Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgsjhs

co nas czeka po śmierci

Polecane posty

Gość hjgsjhs

Jak myślicie, co się z nami dzieje, gdy umrzemy?, Ja bym chciała, żeby po śmierci nic nie było...

Gość olivka123
Może wracamy tutaj ponownie, tylko w innym ciele.

Gość wichrowe wzgórze ...
ma nadzieje, że po śmierci nie będzie ani nieba, ani piekła

A ja jak mi się uda , to bede straszyła mojego meza po smierci :P, odwiedze ludzi , których znałam z ciekawości jak im sie wiedzie, moze tez ich postrasze ? :P

mam nadzieję, że po śmierci będzie cokolwiek, pozwalające zachować mi świadomość :)

Rozgryze wszystkie sekrety tego swiata :P, będe takim duchem w ortalionowej szelszczącej szacie :P

Gość wichrowe wzgórze ...
na pogrzeb to sobie trza zasłużyć, wiec do kościoła idzcie, bo ksiądz nie będzie chciał pochować :)

a ja mam nadzieje ze bede mogla zyc z wszystkimi wspomnieniami z zycia obecnego. a nie zaczynac od poczatku, chce pamietac wszystko,spotykac sie z ludzmi ktorzy juz odeszli....

Nareście sie dowiem, co inni maja w głowach, bo duszki taka mozliwośc na pewno mają, pomoge tym , którzy tego będa potzrebowac, a postarsze tych , którzy sa obrzydliwi, :P uff , ale spektrum możliwości :P

a zastanawiacie się jak będzie wyglądać świat, jak się zmieni kiedy będziemy staruszkami...?

Będe nakłówała stopy tych co ich nie lubiłam, lub mi podpadli :P, no i wiele, wiele wiecej :P

Gość wichrowe wzgórza...
świat się zmieni w 2012 więc już nie długo, bede jeszcze młody i piękny :)

a nie boicie sie ...ze nie bedzie nic.tak poprostu. starasz sie cale zycie o wszystko,walczysz z problemami,pracujesz,po wielu trudach odnajdujesz polowke ... a tu nadchodzi czas i ...nic

Gość wichrowe wzgórza...
jak bedę miał możliwość to też będe starszył, szczególnie użytkowników kafe co mnie wkurwiają :)

Gość wichrowe wzgórza...
felina21, wlasnie i dlatego ja się już pzrestałem przejmować byle glupstwem, jak coś nie wychodzim to mówię - i tak umrzemy, ludziom, którzy myślą o śmierci codzinnie lepiej sie żyje

swiat od zawsze sie zmienial i bedzie nadal o koncow swiata bylo ujuz mnostwo nigdy nie wymyslimy tego co bedzie. np. czy 50 lat temu mysleli o komórkach?

Gość kvdvre
Jezeli nic nie bedzie, to zycie jest najokrutniejszym zartem natury...

wichrowe mi sie wydaje ze takie osoby wpelni nie potrafia korzystac z zycia, bo wszystko wydaje sie im bez celu sensu

Gość jejjjjjjjjjjjjjjj
ja mam 17 lat i od momentu jak pokazywali eutanaze na żywo w tvn to mysle o śmierci, boje się tej pustki nicości, że umrę, strace świadomosc wszystkiego, nie bedzie mnie i juz. to jest straszne

Sprawdze , czy rzeczywiście planeta Pluton jest tak mała, ze ją ujęli z listy planet naszego układu słonecznego, no i wpadne tam gdzie jest zycie , mam jeszcze wiele innych planów :P

..które zamierzam realizowac tuz po zejsciu z tego padołu, ale postarsze na pewno wielu, oj wielu :P

Gość wichrowe wzgórza...
na starość będziemy się smiali z tego co nas tak martwiło w mlodości, ale będzie juz za poźno i na pewno będziemy załować że nasze życie wygladało tak a nie inaczej i, że dużo rzeczy nie zrobiliśmy, a chcielismy...

galatynka twoje pomysly sa swietne a ja mam nadzieje ze beda wokol mnie przystojniacy...ale sobie użyje ;-)

oraz duchów psotnych i może nawet dokuczliwych ? Ale to jeszcze musze przemyślec :P

galatynka jak bedziesz w tym stowarzyszeniu to poszukaj mnie ;-) bede jego przewodnikiem ;p

Gość jejjjjjjjjjjjjjjj
ganaltynka- chyba się nie boisz tego co.? ale lepiej żyć ze swiadomością , że śmierć to tylko częsć życia, i na niej się nic nie kończy. Aczkolwiek ja chyba tak nie potrafię... wierzę w Boga, nie do końca bo nigdy nie wierze całkiem w coś czego nie widze, ale wierze jakoś. W samo życie po śmierci już średnio. Nie umiem sobie tego wyobrazić, bo w żaden sposob nie było to udowodnione, a na istnienie Boga itd niby były jakieś objawienia, cudy,.. sama juz nie wiem co myśleć.?

p.s. mam nadzieje, że moje plany nie sa klasyfikowane jako plany ...szurnietej, no a jesli sa to truudno :P