Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytko

Jakich ludzi nie lubisz?

Polecane posty

Gość Pytko

Czasem zastanawiam sie - dlaczego ludzie nie lubia innych? Co Was odstarsza od ludzi. Wsibskość? Wygląd? CO???????

Gość tray
Zarozumialych, nadetych, krytykujacych innych i jednoczesnie pozbawionanych samoktyrytki.

Gość Zbytnia pewnosc siebie
i wamwiane mi ze za pieniądze oni mogą zrobić to o czym ja mogę tylko pomarzyć- text kolegi :(

Gość Pytko
a ja nie lubie takich co od razu z grubej rury! Jest mi wtedy przykro . Szukam odpowiedzi na dręczące mnie tematy. Przeciez nie wszyscy nas lubia.

Gość chamskich wulgarnych
obłudnych, zarozumiałych itp.:o

Gość Pytko
Sądze, że przede wszystkim odgrywa rolę wygląd. Atrakcyjni ludzie wydają się ciekawsi. A takie szaraki - no cóż co oni moga nam dać? Nie pasuja do fajnego swiata

Gość cytryna...
najbardzej nie lubie nadetych burkow, plotkarzy i tych co to zawsze maja cos do powiedzenia, niewazne o czym byleby sie geba nie zamykala. tacy mnie wrecz mecza:O

Gość Pytko
Zdarzyło mi się uczestniczyc w jakims spotakiu , w czasie którego nie zabrałam głosu - tak jak i wiekszość , nie znaliśmy sie - a w czasie przerwy nikt sie do mnie nie odezwał

Gość gajjaaaaaaaaa
nie lubie cwaniaków wrrrrr i fałszywców a lubie takich ludzi jak ja;D i wcale nie jestem zarozumiala:P tylko szczera:D

Gość Pytko
Byłam też na wycieczce raptem dwa dni , szaleńcze latanie dookoła Wiednia ...i co miałam wrażenie,ze ludzi wkurzam. Tez z nimi nie rozmawiałam.Nic tylko zrobic sobie operacje :) Pewnie mam mine debila :)

Gość Pytko
A jak już z kimś gadam to mam ochote sie do niego przylepić - no tak być kims dla niego . Czekam na wzajemność. Potem rozczarowanie. Bzdura :(

Gość Pytko
Cytryna to kogo nie lubisz - to tak w 90% ja. Mam ochotę zagadać ciszę:(

Gość Pytko odpowiada Pytkowi - koni
Widzisz nikt Cie nie lubi - bo jesteś pokrecone cos. Nawet watek jest do dupy. Kto polubi grubasa przynudasa

Gość Przestańcie
GRUBASA PRZYNUDASA ??? ktoś jest po prostu idiotą ?!!! Właśnie osoby puszyste są najczęściej duszami towarzystwa !!! takie osoby są świetnymi przyjaciółkami i przyjecielami. To czy ktoś jest nudny nie zależy od wyglądu tylko od jego wnętrza ! Jeśli ktoś akceptuje siebie samego jest uśmiechnity i otwarty na ludzi trudno się z nim nudzić . Przestańcie już z osądzaniem innych - niejedna osoba nie grubas , ma inne wady w swoim wygladzie . Szczupluteńka dziewczyna a krzywe nogi lub nos, idealnych wymiarów osoba a ze straszną cerą , lub ktoś kto jest ładniusienki i szczupluteńki a ma pusto w głowie jak autor wypowiedzi GRUBASA PRZYNUDASA

Gość Znajomi czy nie
Czesto mi sie zdarza,że moja rozmowa z kims polega na tym,że ja słucham (z uwagą) a osoba z którą rozmawiam nie chce nic wiedzieć co u mnie. Mam wtedy niesmak. A mimo wszystko tego kogoś lubię....Niestety to nie jest prawdziwy kolega - coraz częściej mam wrażeie,że spotykam tylko takich ludzi. Albo jak do kogos nie zadzwonię to ten ktos sie do mnie nie odzywa. Czy powinienem zakończyc taka znajomość? Moze się narzucam?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja nie lubie- Jania wzor do naśladowania!!! wrrrrrr

Gość Znajomi czy nie
a co ma wszytskie powyższe cechy?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm99
nie lubimy tych co wydaja sie głupsi a maja w zyciu lepiej :P

Gość kocurkowa
ja mam wrazenie ze wkurzam wszystkich ludzi, a jestem mila, usmiecham sie, mowie komplementy, ale bez przesady nie staram sie wchodzic nikomu w tylek, moze poprostu jestem przewrazliwiona na tym punkcie ze wszystkich wkurzam i po jakims czasie rzeczywiscie zaczynam ich wkurzac, hmmm...

Gość kocurkowa
i do tego jestem out of date, ciekawe czy ktos jeszcze wchodzi na ten czat...

Gość lonsena
ja nie lubię ludzi, którzy żyją życiem innych

mnie np jebie czy mnie ktos lubi czy nie , mam to gdzies i nie przejmuje sie nikim a nie lubie dziewczyn w wiekszosci bo chłopaki to wiekszosc mamfajny charakter i zachowanie u dziewczyn nie lubie jak ciągle pierdoloą o niczym , gęba im sie nie zamyka nie lubie a wręcz mam uczulenie na podnietliwe dziewczyny co to " o jaki śliczny piesek ojejku mmm " wrrrrr a tak to luz :classic_cool:

Gość Kim555
Nie lubię ludzi, którzy włażą innym do dupy i się podlizują, a później twierdząc, że kogoś znają, obrabiają im tyłek za plecami opowiadając kłamstwa, choć tak naprawdę gówno wiedzą. Nie lubię tych, którzy nienawidzą kogoś bez powodu lub dla zasady. Wkurwiają mnie ci, którzy mówią na kogoś, a sami robią dokładnie to samo oraz ci, którzy nie gadają z kimś, bo inni nie gadają z tą osobą. Nienawidzę ludzi, którzy śmieją się z kogoś, tylko dlatego, że gustownie się ubrał i wybierają sobie osobę, z której będą się śmiać, choć ta wcale nie jest śmieszna. Ogólnie nienawidzę ludzi, bo wszyscy bez wyjątku robią tak właśnie mi i najchętniej rozpierdalałabym talerze na ich jebniętych głowach, żeby w końcu kurwa zmądrzeli.

Gość nj cvn
tu sa diety idz na ogolny

Gość koliflauer
Nie wiem czy nie lubie ale staram sie unikac ludzi wszystkowiedzacych, glupich, cwaniakow i wiecznie narzekajacych.Takich,ktorzy nie rozumieja slowa 'nie',irytuja swoja tepota. Takich,ktorzy uwazaja,ze najfajniej isc pracowac na kasie i wszystko co wychodzi poza prace fizyczna to burzujstwo. Takich,ktorzy obgaduja za plecami a do Ciebie sie usmiechaja. Takich,ktorzy swoje problemy rozwiazuja silowo...itd;)

Gość ateawaete
fałszywych co nie umieja prawdy w oczy powiedziec

Gość gość
głupich, pustych, wulgarnych, plotkarzy, wrednych, roszczeniowych, agresywnych