Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANY_

chce poznac prawde ZAŁAMANY ORAL, ANAL, ILU W ŁUŻKU ????

Polecane posty

Gość dżagasi
ale zdradza Cię? czy chodzi o przeszłość?

Gość ZAŁAMANY_
tylko o przeszłośc mi chodzi

Gość think about
True - nie trudno zgadnąc, pewno ukochana Cie zdadziła, albo wystawiła do wiatru...Przykre to, ale nie uogólniaj ,że wszystkie kobiety takie są...

Gość dżagasi
jeśli to tylko przeszłość, to nie masz się czego obawiać. załóż np. że była prostytutką i np. robiła chłopakom lody w dyskotekowych toaletach. jeśli potem dowiedz się, że "tylko" miała wielu facetów i ostry seks, to będziesz wręcz ucieszony. druga sprawa, że rzeczywiście przeszłość może źle wpłynąć na Wasz związek. mój chłopak zerwał ze mną po odczytaniu starej rozmowy z koleżanką, w której napisałam w żartach, że mój były umiał chociaż wynagrodzić w naturze :/ kilka linijek niżej było napisane: chcesz to sobie weź mojego byłego, ja kocham tego, z którym jestem. ale nie doczytał nawet i zerwał. więc jeśli Ci zależy, to rzeczywiście nie pytaj o szczegóły.

Gość ZAŁAMANY_
NIE BEDE PYTAĆ O SZCZEGÓŁY

Gość a ja aja aja
A ja miałam odwrotną sytuację. To mój facet robił co się dało przed tym kiedy stalismy się parą i nigdy nie chciał o tym rozmawiac.... Zbywał moje pytania itd. Tak to juz jest,że faceci to święte krowy i wolno im wszystko, a kobieta to od razu k..... :(

Gość dżagasi
ważne, żeby tego nie było teraz. przeszłość to przeszłość. okaż jej szacunek i cieszcie się sobą. nie wiem w ogóle po co pytać ilu miała. ważne ilu ma, ile chce mieć poza Tobą i czy kocha. to normalne, że jak z kimś była, dawała mu oral. ale to było i nie ma.

zalamany,pisales,ze sie tniesz.... powinienies najpierw zrobic porzadek ze soba,pojsc do psychologa... zanim bedziesz zdolny do trzezwej oceny sytuacji i szczerych rozmow

Gość think about
True myślę,że Ty tez powinieneś wybrac się do psychologa :O