Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatszepsut

mam 25 lat,nigdy nikogo nie miałam,załamka

Polecane posty

Dobra Kochani,ja juz uciekam spać, w koncu trzeba sie rano jakos zwlec z łózka. maila do mnie znacie, wiec jakby komus chciało sie pouzalac ( powspierac -wersja dla promyka, bo inaczej obije mi twarz) to piszcie.dobranoc:)

oooo, widze, ze towarzystwo w swietnych humorach :) oby tak dalej:)

o Miaa, no widzisz, znalezli sposób zeby zrujnowac mój plan rzucania sie z mostu w wawie:p

Hatszepsut- bardzo dobrze zrobili:) sama widzisz, ze to nie najlepszy pomysl byl ;) ja tez uciekam spac, bo rano pobudka.. dobranoc :)

Promyczek- musialam na chwile zostawic Was samych, a Wy tak sie rozbrykaliscie ze ho ho:)

Gość Szukający miłości...
Też uciekam, trzeba wstać wcześnie do pracy niestety... Ale miło się gadało. Dobrej nocki wszystkim. W razie co możecie mi od biedy zapełnić skrzynkę, maila macie podanego. ;)

Gość Szukający miłości...
Taaak, kto by pomyślał, że łowienie gówna może być takim hitem. ;)

no szukajacy tez zawsze mozesz sie odezwac, w koncu musimy obgadac kto skacze pierwszy;) trzymajcie sie i dobranoc

czesc wszystkim:) gdzie sie podzialiście? przeczytałam wszyściutko i powiem tak: boscy jesteście :P a jak humorki- dopisują dzisiaj? pozdrawiam:)

Witaj Promyczek, a u mnie tak średnio na jeża... ale liczę na to, ze jeszcze będzie lepiej:)

Bo nic nie układa sie tak, jak sobie wymyslilam :( mialam nadzieje na fajny zwiazek, chocby na jakas blizsza znajomosc i wszytsko szlag trafil (sorki za wyrazenie ale zla jestem) ;(

a tam znajdziesz innego lepszego ja tam wierze ze nic bez przyczyny sie nie zdarza na pewne syt nie mamy wplywu :) moze to i lepiej? co to jeden facet na swiecie? jest tylu 1000razy lepszych

problem w tym, ze on mi siedzi w glowie, a nie potrafie zrobic pierwszego kroku- mialam byc smiala, odwazna i pozbawiona kompleksow.... ech zycie...

nie wiem własnie czy jest sam... i dlatego boje sie osmieszyc

nie mamy wspolnych znajomych raczej, a jedyna osoba ktora oboje znamy tez tego nie wie... pozostaje mi tylko czekac na jego ewentualny ruch lub czekac na jakies przypadkowe spotkanie, zeby ruszyc sprawe do przodu :/ wcale mi sie to nie podoba

tylko troszkę, jak się spotykamy to rozmawiamy, to on podchodzi i zagaduje:) ale wydaje mi się, że taki ma towarzyski styl bycia i jestem tylko koleżanką

zapros go np na kawe czy gdzies i dodaj o ile Twoja dziewczyna nie bedzie zla" wtedy sam powie..ze nie ma dziewczyny albo...:( i bedziesz wiedziec