Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na wczasy w marcu

Gdzie wyjechać w marcu?

Polecane posty

Gość Na wczasy w marcu

Witam, mam prośbę o pomoc w wymyśleniu wyjazdu gdzieś do ciepłego miejsca na przełomie lutego i marca z dwuletnim dzieckiem. Lot maksymalnie do 5 h a temperatura powyżej 25 stopni jakoś bym chciała. Ma ktoś jakieś pomysły?

Gość PaniKaczorek
Egipt; cieplutko; 3 godz.lotu

Gość Na wczasy w marcu
Jakoś dygam do Egiptu z małym dzieckiem :( wszyscy znajomi wracali ze sraczkami :(

Gość PaniKaczorek
Bo trzeba wiedziec co wolno a czego nie wolno! absolutnie nie można pic wody nieprzegotowanej. na wszelki wypadek trzeba zakupic Nifuroksazyd i profilaktycznie łykac 1 raz dziennie; jeśli jednak będzie biegunka to po zwiększeniu dawki w ciągu dnia wszystko przechodzi. ten lek mogą łykac również dzieci. w ubiegłym roku byłam na 2 tygodnie w egipcie z 2letnim dzieckiem i było przefantastycznie!

Dokładnie. Spójrz w Egipcie na hotel Aqua Blue i Beach Albatros. Bardzo dobre hotele sprawdzone przez moich znajomych jeżdzących z 1,5 rocznym dzieckiem. Biuro Scan holiday.

Gość Na wczasy w marcu
A ktoś był w marcu na Kanaryjskich może?

Gość Na wczasy w marcu
Jakoś przeraża mnie ten Egipt z maluchem. W dodatku jestem w ciąży i to mnie też jakoś zniechęca i napawa niepokojem ...

Moi inni znajomi byli w marcu dwa lata temu z 1,5 roczną córką wtedy. Temperatura akurat. Ok. 23-25 C. Byli chyba na Teneryfie. Na Kanary lecisz dłużej bo ok. 6 godzin. Zimą jest tam dobra temperatura dla dzieci.

Z małym dzieckiem to może jeszcze sie trochę wstrzymać jeśli chodzi o zagraniczne wycieczki. Lepiej chyba na razie wyjechać gdzieś w Polsce do przytulnego hoteliku nad morze, w góry albo na Mazury :) Chyba, że już wcześniej podróżowaliście z dzieckiem i macie dobre doświadczenia to może jednak jest to dobry pomysł.

Gość klassi
Moja siostra podróżowała z małą córeczką samolotem wszystko było ok. Wiadomo że były to krótkie podrożę (2-3h) Ja jednak jestem za tym by wybrać się gdzieś bliżej. Może Głęboczek na pojezierzu brodnickim? Ma ciekawe spa również dla małych szkrabów. No i jest możliwość aktywnego spędzenia czasu.

Wiem, ze z pewnoscia nie mozna latac w III trymestrze, ale ja bym wogole raczej nie ryzykowala. Moze lepiej gdzies wypoczac w polsce. Na przyklad nad morzem. Rzuc okiem na stronę primavery w jastrzebiej gorze. Maja tam sporo fajnych ofert dla rodzin.

Gość marta kielczyk
Polska! Mało macie okazji na zakupach grupowych? Zobaczcie - https://www.fastdeal.pl/oferta-zakupy-grupowe/poznan/wielkanoc-swieta-osrodek-wypoczynkowy-zielona-polana-dubiecko-pelne-wyzywienie-bieszczady-gory/9147/82a5c51/s Czy Bieszczady nie są wystarczające? Wiecie ile macie tam zabytków? Nie mówiąc już o tym, że weekend z pełnym wyżywieniem kosztuje tylko 400 zeta na 3 osoby, bo dziecko do lat 8 gratis.

Gość wiolata30

ja co prawda nie w marcu ale w lutym lece na wycieczke Mozaika Izraela z konsorcjum i nie mogę się doczekać, z pewnością wycieczka ta będzie niezwykłym przeżyciem biorąc pod uwagę, że na własne oczy zobaczę ziemię świętą 

Gość LPo

W marcu na sunandsnow.pl mają rabat -15% na apartamenty w Świnoujściu. My własnie jedziemy tam na weekend, pogoda ma być ładna, prawdziwa wiosna. Już odliczam dni do wyjazdu ;)

Gość Alexa

ja będę lecieć do Turcji z Coral Travel i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać! biuro jest pewne i jest dobrym organizatorem. I na pewno uda mi się doskonale odpocząć!