Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -=AnGeL=-

W dążeniu do doskonałości..

Polecane posty

Gość -=AnGeL=-
Sceri --> Teraz moze byc tylko lepeij :) A te slowa na pewno bardziej Cie zmobilizowaly.. I efekty beda jeszcze lepsze :)

Gość -=AnGeL=-
Nie tylko ty :p Ja chce tak max do 45 zejsc.. Za wysoka nie ejstem wiec to bedzie akurat.. No i jakies 9 kg musialabym z zucic.. Ale w 2 miesiace powinno sie udac.. Jak myslicie ?

Mysle ze bez problemu schudniesz9kg w 2 miesiace i to bez takiego glodzenia sie. A ja bym chciala do konca marca schudnac 7kg mam nadzieje ze tez sie uda

Gość -=AnGeL=-
I wanna be perfect --> 7 kg to wsumie nie tak duzo.. Od jutra jem po ok 1200 kcal.. Nie jem slodyczy.. Pierwszy posilek o 10 ostatni o 17 i po 17 cwiczenia.. Z 3 albo 4 razy w tygodniu skakanka po jakiejs godzinie.. Do tego brzuszki codziennie, i jakies cwiczenia na posladki :) Mam nadzieje, ze po tym uzyskam efekt taki jak chce.. Jak juz schudne 4 kg, to chce zaczac na basen chodzic..

Ja jutro mam egzamin poprawkowy z anatomi a pozniej jade do chlopaka wiec moj pierwszy posilek bedzie kolo 6 rano:/ a po 18 nie zamierzam juz jesc

Gość zona slawka
no ja juz po obiadku nic dietetycznego lyzka ziemniakow i maly kotlet i nie najadlam sie tym wiec pewnie nie przesadzilam jeszcze zostaly mi cwiczenia i kolacja pewnie tunczyk lub jajko.a jak wy sie trzymacie?

Gość -=AnGeL=-
Tylko wiecie co ja najbardziej boje sie o ten metabolizm, ktory i tak chyba nie ejst w jakims dobrym stanie.. Po tych moich wszystkich akcjach heh Fakt od jakis 3 tygodni jem po jakies 2,5 tys kcal.. Chcialam go troche rozkrecic, zeby organizm nie bal sie, ze bedzie glodzony.. No i zeby schudnac.. Dlatego teraz chce na te 1200 przeskoczyc.. Tylko boje sie ze jak bede jadla o 10 i ostatni posilek o tej 17 i potem np godzina skakanki.. to organizm zacznie odkladac '' na czarna godzine'' wiecie moze czy cos takeigo jest mozliwe ? Boje sie, ze zamiast chudnac bede tyla..

AnGel to zjedz jeszcze przed 19 stą jakiś owoc albo kefir. Mają mało kcal, zapełnią żołądek,a organizm i tak więcej wydatkuje energii na spalenie tego niż to co spożyjesz

Gość -=AnGeL=-
Podobno owocow sie nie powinno jesc wieczorem, bo sie odkladaja.. Ale chyba zostane przy ostatnim posilku o 17 :) Zawsze zastanawialo mnie, jak osoby ktore maja anoreksje potrafia zejsc np do 36 kg.. Skoro nam sie odrazu metabolizm zatrzymuje i juz nie chudniemy..

Hejka dziewzvyny miałam nick wczesniej pomocy. wiec tak co powiecie o steperze i o hulla hopie..ja w ogóle chce schudnąc 12 kg.

Gość -=AnGeL=-
Kobitki :D Co jutro macie w planie ? Jaki jadlospis, no i cwiczenia ? :) No i jak wam dzisiaj poszlo ? :)

🖐️ Dzień jak zwykle zaczynam od filiżanki kawki ;-) Na śniadanko 2 kr razowca z dżemem. Na drugie jogurt danon biszkoptowy ;-) Obiadek zupka pomidorowa. Kolacja 2 kr razowca z dżemem. Dziś nie wychodzę po zakupy, więc jem to co mam akurat w domku ;-) Jutro uzupełnię zapasy... Jak znajdę opiekę dla synka to pójdę na siłownię ;-)

Hej;) Widzę że topik się trzyma i super;) U mnie na wadze 52 kg, wiec jest dobrze, ale jeszcze 2-3kg.. (chodzi mi głownie o wyszczuplenie ud i bioder). Własnie piję herbatę z cukrem, 2 kanapki z serem i szynką;) Dzisiaj trochę mi się pospalo za długo..;)

Gość zona slawka
oj oj angel wczoraj nieładnie bo nie pocwiczylam, tylko 20 minutek hula hopka i troche sportu w parze:P wiadomo o co biega:P ale jedzenie w porzadku.a dzis 4 godziny pracy fizycznej i jeszcze bede cwiczyc wiec chyba jakos wyrownam wczorajsze lenistwo.a jak tam u was?

Gość -=AnGeL=-
zona slawka --> No ajkos tak wyszlo, ale dzisiaj chce sie przejsc na lodowisko :) 8:30 rogal 10:00 jablko 12:00 banan 15:15 obiadek ryz z wazywami i do tego kawalek miesa o 17 chce zjesc cos do max 150 kcal i isc na lyzwy na 18 :)

Niestety z siłowni dziś nici, ale może jutro ;-) Dziś mam wilczy apetyt :-((( Do mojego jadłospisu dojdzie jajko na twardo i mam nadzieję,że nic więcej... Zbliża się @ i jest pewnie powód :-(((

Gość -=AnGeL=-
Hejooo :** Jak wam idzie ? :D Jakies efekty juz sa ? Ja postanowilam sobie, ze od dzisiaj bede robila plan, tego co jem... Bede go wklejala tu, i wieze, ze dzieki temu nie przekrocze po za ''plan'' Nie bardzo mi poszlo wczoraj, najadlam sie slodyczy w dodatku an noc :/ i wogole porazka totalna :( To wszystko prezez to, ze czasami wontpie, ze mi sie uda.. ze schudne tyle kg.. Bo to az 8 albo 9.. Ale koniec z tym, od dzisiaj biore sie pelna para za siebie.. 8:30 --> jajecznica z 2 jajek, 1 lyzeczka masla, 2 platerki szynki i pol bulki 12:00 --> jabłko 15:00 --> zupa jarzynowa, do tego bulka 17:00 jaogurt aktivia Mam nadzieje, ze nic wiecej nie zjem.. Jak myslicie, czy to za duzo ? Czy moj sposob odchudzania da jakies efekty, chodzi mi o godziny posilkow.. Czy moze lepeij zrezygnowac ze snaidania, i dopiero o 12 jesc np bulke... Wiem, ze moge sie zle czuc.. Ale licza sie efekty.. A po za tym organizm sie przyzwyczai i bedzie normalnie funkcjonowal..