Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocencie

za ile kasy oddałybyscie sie obcemu facetowi za całą noc?

Polecane posty

Gość facet chetny na milosc
Biedroneczka222 cyt nie tylko k**wa d**a sie zyje..czyli czasem ci sie zdarza dawac dupy...tak wynika z twojej wypowiedzi...

biedroneczka - na glowe upadlas calkowicie :o zacytuj gdzie ja to pisalem co mi zarzucasz o 200 zlotych bo juz sama nie wiesz co masz odpowiedziec :o na mózg ci sie juz rzucilo :o

kwiatek zwracam honor to nie Ty napisales za co pzrepraszam ze naskoczylam, a Ty pomaranczko wypierdalaj bo mnie wkurwiasz , moze Ty to robisz

jej sie najwyrazniej poprostu wypowiedzi poprzestawiały, zgubiła twoj wątek Kwiatku :) a co z tym idzie za duzo gadasz :P ciekawam czy inne tematy tez bys potrafił tak rozwijac chetnie bym podebatowała z toba :P

no widzisz biedrona :) wiesz, sytuacje zyciowe bywaja rozne a do tego zauwaz ze jak idziesz do "normalnej" pracy to tez sprzedajesz cos od siebie-wiedze, umiejetnosci ale moze i cialo jak pracujesz fizycznie,szczegolnie ciezej (cos o tym akurat osobiscie wiem)... czemu dziewczyna jak jest sama, biedna, bez perspektyw bo np. wyksztalcenie podstawowe nie mialaby np. miec sponsora (najbardziej prawdopodobne). albo wlasnie zainkasowac duza kase za seks jednorazowy (malo prawdopodobne), co??

Gość patologia crew
aleś ty nadpobudliwa, biedronko. jeśli tak poważnie bierzesz wszystko, co jest na kafe, to lepiej łykaj sobie neospazminę przed każdym kliknięciem w dyskusję ogólną, bo ci serce siądzie :o już dawno nie widziałam takiej idiotki na kafeterii :o

Gość tak_se_sobie
ojej, ja nie, nie jestem dziwką, oj na pewno, oj to szmaty.... ale farmazony gadacie, aż czytać żal, połowa by się zgodziła po maksimum godzinie, gdyby kwota była kusząca a, i pisze to kobieta, która zaraz zwyzywacie od dziwki:P

czupra makabra - hehe na niektore tematy jak mam czas i checi to sie angazuje czasami...;)

Gość patologia crew
"idijotką" rzeczywiście jesteś, ale to nie powód do dumy, nie mam więcej pytań :o

biedrona - napisz najlepiej ze to Ty musisz placic facetom bo brzydka jestes :classic_cool: a i tak jemu staje tylko po viagrze :D

:D:D niektore wypowiedzi mozna wyemitowac w Śmiechu warte w szczegolnosci ta z tym mostem :D nie zdązyłam sie rozesmiac a mi juz łzy pociekły

Ciekawe, dlaczego takie Biedroneczki sie tak ekscytuja i oburzaja tutaj. Kurcze, nie wierze, ze kobieta, ktora nie spi na forsie, gdyby jej zaproponowano np. 2 mln zlotych za jedna noc, bez namyslu powiedzialaby \'nie\', tak jak tu niektore twierdza. Oczywiscie nie rozwazam tu mozliwosci, ze ktos nam taka kase zaproponuje. [Biedroneczka, a jakby ktos Tobie bliski, tfu tfu, potrzebowal ogromnej, nieosiagalnej dla Ciebie kasy na operacje na przyklad, nie zgodzilabys sie?]

te verde - bo biedroneczka to pewnie prowokacja jest :P zobacz w profilu ile ma postow :D tak ludzie zakladaja nicki zeby podburzyc innych sobie dla jaj :P (jak sprawdzam ilosc postow i jest mniejsza niz 10-20 to pewnie prowokator/ka to jest :D

Gość takiii jedennn
ja pierdole cnotki się odezwały... co druga z was daje dupy za perfumy albo bielizne, a jak któras spotkałaby się z konkretna propozycją 5 tyś za noc to od razu rozkłada nogi... a jak jeszcze chłop byłby przystojny to by jego żoną została trzeba założyć topik tylko skierowany do facetów - ZA CO ONA DAŁA CI DUPY.... niech się wypowiedzą

a pokrewnie - hehe czytalem artykul ze w Szwecji to dziane starsze kobiety na stanowiskach to chodza do lokali i wyluskują coł adniejszych młodych facetow i im za to ze z nimi sa sponsoruja np. studia, kupuja fajne ciuchy, auto itd itp :D :D :D

Gość to ja ja .
,...co to za kurewski temat. A co stawki się zmieniają i nie wiesz teraz ile brać, żeby być konkurencyjną?

czupra - jeszcze bys chciala mi zaplacic zeby miec takiego ladnego faceta jak ja ;)

kwiatek i vice versa :D a ja sie ciebie pytałam czy zes du.pa a ty nic... wiec uznałam cie za paskuda :P wiec nie drążyłam zeby cie nie oniesmielic :D :classic_cool:

Gość oj odczuwam
przystojnemu za darmo bym sie oddała :classic_cool:

czupra - jestem ch.j a nie d..a ;P to mialo byc w znaczeniu męska d...a? :D

no to niezle okreslenie masz :D czyli tak - meska d..a ze mnie :D nie damska :P w dodatku wiem jak sie robi zeby kobieta byla zadowolona z np. calego spedzonego wieczoru ;)

jakbysmy sie spotkali to odrazu bym cie tak wzieła w obroty ze nie wiedziałbys jak sie nazywasz a i bys słownictwo troche wzbogacił :classic_cool: ide, musze sie w koncu odkleic od krzesła siedze na kafe bo sie kuruje a nie dlatego boście ciekawi :P ciał

czupra - nie sadze zebys mnie zaskoczyla. etap podrywu kobiet typu łapanie za reke z tekstem "masz niezly tyłek" albo szczypanie w tyłek na zajawke zebym wiedzial ze sie podobam dawno temu przezylem ;)

"PS moze kiedys mi udowodnisz swe zdolnosci " za 5 stów za wieczor moge sie pofatygowac :classic_cool:

Gość mellyfurtadoooo
czyzby to forum radia maryja? :P prawda jest taka ze jesli nie mialybyscie kasy i dostaly 10 tys za noc to wiekszosc by sie zgodzila natomiast faceci...no coz, zaden pewnie by nie myslal o kasie zeby mu zaplacono rozmieszaja mnie swietoszkowate wypowiedzi,bo zadna z was nie byla w takiej sytuacji,ja tez nie ale nie wiem czy bym sie nie skusila :P