Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś w_wa

dziewice są do niczego !!!

Polecane posty

Gość koleś w_wa
co jest ostatnią kartą?

Gość fdgf
dlatego bede tylko z prawiczkiem, nie dam sie wykorzystac takiemu debilowi :o

dzioora się przemieszcza- źle bo trafić nie możesz dzioora się nie przemieszcza- też źle bo powiesz ze kłoda i tak źle i tak nie dobrze :o

Gość Jolkak
Seksowną bieliznę noszę zawsze ... Koleś na bogatych i przystojnych nie lecę ... No chyba, że mają intelekt w komplecie ... Więc możesz być spokojny ... Gdybym była taka jak myślisz, to pewnie bym się "otwierała" a przecież to nie ja ... A kuszenie, flirt nie ma nic wspólnego z puszczaniem się ... Czy Szapołowska się puszcza? nie sądzę ... A kuszenie ma we krwi, w spojrzeniu, geście ... ot albo się to ma, albo nie ... tyle ...

Jakiej marki nosisz bieliznę Jolu?

Dla mnei chyba też jest Guten Tag. Consensus osiągnelismy Panie Krzak.

Gość dfdsfgdsgf
i ty myślisz autorze że te kłody jak nabiorą doświadczenia to będą lepsze w łóżku??? g.. prawda bycie kłodą lub nie nie ma nic wspólnego z dziewictwem każda kobiet abyła kiedyś dziewicą są kobiety oziębłe, bez polotu i fantazji (takie co tylko nogi rozkładają) - i będą takie do samej śmierci - nie zmienisz tego - jakby miały nawet stu partnerów to wszystko co zrobią to przed tą setką rozwalą odnóża a są kobiety w których seks jest naturalny, mają jakiś wrodzony "talent", dar, nie wiem jak to nazwać, zdrowe podejście do seksualności, dużą fanatazję i temperament - i takie od samego początku będą jak to określasz "dobre w łóżku" - nawet jeśli przez całe życie będą miały jednego faceta. jak ktoś utożsamia temperament seksualny z liczbą partnerów to żal mi ich głupoty - później się dziwią, że taki rasowy lachon tylko rozwalił nogi i trzeba to było posuwać jak jakiś nekrofil.

Gość koleś w_wa
jolkak ale najwidoczniej schlebia ci że właśnie tacy faceci na ciebie lecą skoro tak to podkreślałaś, bogaci, przystojni, z wyższych sfer nie odp na pytanie, co jest wg ciebie tą ostatnią kartą którą odkryjesz przed mężem?

Pozwolę sobie nie zgodzić się z przdmówcą. NIc nie jest dane raz na zawsze. Sprawdzone i potwierdzone jest to co napisałam.

Gość Jolkak
koleś w_wa - ostatniej karty nie odkryje nigdy ... już zawsze będzie to tylko 90% mnie dla niego ... A on zawsze będzie chciał mnie w 100% i dlatego zawsze będzie gonił za pozostałymi procentami ... Nową pozycją tego nigdy bym nie osiągnęła .... Seks działa tylko na chwilę ... Potem trzeba dużo więcej ...

Gość koleś w_wa
A faceci, o których pisałam bardzo przystojni, bogaci .. Większość bardzo inteligentni ... Mogą mieć takich jak ja na pęczki ... Bywają na wielu salonach ... ---twoje słowa jolkak

Gość no ale przeciez kazda kobieta
byla kiedys dziewica, potem niedoswiadczona... To co? Juz nie ma przyjemnosci z wprowadzania jej w swiat milosci? Tylko wszyscy mezczyzni chcieliby na gotowe? :(

Gość koleś w_wa
dalej nie odpowiedziałaś, co jest tą ostatnią kartą? nie rozumiesz pytania czy po prostu nie wiesz sama co odp???

I tu się z Jolą zgodzę. Trzeba więcej.

Gość Jolkak
Jeśli myślicie, że to seks trzyma faceta itd. to jesteście w błędzie ... Zawsze znajdą się "bardziej otwarte" z pojemniejszymi gardłami itd. ... I dlaczego nikt mi nie wytłumaczy, dlaczego to taki wstyd być z prostytutką? Przecież wg Waszych teorii powinny prowadzić zapisy na "związki" - takie są "otwarte" i doświadczone ...

Gość koleś w_wa
chodziło o sytuację, gdy to wprowadzanie nie sprawia, że ona chce tego seksu mimo, że jest jej dobrze, że liczy tylko na to, że to facet będzie o nią zabiegał, że zawsze będą świece, długie zabieganie o nią itp a jej jedyną inicjatywą to, że rozłoży nogi i koniec, bo w końcu dała całą siebie

Gość koleś w_wa
jolkak, głupia jesteś czy niedorozwinięta !!!! chodzi o otwartość między ludźmi którzy się kochają, są ze sobą, żyją i chcą dla siebie tylko tego co najlepsze !!!

Gość Jolkak
koleś w_wa - no skoro nie potrafisz czytać... To pisanie przeze mnie o tym, nic nie zmieni .... Pisałam, że ostatnia karta nigdy nie może być odkryta ... A takie "otwieranie się", to ostatnia karta ... Bo co nowego jeszcze może wystąpić? Jak się "otwarła" na maksa .. to już nic do odkrycia nie zostanie ... nuda!

Gość koleś w_wa
ty nie rozumiesz tego co czytasz, dziewczyno, skąd tyle uprzedzeń? nikt tu nie wychwala dziwek, tu nie o taką otwartość chodzi !!! co innego, jeśli w grę wchodzi dwoje kochających się ludzi, oni nie muszą być zamknięci, żeby było im ze sobą dobrze i ciekawie i żeby się nie nudzili ze sobą

Gość ona 24lata
a co to znaczy otworzyła się do końca?

Długo jesteś po ślubie Jolu?

Gość ona 24lata
bo ja też nie bardzo rozumiem, co masz na myśli pisząc, otwarła się na maxa

Gość Jolkak
koleś w_wa - no widzisz Ty się znasz na związkach ... i oceniasz kobiety po umiejętnościach .. seksualnych ... Radzę poczekaj na emerytowaną prostytutkę ... będzie idealna! A ja jestem głupia i niedorozwinięta ... a mam faceta wiele mądrzejszego od Ciebie ... (tak idiotyczne tematy w życiu do głowy by mu nie przyszły) ... Ty bierzesz jak leci ... a on może, ale nie chce ...

Gość Jolkak
W tym roku będzie 5 lat ... Razem jesteśmy od 9 ... Oświadczał mi się 4 razy przed ślubem ... a teraz ponawia pytanie w każdą rocznicę .. :)

Chyba "otworzyła się" powinno być.