Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka233

Brunetka i blondyn

Polecane posty

Gość Anulka233

Jaki myślicie , że będzie miało kolor włosów nasze dziecko ?

Gość PaniKaczorek
rudy

blondynka:) ja mam czarne włosy, mąż jasne, dziecko jak widac na zdjęciach:) i nie słuchaj ze rude:)

Hmmm nie wiem :D Ale po pewnym czasie się kolor po porodzie zmieni. Ja z moim jesteśmy szatynami. A maluch urodził się z taką ognistą czernią :P Później włosy się wytarły i robiły się takie coś pod rudy :D A teraz to już blondyn.

u nas jest odwrotnie :) corka i syn po tacie odziedziczyli kolor oczu-niebieski, uklad wlosow, corka ma czarne wloski a syn takie chyba pomiedzy chociaz ja w jego wieku mialam krecone i wrecz biale wlosy

madonna no irokeza ma niezlego :)

Gość Anulka233
aha no właśnie obawiałam się rudego:)

heh a czemu sie obawiasz? ja jakos o tym nie myslalam :-P moje dzieci jak sie urodzily mialy geste czarne wlosy poki co syn ma geste ale juz nie takie czarne a corka ma czarne ale juz nie takie geste :-D

rudy na pewno nie :) U nas ja mam blond, mąż czarne - dziecko urodzilo sie z czarnymi, a teraz ma blond. Za to oczy po tacie - brazowe. Z tym nigdy nie wiadomo. Niby genetycznie - ciemny kolor dominuje nad jasnym ale po pierwsze - trzeba brac pod uwage tez dziadkow z obu stron, poza tym - jedno dziecko moze miec po mamie, a drugie po tacie.... trzecie też po tacie.... i tak dalej :D I genetyka sie sprawdzi ;)

Gość Anulka233
najważniejsze żeby było zdrowe:)

mnie najbardziej dziwi tylko czemu moje dzieci maja kolor oczu po tacie :-P u mnie tak jak u mojego m jest tak ze corki maja kolor po mamie a synowie po tacie a u nas corka i syn maja po tacie ciekawe , myslalam ze chociaz corka bedzie miala zielone po mnie, maz ma bardzo jasne niebieskie

evi do roku jeszcze moga emci zzieleniec oczka :) u nas nie ma tego problemu obydwoje mamy jasne wlosy i niebieskie oczy wiec dzieci- wiadomo :)

ja brunetka, maz ciemny blondyn a corcia wlosy i oczy po tatusiu:)