podam jak dokladnie się to nazywało. A nieśmiałość Twoja córcia napewno z czasem pokona:) Pozdrawiam i dobrej nocy życzę:)

moja córka miała coś takiego, i nie był to bilans, jechałyśmy do przychodni na drugim koncu miasta, teraz nie chce mi się szukać tego wyniku, ale jutro wam podam jak dokladnie się to nazywało. A nieśmiałość Twoja córcia napewno z czasem pokona:) Pozdrawiam i dobrej nocy życzę:)

a jest bilans szesciolatka? cholerka to przegapiłam :) ale nie ma tego złego :) ja jestem z wrocławia

No jest bilans szcześciolatka. A my wybieramy się w czwartek z młodszą rybką na bilans, a w piątek impreza:) Nawet nie wiem kiedy te 2 lata minęły.