Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANY_

chce poznac prawde ZAŁAMANY ORAL, ANAL, ILU W ŁUŻKU ????

Polecane posty

Gość ZAŁAMANY_

witam, mnie i moją dziewczyną oczekuję poważna rozmowa a mianowicie dotyczy jej KŁAMSTW i zastanawiam się czy zadać takie pytania jak ilu miałas w łuzku?? czy uprawiała anal, oral?? kiedy straciła dziewictwo?? jestem przyzwyczajony do odpowiedzi jake dostałem jakiś czas temu ale jestem pewny na 99% że to kłamstwo. chciałbym pozdnac prawde ale się tego boje i kur**de nie wiem co mam robić. nie chce jej wyzwać od szmat dzi**wek ku***rw itd bo ją kocham, jestem wyrozumiały ale to już przesada żeby non stop kłamać........ a może wszystko pierdo**lic i zakonczyc swoje pojeb**ane zycie...:(:(:(

słownik ortograficzny sie kłania ;) I tak szczerze nie zrozumialam do końca o co ci chodzi... I o co pytasz?

Gość ZAŁAMANY_
che mi wyznac cało prawde ale boje sie ze moge cos odpierdolic, nie wiem czy pytac o wszystko czy lepiej pewne pytania pominac bo moge zepsuc nasz zwiazek???

A po cholerę Ci to wiedzieć? To do niczego nie jest nikomu potrzebne do życia. Lizy się obecna chwila i przyszłość. A jej przeszłość to jej sprawa - bo Ciebie wtedy w jej życiu nie było. P.S. Ja na jej miejscu, jakbyś mnie o to zapyta, powiedziałbym "wypierdalaj". :)

lepiej zapytać. będziesz wiedział z kim masz do czynienia

Skoro ja kochasz, to po co to przesłuchanie? Wybrała przecież Ciebie :) A jesli powie np. miałam 5 w łżóku, uprawialam oral, to ulży ci? po co ruszać takie sprawy?

Gość ZAŁAMANY_
chciałbym zapomiec o przeszłości ale to nie jest łatwe, wyobrazam sobie różne rzeczy w głowie co ona robiła i chciałbym poznac prawde, nie moge o tym zapomiec a uwierzcie mi ze chciałbym sory ze tak powiem ale uwazam ja za szmate ale ja kocham

Gość idź do psychologa

Gość rykoszetem a juści
A za kogo uważasz siebie ?????

Gość ZAŁAMANY_
cholerka... jak cos to tylko zapytam o to ilu miała a dalej nie bede drozyc tematu bo bede wolał przyjac do swojej swiadomosci wczesniejsze odpowiedzi. napewno sie wkurwie :(:(:( ale mi przejdzie

Gość ZAŁAMANY_
jestem jaki jestem ale hujem nie jestem, napewno lepszy od niej......

Gość rykoszetem a juści
Jakie masz prawo pytać o takie rzeczy ? Czy ona cię juz o to wszystko też pytała ? Sądząc po tym jak się wyrażasz - święty napewno nie jesteś ! Za twój język skreśliłbym cię !

Jak się wkurzysz, to po co chcesz pytać? Twierdzisz , że ja kochasz , to ciesz się, że jest z Tobą , a nie z kimś innym.

Gość rykoszetem a juści
poszukaj sobie takiej która ci dorówna !

Gość ZAŁAMANY_
22 i 20 lat

Gość henk1
Graj w otwartę karty.Jeżeli to ma być naprawdę decydująca rozmowa to postaw na prawdę nawet jeżeli stracisz dziewczynę.Nie wyobrażam sobie życia bez zaufania bo to nie życie tylko Męka!!! Nie należy jedynie pytać się o zdrowie i szczegóły,grupę krwi,ile ma kasy. Resztę kochające pary powiedzą sobie same jeżeli chcą być razem na zawsze a nie na chwilę (1,2 lata ). KTO PYTA NIE BŁĄDZI!!!!!

Gość ZAŁAMANY_
dzieki ze odpowiedzi moge uznac ten temat za zamkniety pozdrawiam

Po pierwsze jak mozesz mówić,z ę jest szmatką, skoro ja kochasz??? Uważam, ze nie ona, lecz ty nie jesteś jej wart.... Po drugie skad wiesz, ze ona kłamie??? A czy Ty nie masz nic sobie do zarzucenia???

Gość chomik to chyba
weż rozdwojony gościu te swoje topiki do kupy -lepiej je ogarniesz i może rozumu ci przybędzie ! Dziwię się że z nudów można tak bez sensu bredzić i zaśmiecać internet. Debilizm do kwadratu !

Gość panna z małym biustem ...
i kiedy sie z nia rozmowisz?

Gość ZAŁAMANY_
KONIEC TEMATU

Gość gość
Nowy we wsi2016.07.10 chciales cos merytorycznego wniesc do odkopanej dyskusji i znow sie nie udalo czy co?