Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_ Bartka

Wózek FUSSION.PIlnie poszukuje informacji.

Polecane posty

Gość Mama_ Bartka

Drogie mamy czy któraś z Was posiada tą spacerówkę? Napiszcie proszę czy jesteście z niej zadowolone.

Gość gosia0810
Witam! Ja też chcę kupić ten wózek. Wygląda ładnie.Ma co najważniejsze przekładaną rączkę-ale widząc dziecko wózki spaceowe z takimi kółkami ponoć gorzej się powadzi i ciężko wjeżdzać np na chodnik, ale myślę, że to kwestia wprawy.Tacka dla dziecka to duży plus i posiada duży kosz na zakupy, ale nie można się do niego dostać jak dziecko leży całkiem na płasko.To tyle co się dowiedziałam.Cena jedna z tańszych dla takich funkcji. Zastanawiałam się jeszcze nad wózkiem willy (jest na allegro tylko na jednej aukcji), jest badzo tani i też ma to wszystko, ale koła wyglądają na nieco gorsze jakościowo i ta cena jest lekko podejrzana...i sie boję;)

Gość Saula
Witam, ja również chciałam go kupić, ale na jednym z forum znalazłam coś co mnie zaniepokoiło: jedna z mam zwróciła uwagę na to, że dolna część zapięcia w kroczku dziecka jest za nisko! Wręcz przy kostkach. Przypuszczalnie więc dziecko będzie się zsuwało. Tym bardziej, że ta część gdzie jest pupka dziecka jest na prawdę oddalona od tego dolnego zapięcia... Co o tym myślicie?