Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małateżczarna

Co dajecie swoim pieskom do jedzenia?

Polecane posty

Interesuje mnie to bo mój kundelek mało je. Tzn. nic mu nie smakuje i było tak odkąd pamiętam. Kupuje mu chappi suchą karmę,ale tego też mało co zje. Próbowałam już mu dawać rosół, kaszę z jakąś kiełbasą itp...zje na drugi dzień albo i wcale. Martwi mnie to.

Gość agata sałata
Moja mama gotuje jakieś mięso, następnie dorzuca do tego wywaru kaszę jęczmienną średnią i dwie tarte marchewki i pietruszkę. A tym, że czasem pies nie chce jeść nie przejmowałabym się. Moja psina czasem potrafi dwa-trzy dni nie jeść nic. Później nadrabia :)

Gość PaniKaczorek
jedzenie dla kotów kitiket-mięso w galarecie.

Gość ggjgjgjg
moj ma na miseczce sucha karme, a ogolnie je podroby tzn. serca, watrobki jak byl mlodszy tylko uda -chyba juz mu sie znudzily i teraz serca:)

Gotuję mojemu ryż, albo makaron, po kaszy ma rozwolnienie i weterynarz też mi odradził,do tego dodaję kurczaka, udko albo skrzydełka, trochę marchewki i gotowe.

Gość nie lubię idiotek
psie żarcie!

Gość ggjgjgjg
mojemu tez wlasiciel kazal dawac kasze itp. ale tez nie chcial:) wogole nic co mu dawalam az dostal udo :D

Gość lostka
Ja gotuje mojemu pieskowi piersi z kurczaka i marchewke lub ryz i marchewke, i to polewam dobra jakosciowo oliwa z oliwek.

Gość no to faktycznie masz problem
ja mam owczarka coli i ma bardzo wrażliwy brzuszek, więc dostaje ryż z mięskiem z rosołku ale nie solonym oczywiście, pies je mięsko a my wcinamy bulionik ;) śmieszne i możecie nie wierzyć ale tak jest ;-) z innymi psiakami nie miałam tylu problemów jeden z nich lubił ogórki kiszone ;-) ale to tak na marginesie, może po prostu twój pies nie ma wyznaczonych pór do jedzenia a to jest ważne ugotuj mu jakieś jedzonko i postaw o 10 na 15min i weź z powrotem później o 16stej tak samo nie będzie chciał to nie zje ale to na pewno pomoże ;-) teraz wybrzydza ;-)

może masz rację, przyzwyczaił się że zawsze coś w misce jest, a gdyby miał stałe pory jedzenia to byłoby inaczej..

Gość hdgdgh
ja daje polon 210

Gość dla autoreczkii
No i zeby ci nie przyszlo do glowy SOLIĆ jedzenia dla psa bo slyszlam ze niektorzy doprawiaja psu żarcie:(