Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocencie

za ile kasy oddałybyscie sie obcemu facetowi za całą noc?

Polecane posty

Gość ocencie

Gość ocencie
Biedroneczka222 -wiec mów ile chcesz?:)

biedroneczka - eee :o w "Niemoralnej propozycji" oddala sie za 1 000 000 USD. teraz USD mocno stoi to bierzcie dziewczyny i korzystajcie poki młodość jeszcze w was jest!!!

_Kwiatek dla mnie kobieta ktora sie sprzedaje jest dziwka;/ no sorry ale takie jest moje zdanie;/ jak raz sprobuje zrobi to tez innym razem, a kozystac mozna ale kasa chyba nie wchodzi w gre:)

biedroneczka - jak juz gosc sie napala to trzeba go wycyckac ile sie da ;) kasa najlepszym przyjacielem czlowieka ;)

Gość wwrrr
nie wiem, ale na tyle duzo, ze na szczescie nikt by tyle za mnie nie dal ;)

Gość skealanimal
z reguły uważam, że te oddające się za kasę to puste szmaty, ale jeśli jakiś facet zaproponował mi noc za kasę, za którą byłabym ustawiona przez najbliższe trzydzieści lat to pewnie bym się zgodziła :D

Gość skealanimal
zaproponowałby*

Gość kolorowe oczy
Ja bym mogla ewentualnie sie oddac jakiemus bogaczowi, za 1mln PLN moglabym sie przespac :D

kameska - sama bys poszla raz do łóżka za milion baksów, mysle ze wiekszosc by poszla po namysle ;) ;) gwarantuje ci :D no chyba ze jakas akurat mocno zakochana w chlopaku jest :P

Jak jakas jest mocno zakochana w chlopaku, to pomysli o tym, jak jemu moglaby tym zycie ulatwic. Za odpowiednio duza kase ogromna wiekszosc by sie zgodzila. Na szczescie, zycie to nie film, i mozemy sobie myslec, ze jestesmy swiete.

"Jak jakas jest mocno zakochana w chlopaku, to pomysli o tym, jak jemu moglaby tym zycie ulatwic." :) dobrze wiedziec :) "Za odpowiednio duza kase ogromna wiekszosc by sie zgodzila" no... i o co tyle krzyku obronczynie moralnosci biedroneczki robia :D pewnie ze tak by bylo :)

\" kolorowe oczy Ja bym mogla ewentualnie sie oddac jakiemus bogaczowi, za 1mln PLN moglabym sie przespac \" a za 1 zł? w końcu pewnie by się targował :D zeszlibyście ostatecznie pewnie na max 20 tyś :P

Gość prawie Bill Gates
rzucam kwote 100 tysięcy dolarów za noc ..... która by na taką kase poleciała... oferta jak najbardziej realna

Gość goodies
taki już jest człowiek, że w pewnych sytuacjach zapomina o moralności. mając do wyboru śmierć własną, a śmierć jakiegoś szarego człowieka każdy z nas ocaliłby siebie. także jestem pewna, że przy odpowiedniej sumce każdy na moment uciszyłby moralność i wskoczył komuś od łóżka. nawet biedroneczka :D

_Kwiatek , j.w. - nie sprzedaje sie :) nie zrobilabym z siebie dziwki za milion ani za 100mln. szkoda, że dla Ciebie jest wszytsko na sprzedaż. dla mnie nie. a już na pewno nie ja sama.

_Kwiatek: nie robie krzyku tylko poprostu takie jest moje zdanie a chyba o to chodzi aby sie wypowiedziec, co inngo jak dziewczyna jest sama a jak jest w zwiazku, jak masz kogos to poszlabys do lozka za kase?? zacznijmy od tego ze nikt tyle "baksow" Ci nie da;/ najwyzej jakies tysiac zloty i co za tyle sie oddasz?? to malo jestes warta:P a jak nie jestes z kims to wtedy mozna to rozwazac ale nie za grosze.....

"goodies (...) także jestem pewna, że przy odpowiedniej sumce każdy na moment uciszyłby moralność i wskoczył komuś od łóżka. nawet biedroneczka" ona pewnie poszlaby i za 50 000 $ jakby sie wykrzyczala i zmadrzala ;)

Gość prawie Bill Gates
moze jednak sa dziewczyny ktre oddały by sie za 100tys $?

Gość prawie Bill Gates
jestem prawie ze pewien ze gdyby ktos wam połozył na stole 5 tys złotych za godzine to niejedna z was by połknęła chaczyk,,,jak sie taką kase widzi to inaczej sie mysli niz w przypadku wirtualnych milionów

"szkoda, że dla Ciebie jest wszytsko na sprzedaż. dla mnie nie. a już na pewno nie ja sama." kameska, przypominam ze damski seks za pieniadze to najstarszy zawod swiata ;) "co inngo jak dziewczyna jest sama a jak jest w zwiazku, jak masz kogos to poszlabys do lozka za kase?? " Biedroneczka-nie poszlabym bo jestem facetem :P a moze bym poszedl jakby mi ktos bliski umieral i mialbym tym kase na lekarstwo zdobyc ktore na pewno uleczy...

Gość erterter
zalezy jaki mial to by byc sex... jaki bylby facet... jak wszytstko byloby ok to za milion moze byc poszla.....

niech sobie kurestwo będzie najstarszym zawodem, ale mnie w to proszę nie mieszać , dziękuję :) p.s. nie mierz wszystkich jedną (swoją?) miarą :P