Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANY_

chce poznac prawde ZAŁAMANY ORAL, ANAL, ILU W ŁUŻKU ????

Polecane posty

Gość ZAŁAMANY_

witam, mnie i moją dziewczyną oczekuję poważna rozmowa a mianowicie dotyczy jej KŁAMSTW i zastanawiam się czy zadać takie pytania jak ilu miałas w łuzku?? czy uprawiała anal, oral?? kiedy straciła dziewictwo?? jestem przyzwyczajony do odpowiedzi jake dostałem jakiś czas temu ale jestem pewny na 99% że to kłamstwo. chciałbym pozdnac prawde ale się tego boje i kur**de nie wiem co mam robić. nie chce jej wyzwać od szmat dzi**wek ku***rw itd bo ją kocham, jestem wyrozumiały ale to już przesada żeby non stop kłamać........ a może wszystko pierdo**lic i zakonczyc swoje pojeb**ane zycie...:(:(:(

Gość ale o co Ci chodzi

Gość utrapienie
bez sensu

Gość jak gdyby
a jak się dowiedziałes, że ona kłamie?

Gość ZAŁAMANY_
na kilku kłamstwach ją złapałem, sama się przyznała ze mnie oszukuje i chce mi teraz wyznac cało prawde. mam z tego skorzystac czy lepiej o pewne rzeczy nie pytac???

Gość ZAŁAMANY_
nie jestem prawiczkiem. znam ja i wiem ze powie cało prawde ale o to chodzi ze ja sie boje tej prawdy. "True evil and hate" zdarza sie ze nawet szmata sie zmieni ale to graniczy z cudem

Gość żeby powiedziała Ci prawdę
musisz ją torturować albo podać serum prawdy. Kobiety są straszliwie zakłamane i z dobrej woli prawdy nie powiedzą.

Gość ZAŁAMANY_
dlatego pierwsze pytanie bedzie na szczerosc. wiem troche i ciekawe czy usłysze to samo

Gość nawiedzona marta
moim zdaniem jak ktos kłamie to zawsze i wszedzie. Nawet jak ci czegos nagada to i tak bedziesz sie zastanawiał czy to rzeczywiście prawda. Ja bym zakończyła, ale nie twoje zycie tylko ten związek.

Gość hmm hmm hmm
gówno prawda.Kiedy pokochałam z całego serca i z całej duszy, powidziałam mojemu facetowi absolutnie wszystko, chociaz to nie było łatwe. Prawdziwy związek buduje się na zaufaniu i szczerości, na to postawiłąm i wygrałam.10 lat razem i wciąż się kochamy jak szaleni :) Mój facet był i jest dla mnie najważniejszy na świecie, chociaz nim go poznałam nie byłam święta. Każdy moż esię zmienic. A takie uogólnianie ,ż ekażda kobiet to k****** , świadczy o Was żałośne, zakompleksione cwoki!

Gość ZAŁAMANY_
nie moge zakonczyc bo bardzo ja kocham i wszystko jej podaruje z przeszłości

Gość ZAŁAMANY_
powiem to tak nawet kurwa moze sie zmienic!!!!!!!!

a co ciebie obchodzi jej przeszlosc? czy to ma wplyw na to, co sie dzieje z wami teraz?

Gość think about
Załamany to powiedz jej o tym!!! Zastanów się tez dlaczego ona Cie okłamuje?Boi się Twojej reakcji, tego, że może Cie srtacic? Powiedz,ż enie wazne co robiła wczesniej, byleby była z Tobą szczera.Powiedz,że będzie Ci przykro usłyszec różne rzeczy z jej zycia, ale wolisz szczerosc niz klamstwo. I bez względu co Ci powie, nie zostawisz jej bo ją kochasz- wtedy powinna byc szczera...

Gość ZAŁAMANY_
sam juz nie wiem co mam robic :(((((( juz i tak zaczełem sie ciąc zyletko ze złosci zalu itd, zyc i sie odechciewa :((

Gość ZAŁAMANY_
think about masz racje porozmawiam z nia ale i tak o wszystko nie zapytam jak juz bedzie mi sie robiło przykro , przestane pytac bo nie chce powiedziec czegos brzydkiego w jej kierunku

Gość think about
Załamany a ile Ty masz lat??? Bo pierd***** jakbys miał 16 :O Ciac zyletką?Weź się chłopie opanuj!

Gość ZAŁAMANY_
22 lata ale teraz przez nia jestem w depresji i mam nadzieje ze przejrzała na oczy ze krzywdzi bliskich i bedzie tylko lepiej

Gość think about
A skąd jestes przekonany,ż emiała taką "kolorową przeszłośc"?

Gość Facet ty masz cholerne
problemy emocjonalne :o Idź do psychologa, psychiatry czy innego :o

Gość think about
Może tylko "życzliwi" Ci naopowiadali 2 razy więcej niz naprawdę było o czym?

Gość ZAŁAMANY_
znam ja dosc długo, troche sie domyslam i sporo wiem

Gość think about
True evil licz się fagasie ze słowami, suiki to może miałeś Ty.

Gość ZAŁAMANY_
kumple mi sporo gadali ale im nie ufam i zawsze obstawałem za kolezanko a potem za dziewczyną

Gość think about
no ale skąd wiesz? Bo na podstawie domysłów no to bez sensu.Lubi sex i wywnioskowałeś ,ż eprzed tobą była puszczalska??

Gość ZAŁAMANY_
w najblizszy czasie poznam prawde i bede wiedział

Gość think about
Ale co powiedzieli ci koledzy konkretnie, bo co to znaczy "sporo".A skąd moga cokolwiek o niej wiedziec? Może są zwyczajnie zazdrośni?

Gość ZAŁAMANY_
poprosu odradzami mi znajomosc z nia i zwiazek bo sami z nia nie gadaja. CHYBA MOGE JUZ ZAMKNAC TEN TEMAT

Gość think about
True, jesteś pedałem czy jakas Cie wyjatkowo zraniła skoro az tak nienawidzisz kobiet?