Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocencie

za ile kasy oddałybyscie sie obcemu facetowi za całą noc?

Polecane posty

_Kwiatek - ...ale nie uogólniaj, dobrze? :) no... :P :D

Gość lajw iz brutallllll
nikt by nie dal wam miliona za seks,sa piekne ekskluzywne k**wy którym urodom niedorastacie do pięt i robia to za 200zł/h... pomazyc to wy mozecie o takich pieniadzach za seks... nie przebijecie konkurencji kafeteryjne paszczury...k**wa za kogo wy sie macie..cyt"nie zrobiła bym tego nawet za milion"...k**wa za 100 złotych bys tego nie zrobiła bo nikt by ci tyle nie dał..hahaha

heheh Kwiatek to Ty nie osmieszaj siebie sa inne sposoby zarabiania a tak na marginesie to sprowadziles temat topiku najnizek jak sie da pytanie bylo padla odpowiedz lecz ty musiales wypowiedziec swoj idealny monolog na ktory luczyles ze beda brawa wiec BRAWOOOOOOO udalo Ci sie, jestem cnotka ktora ma szacunek do soebie wystarczy?? czy mam udawac ze jestesm zajebista laska ktora poleciala by na miliony kurwa mac bo tak mowi KWIATEK:D zajeboste podejscie do zycia masz

Gość ja bym.....
poszła, ale za dużą kasę. W końcu "tam " się nie zmydli hehe, a nie martwiłabym sie , że nie mam na czynsz .:D Myslę, że za 20 000 zł tak. Dla dzianego gościa, to nic, a dla mnie dużo :P

biedroneczka - hehe dobra ide stad. ale jestem pewien jakbym sie uparl to wyciagnalbym ci takie argumenty ze bys powiedziala w koncu "tak" :) kameska moze tez :) no co, wolalabys umrzec z zimna pod mostem niz sie oddac :D nie rozwalaj mnie :D moherze ty :P

Gość weywjrw
ja bym mogła sie oddac na jedna noc za paredziesiat tys tzn ja i moje dziewictwo;) który chetny?

no ale patrz biedroneczka-nie odpowiadasz na moj argument w ogole :D wolalabys umrzec pod mostem niz pojsc z facetem do łóżka? kameska - a jakby ci grozila eksmisja na bruk, policja tuz tuz zeby cie wywalic a moglabys zarobic mase kasy w ten sposob i mieszkanie sobie kupic, to co? ;) nie mow ze nie rozwazylabys tej propozycji ;P

Gość zdołowana jakaś
za darmo bym szła, wystarczylby mi ten dreszcz emocji z obcym facetem, nieznane doznania. To jest kwintesencja, a nie jakieś pieniądze.

Gość a biedronka wali uryną
to sa ludzie z marginesu b

Kwiatuszku, nie ma takiej opcji :) a tak z ciekawości, za ile Ty byś się puścił, co?:P jaka Twoja cena? :)

Kwiatek, tak wolalabym spac pod mostem nie chodzi o to ze jestem cnotka, poprostu dla mnie kobieta ktora sie sprzeda zrobi to ponownie a to jest jak palenie papierosa,co innego gdybym na tym swiecie byla sama jak palec, nikogo bym nie obchodzila wtedy bym miala to w dupie a ze nie jestem sama i mam rodzine pomimo mojego mlodego wieku wiem ze w inny sposob bym mogla zarobic,

kwiatek rozumiem ze jestes dziany.. no i do tego jeszcze trza wygladac, wiec jak jestes dupa czy moze wrecz przeciwnie :classic_cool: :D

"Kwiatuszku, nie ma takiej opcji a tak z ciekawości, za ile Ty byś się puścił, co? jaka Twoja cena?" możliwie jak najwyższa zeby najlepiej wiecej tego nie robić ;) "Biedroneczka222 Kwiatek, tak wolalabym spac pod mostem nie chodzi o to ze jestem cnotka, poprostu dla mnie kobieta ktora sie sprzeda zrobi to ponownie" no ale tu chodzi bardziej o jednorazowy wyskok.. no i jakby chodzilo o naprawde duuuza kase ;)

Gość tak se mysle tralala
biedroneczka na mrozie -20 stopni pod mostem zrobilabys wszystko za goracy prysznic w ciepłym czystym mieszkaniu a nie za miliony:D:D:D

Gość facet chetny na milosc
biedronka jak by zmarzała na mrozie -20 st to by zgodziłA SIE NA DARMOWY OGRZEWAJĄCY PISSING

"Kwiatuszku, nie ma takiej opcji a tak z ciekawości, za ile Ty byś się puścił, co? jaka Twoja cena? " kameska - w oecnej sytuacji finansowej to bym pewnie w ogole nie rozwazyl.. ale jakbym byl przypilony mocno... hehe to zalezy od sytuacji ludzie ;) nie da sie tak na kafe odpowiedziec, bo trzeba by wymyslec rozne scenariusze a mi sie nie chce ;)

_Kwiatek: jestes facetem Ty widzisz to inaczej, zreszta tu nie chodzi o mnie tylko padla odpowiedz ja odpowiedzialam wiec w czymm rzecz ? czy nie moge miec wlasnego zdania ze tego bym nie zrobila?? czy musze byc jak inne kobiety?/

Gość Meredith and flowers
za 15 tys No co? Potrzebuję kasy..

biedroneczka - no dobrze, juz, dobrze ;) ale troche obrazasz inne kobiety no i to ze "na pewno zrobi drugi raz". a moze bedzie czuc niesmak, obrzydzenie i nie zrobi?

Gość przypierdalam się
z dobrego topiku zrobiło się gówno, baby to wszystko umieją zjebać :o biedrona, ciekawam co byś powiedziała, jeśli wywaliliby cię z roboty, nie miałabyś za co ubrań kupić, domu jak utrzymać, wpieprzałabyś chleb ze smalcem cztery razy na dzień, a rodzina kopnęłaby cię w dupę (nie życzę ci tego, to tylko hipotetyczna sytuacja, bo i takie przypadki są), w końcu zjawiłby się książę proponujący ci niezłą kasiorę za jedną noc. jeśli powiedziałabyś "nie" to złóż podanie o beatyfikację. chyba za dobrze ci w domu było :o

Gość tak se mysle tralala
tylko pytanie kto ci tyle da :D 🖐️

pomaranczko do czego pijesz??? jak kurwa nie cztasz dokladnie to sie nie wpiepszaj jak wyraznie napisalam GDYBYM BYLA SAMA NA TYM SWIECIE JAK PALEC TO MILABYM TO W DUPIE a ze nie jestem nie zrobilabym tego, kumasz pomaranczko???? chyba to logicznie ze zasze ma sie kogos kto pomoze nie tylko kurwa dupa sie zyje

Gość przypierdalam się
sprawnie omijasz odpowiedzi odwracając uwagę od postawionego pytania. żałosne 😴