Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła prostytutka

jak zostać prostytutką?

Polecane posty

Gość gość
do autori , czy wkreciłas sie juz w ten biznes ?? pozdrawiam kaja

Gość gość
Zasponsoruję szczupłą i młodą Świętokrzyskie. Zapraszam do korespondencji na sponsorstce@o2.pl

Nie chcę nikogo obrazić ale tak jak czytam nie które tematy to aż mnie ciarki przechodzą jak można chcieć być dziwką nie pojmuje tego dla mnie kobieta która chce być taką osoba jest po prostu nikim ja mam rodzinę żonę dzieci i się kochamy na wzajem nie wiem jak inni ale dla mnie jest to chore i nie dopomyslenia bo przykładowo jak ja bym był kobietą i bym był dziwką to bym ze wstytdu się spalił i ludziom woczy bym nie potrafił spojrzeć

Gość Sofd
Powinno byc tak, ze divy sa chronione przez prawo, zawsze maja prawo odmowic calkem lub czesciowo i moga w kazdym wypadku negocjowac stawkui pracuja dla siebie, a nie dla alf onsow. Realia sa inne, paralizatorem po ryju i ****aj sie albo do piachu, albo dziecko posla panience na przerobkw, aha i zawsze musisz sie usmiechac ze niby wsjo gites a dup aw sito bo obtarlas sie na wsi u wujka jak wpier*lalas czeresnie z drzewa ;-)

Gość gość
Witam. Szukam atrakcyjnej młodej kobiety (19-30lat) na wspólny wyjazd na karaiby (DOMINIKANA region Punta Cana) w terminie 18.03.18r na 11 dni. Pokrywam wszystkie koszty! Wylot z Katowic. Termin do uzgodnienia aczkolwiek wylot musi być w 2-giej połowie marca. Dodatkowo oferuję 3tys zł. Oczekuję w zamian trochę czułosci i dobrego towarzystwa. Nie ukrywam że liczę na przyjemności w postaci sexu. Odpowiedzi proszę przesyłać na maila: 3 zdjecia które mnie powalą i zmiażdżą konkurencje. Pare słów o sobie i upodobaniach. Przed podjęciem decyzji chciał bym się spotkać z trzema autorkami najlepszych odpowiedzi. Co do mojej osoby; mam 31 lat, kawaler, przystojny, wysportowany w średnim stopniu, 175cm, 76kg. Zapraszam pod adres wojciech31gliwice@o2.pl

Gość gość
I dlaczego szukasz KUTWY ?

Gość gośćJane
To nie jest praca dla każdej osoby. Musisz być silna psychicznie, w sumie musić umieć łamać swoje zasady. Na początku tracisz do siebie szacunek. Ale później przychodzi kasa. Ja nie polecam ale w sumie zarabiałam w mc od 8 do 12 tys. na reke po odliczeniu mieszkania z opłatami. Pracowała sama. 10 dni wolnego w miesiącu, reszta pracująca, ok 5 klientów dzienne. Zawsze dodawałam darmowe ogłoszenie na www.otx.pl . W sumie pracowałam tak 5 lat. Teraz mam męża i 2 dzieci. Byłam i jestem ładna.