Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga-k26

clo i bromergon

Polecane posty

Gość aga-k26

Piszę ze względu na to że teraz zaczne 3 kurację clo od 5 dnia cyklu z podwójną dawką, oprócz tego biorę też bromek. Miałam zrobione badania hormonów, usg, a także to że mam wysoką prolaktynę. Czy taka kuracja jest skuteczna? Ilu z Was pomogła?? Bardzo byśmy z mężem chcieli mieć dzidziusia, staramy się już od roku i nic nam nie wychodzi:(,proszę o pomoc i pociechę!!!

Gość natasza-32
Hej aga ja mam podobny problem wysoka prolaktyna na zbicie biore bromka (po 10 dniach brania prolaktyna wrocila do normy mimo ze przed leczeniem dwa razy byla ponad norme) a oprocz tego clo na owulke , u mnie to juz druga kuracja za pierwszym razem nie udalo sie ale moze to przez ta prolaktyne ze jeszcze szalala ,mam nadzieje ze teraz sie uda bo sluz byl wysoce plodny przytulanka z mezusiem byly monitoring cyklu w 12 dc pecherzyk dominujacy 16mm obecnie jestem w 16 dc i cierpliwie czekam na rezultaty iupragnione dwie krechy na tescie

Ja Was chyba rozczaruję. Bromka biorę od października, CLO teraz jest trzeci cykl. bez CLO nie dochodziło do owulacji :( później owulacja była (na monitoringu był i pęcherzyk dominujący - 20mm, później pękał), przytualnki w tym czasie były, ale dzidziusia jak na razie brak :( badania nasienia ponoć rewelacyjne, nie myślę już w tej chwili obsesyjnie o ciąży (co miało miejsce jeszcze pół roku temu), więc już nie wiem czemu w ciąże teraz nie mogę zajść ?

Gość agak-26
Dziękuje za to ze ktoś odpisał i ma podobne problemy jak ja, bo już myślałam, że jestem z tym sama;-( U mnie też wystąpił śluz i to nawet obfity , mam nadzieję że tym razem się uda.;-)

Gość natasza-32
Aga, bede wdzieczna jak dasz znac jak sie sytuacja rozwija u ciebie czy masz juz fasolke. pozdrawiam

Gość agak-26
I nic z fasolki ;-(, w piatek byłam u lekarza teraz trzeba zrobić badania mężowi. Pozdrawiam.