Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastyk

Zaraz będziemy wywoływać ducha....

Polecane posty

Gość plastyk

właśnie zaczynamy z przyjaciółmi piątek. ten będzie pod znakiem wywoływania duchów.... Myślicie że będzie to ciekawe doświadczenie ? Za godzinę będą wszyscy i zaczynamy :) Ja szczerze mówiąc mam lekkiego stracha ale nie będę sam na szczęście :)

Gość idzie chaos
noo fajnie, teraz nie bedziesz sama, potem goście pojdziesz a duch zostanie - w twoim duchu i oka juz kochana nie zmrużysz, juz teraz dzwoń do egozrcysty :)

Gość łójdkowo
nie wywołujcie duchów:O przecież zakłócacie ich spokój:O lepeij tego nie róbcie

Gość idzie chaos
wywołają Adolfa i dopiero bedzie chaos :-/

Gość plastyk
mam ksywkę plastyka więc chyba jestem facetem ? albo o czymś nie wiem.... dlaczego do egzorcysty ? nic nie będzie bo i skąd :)

Gość parysianka
łójdkowo- ma racje , nie wołajcie ich , po co? zostawcie ich świat w pokoju

Gość plastyk
literówka się wkradła :) plastyk = facet :)

Gość idzie chaos
nie ważny czy kobieta, czy facet, ważne, że duch ten nie opuści twoich ścian i bedzie na niego skazany do konca życia uffff

Ja też nie polecam. Jeden naprzykrzał mi się w poprzednim mieszkaniu- nic fajnego.

Gość plastyk
oj tam oj tam :) chwilę zobaczymy jak to jest i przestaniemy w porę :)

Gość cytryna...
odradzam takie zabawy, serio!

Gość idzie chaos
jak u mojego ojca wywoływali duchy, to zbił im wszystkie talerze i nie chcial odejśc, musieli aż księdza wolać, więc się lepiej zastanów, nic przyjemnego obudzic się w nocy i zobaczyć nad sobą postać :(

plastyk.. jak musisz to wywołaj, ale nie u siebie w domu.. u nikogo.. tylko gdzieś daalej ;) A potem napisz czy cos się stało :)

Gość plastyk
spoko, do bojaźliwych nie należę :) moi znajomi też nie. Damy radę... :)

Gość łójdkowo
ty chciałbyś żeby ktoś cie ściągał z zaświatów ? bo ja nie? dobrze że umarli nas nie wywołują..

Nie ważne co wy sobie o tym myślicie, ale duchy istnieją.. i nie mówie tego z opowiadań.. tylko ze swoich doświadczeniach :P Dlatego zastanów sie jeszcze

Gość parysianka
plastyk-- zrobisz jak zechcesz, ale licz sie z konsekwencjami , takie zabawy mogą sie przykro skonczyc , jak wywołacie ducha i on nie bedzie chciał sobie pójść .. a w ile osób bedziecie wywoływac , czy tylko jedna z grupy? i gdzie? tak z ciekawosci , ale ja bym sie bala

Gość łójdkowo
najpierw zbierzcie troche kasy na egzorcyste a potem bawcie sie w takie rzeczy

Gość plastyk
jedna osoba od nas ma doświadczenie. Małe co prawda - ale ma. Nikt z nas w to nie wierzy więc pewnie skończy się niczym. Nawet nie bardzo wiem jak to wygląda i uczestniczę w tym raczej z czystej ciekawości co się stanie :) spotykamy się u mnie w domu :) już część osó przyszła...

Gość cytryna...
uwazaj, bo to sie moze za toba ciagnac jak smrod za wojskiem:( ale...twoja brocha. robta co chceta!

Gość idzie chaos
ale ty goscinny, goście przyszli a ty przy kompie siedzisz :(

Gość łójdkowo
no ładnie cię wyroochali wywołają ci ducha w domu i zostawią, napisz jutro czy bardzo niemiły jest ten duch:P

a ja wygrałem życie... nawet dzieci wiedzą, że nie ma tależyków, a są talerzyki :O

Gość Tosienka Malusieńka.
Lepiej uważaj z tymi duchami bo nigdy nie wiadomo czyj duch się pojawi a pózniej cieżko jest go odwołać. Kiedyś też dla zabawy z bratem wywoływaliśmy duchy i sie dwa przybałentaly. Jak się pózniej okazało były to duchy łakomczuchy, przychodziły w nocy i wyjadaly wszystko z lodówki. Egzorcysta przez dobre dwa miesiące nie mógł sobie poradzic z odesłaniem ich spowrotem w zaświaty a my jedzenie musieliśmy trzymać u życzliwej sąsiadki.

Gość idzie chaos
dlaczego sobie dogryzacie w pisowni?, przecież to nie jest takie istone jak kto piszę, nie każdy musi mieć skończony harward tak jak ja :P

Gość plastyk
są dwie osoby i patrzymy w necie jak się to robi... znaczy szukamy stron i podpowiedzi :) co do egzorcyzmów i innych Waszych przekonań żeby tego nie robić - może jakieś przykłady ? Bo samo mówienie o tym że zostanie itp jakoś nas nie przekonuje :)