Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

07CzarnaMamba07

TE HOLERNE WŁOSY !!

Polecane posty

może skrócę tą monotonną opowieść i powiem wprost. od 2 lat wypadają mi garściami włosy. Stosowałam : ampułki radical z farmony, tabletki radical z farmony, tabletki capivit piękne włosy, cynk, lek robiony od dermatologa, alpicort, loxon, drugi lek ropiony od dermatologa, hederszołders (nie wiem jak to sie pisze) na wypadanie włosów, szampon z farmony czarna rzepa, szampon z farmony na wypadanie włosów, odzywke do włosów wax, tabletki ineov, tabletki revalid, to chyba wzystko o ile o czyms nie zapomniałam... miałam robione badania :tarczyowe, krwi, cukru jeżeli ktoś wie moze jak można mi pomóc niech napisze... bardzo mi zalezy...

Gość ghjjjjjjjjjjjjj
dziewczyno a podstawa czyli badanie hormowno jajnika?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a co to znaczy ......holerne...?:D

hmm.. wypowiedź nr dwa wydaje się bardzo przydana ;) ale obiło mi się o uszy, że takie wypadanie może być po prostu nawet u kobiet genetyczne :| a tego to by Ci chyba żadne z tych badań nie wykazały .. :( ale najpierw WIĘCEJ BADAŃ, przyciśnij lekarza, niech pomyśli!! w końcu ma na pewno większą wiedzę od nas.. :)

ale jak od jajników moga wypadac włosy ? tzn chodzi mi o to co jajniki mają do włosów , dlaczego moga byc tego przyczyną ?