Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła prostytutka

jak zostać prostytutką?

Polecane posty

WItam. mam dość nietypowe pytanie. Od dziecka mażyła by zostać prostytutką, dziś kończę 18 lat i zamierzam spełnić marzenia. Jak więc zostać prostytutką? Wie ktoś? Ale nie chodzi mi tanią dziwkę oddającą się w przydrożnym lesie, ale o taka elegancką prostytutkę oddającą się bogatym ludziom.

Gość Martttttttttttttt
hahaha :D a cycki se zrobilas? jestes ladna i zgrabna?

Gość tiriririri
omg nie wiem juz czy to prowokacja, bo juz mnie nic nie zdziwi. w kazdym razie skąd sie biora ludzie, którzy odbieraja mi chec do zycia?

prowokacj a czego to mozna sie tu spodziweać .... mazenia 18latki... hehahahhah

Nie nie zupełnie o sponsoring. Sponsoring to ściema dla panienek. Ja chcę być prawdziwą prostytutką w burdelu mającą alfonsa, tylko że taką elegancką na którą stać tylko wybranych a nie tanią przydrożną dziwką.

Gość idz do agencji towarzyskiej
jak sie nadasz to cie wezma a jak nie to bedziesz sie oddawac po lasach za marne grosze

Gość przyjaciółka-30
ciekawe masz te marzena

takie zycie wcale nie jest fajne.Wspolczuje tym kobieta ktore na mrozie -10 stoja w mini brrrr... az mi sie zimno zrobilo

Gość jaastass
marzenia łatwe do spełnienia:)

Gość jaastass
a masz coś takiego co ludzie nazywają "ambicje"?

hej ona ma niby 18 lat wszystkiego chce sprobowac

Gość przyjaciółka-30
a nie lepiej zamieścić anons, lepiej mieć jednego stałego faceta i być jego panna do towarzystwa,wtedy możesz sama wybrać kogo, na Twoich warunkach, oczywiście odradzam Ci jedno drugie , ale to lepsze rozwiązanie jak masz takie MARZENIE

Gość Sabiiiinna
hej, ja pracuję jako dziewczyna do towarzystwa już od roku, teraz w sierpniu skończę 19 lat, pytaj o co chcesz, postaram się jakooś pomóc

Gość Sabiiiinna
mnie namówiła koleżanka zaczęło się od tańczenia, i namawiania kolesi na drinki za co miałam płacone a później się zaczęło, miałam okazję mieć stałego sponsora itp, ale nie potrafię się rozstać z koleżankami i tym życiem

Jak nią zostałaś? Skaładałaś CV do agencji? Co trzeba napisać w CV? Jesteś przydrożną dziwką czy taka tylko dla vipów? Wiesz jak zostać prostytutka dla vipów?

a może idź do jakiejś fundacji np. zielone drzwi , tam pomogą spełnić ci twoje marzenia :) :)

Gość sghhjks
ja też chciałbym zostać prostytutkiem :P

inaczej zawód prostytutki wygląda w głupawych filmach, a inaczej w realu. Nie wywołuj wilka z lasu, bo jak cie sprzedadzą do burdelu, to ci szybko mina zrzednie......

Gość nutella czekoladowa
normalnie wychodzisz na droge krotka mini mocny makijaż i juz wszyscy wiedzą po co stoisz

Gość Chce zostać prostytutką
Cześć wszystkim ja też bym chciała zostać prostytutką mam 16 lat i nie wiem jak to zrobic a jestem jescze dziewicą bo chce uprawiać sek w wieku 18 lat jak skończe pomóżcie!!!

Gość inwazyjka
i po raz kolejny rozpoczęły się wakacje i dzieciaczki dopadła nuda :D

Gość vvxxx
ja tyż chcę być prostytutką tylko dla wipóf, mam 12lat i widziałam jusz wszystkę filmy o tym.

Gość Biedne dzieko
90% prostytutek na trasie jest zarażonych wirusem HIV 70% drogich prostytutek ( jak ty to nazwałaś eleganckich) jest zarażonych wirusem HIV Wiesz jak wygląda kobieta zarażona wirusem HIV zobacz se na wikipedi A z resztą dziwią dla bogatych przyjdzie taki stary grzyb z zagrzybiałym penisem (bez urazy dla starszych ludzi) i masz się z nim bzykać nie masz wyjścia Do tego jeżeli ci bogaci ludze będą przychodić do twojego mieszkania to ktoś się domyśli że jesteś dziwką i popsuta opinia na zawsze Zmień mażenia

Gość wieszka
jezeli czytaja to glupie malolaty to dobrze- tzw. vipy to najwieksi zboczency,maja naprawde wyrafinowane wymagania,wiec uwazaj zebys sie nie przejachala na tym, co ci po vipie ,dla niego jestes czyms gorszym od gowna, zrobi ci krzywde-a nic mu nie zrobia bo ma silna pozycje,a ty jestes tylko d..iwka czyli nikim lepiej normalny ,przecietny klient

Gość normalnanormalna
polecam zglosic sie do psychologa lub psychiatry on ci pomoze ... jestes nienormalna... jak mozna spierniczyc sobie zycie bo chce sie zostac ku*wa ??!! pomysl tylko! nie bedziesz mogla miec prawdziwej rodziny i przyjaciol ... brak meza brak szczescia a mozesz miec wspaniala rodzine ... :/