Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytus

nic w zyciu nie jest wieczne

Polecane posty

Gość edytus

mam dosc mam sprawe w sadzie o pobicie jestem w ciazy z tym ze mam kochajacego meza moja rodzinka jest jebnieta brat zerwal z dziewczyna i pobil faceta a ogolnie rozbil mu butelke na glowie i przed policja sie przyznal ojciec pije i sie z wszystkimi kluci pobil sie z bratem zawsze od kad skonczylam 14 lat marze o smierci podcinanie rzyl i trucie sie nic nie wychodzilo a na powieszenie sie jestem za tchurzliwa a wiec co ?

Gość ZAPAL BUCHA. POMAGA

Gość hkrqherkjwh
powiem tobie szczerze ze popełnienie samobójstwa jest krótkim i najprostszym wyjściem z patowej sytuacji tak postępują osoby skrajnie wycieńczone życiem szukające wsparcia u ludzi i jedynym sposobem wyjścia z tej sytuacyj jest popełnienie samobójstwa zwrócenie na siebie uwagi

Gość hkrqherkjwh
widziałaś kiedyś śmierci ??????

Gość 24 LATKA
przeczytaj ksiazke weronika postanawia umrzec spodoba ci sie, nie ty jedna masz taka ochote, ale jesli czujesz ze cierpisz to znaczy ze zyjesz a ja chcialabym byc w ciazy tak na marginesie

Gość hkrqherkjwh
a ja chciałbym żeby życie nie składało sie z chorób i śmierci

Gość edytus
wlasnie wszyscy zwracaja na mnie uwage bo jestem w ciazy ale mam juz dosc nie mam komu sie wyrzalic bo z przyjsciem meza stracilam przyjaciol co ja mam robic jestem z byt uczuciowa zeby to wszystko olac jestem zalamana kocham moje malenstwo co nosze pod serduszkiem ale nie chce zeby mialo tak przerabane jak ja zycie to meczarnia z ktora ja nie umiem sobie poradzic

Gość hkrqherkjwh
widzisz masz w sobie niesamowity dar dla niego żyj on będzie tobie odany do końca życia

Gość hkrqherkjwh
staraj się nie powielać błędów swoich rodziców bądź dla swojego dziecka matką która umie miłością manipulować naucz sie tego miłością wpływać na innych nie przemocą wrzaskiem ale miłością:>