Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgsjhs

co nas czeka po śmierci

Polecane posty

Gość wichrowe wzgórza...
wszystkim nam wyjdzie na dobre, że po śmierci nie będzie nic, mózg umrze i nie będzie nic. gdyby było piekło i niebo, to niestety tylko nieliczni by poszli do tego drugiego:)

dawno temu oglądałam taki program naukowy , że genetyka tak pójdzie do przodu w przeciągu tych 50 lat, że zostanie wyeliminowany jakiś tam gen odpowiadający za starzenie i ludzie będą sobie żyć wiecznie.... przygnębiające :o :o

Gość wichrowe wzgórza...
i do końca życia walczyć z depresją, straszne :(

Gość po śmierci spotkasz Boga
więc zamiat ględzić od rzeczy lepiej się módl, w kościele była?

Gość jejjjjjjjjjjjjjjj
i zatrzymam się na 67 roku.? :O mogliby teraz to wymysleć , albo za 2 lata jak bede miała 19, bo nie chce być starsza niż 19 lat :O .:( skąd pewnosć, że takie coś bedzie

Gość za żadne skarby nie chcę
do nieba. Przez całą wieczność, zakonnice, radioMaryja, tv Trwam, to piekło , wydaje mi się rajem

Gość wichrowe wzgórza...
nie, nie była w kosciele, bo nie chodzi do kościoła,

nie..... gen ten zostanie usunięty w momencie kształtowania się tego łańcucha dna ( czy jakoś tak, w każdym bądź razie gdy jest się w brzuchu matki) więc się nie załapiesz :o

Gość nie chesz do nieba
to pójdziesz do piekła - menele, bandziory, pedofile, mordercy, gwałciciele, hitlerowcy (ci od komór gazowych)......i ty sierotko wśród nich piekło to stan ktory oddziałuje na dusze po śmierci, zamiast przyjemnej sielnki czekają cię tam tortury i nikogo nie spotkasz, wieczna samotność z zielonym potworem i strach którego będzie tak dużo że wypełni cię całą, piekło to takie miejsce że tortury wymyslone przez gestapowców w porónaniu z nim to relaks.

Gość jejjjjjjjjjjjjjjj
tohujowo.

Gość głupia ewa
no by gdyby głupia ewa nie zeżarła tego jabłka to bysmy żyli wiecznie i bez zmartwień, a świat byłby już rajem :)

Gość jejjjjjjjjjjjjjjj
pizda głupia:O

program oglądałam dawno, genetyka jest mi obca i jednak mam nadzieję, że śmierci naukowcy nie wyeliminują. A co :)

Gość wichrowe wzgórza...
nie chesz do nieba - a skąd ty tak dobrze piekło znasz?, zielony potwór :)

Gość głupia ewa
i w ogole jak można dawać na imie Ewa :(

Niebo i Bóg to własnie byc szczęsliwym czyli , po smierci podrózowac , jako szczesliwy duszek, poprawiac , a także skarcać, tych co na ziemi są zbirami, nagradzać wspaniałomyslnych. Jak sie uda, to wpadnę też do kompletnie skrajnej galaktyki by przekonac sie jak tam jest... Piekło to także : zrzędy, małostkowi..po tamtej stronie zycia...

To przebywanie w usznym , surowym, mało kreatywnym świecie duszków,...no co nie mozna sobie pofantazjowac?

Namniastka piekła jest i tutaj : agresja, złośc, brak zrozumienia, wsciekłośc....no co piekło ful wypas...

co nas czeka po śmierci-każdy z nas wie tyle samo... czyli nic...

Gość Marbet skala
"cukierasekk dawno temu oglądałam taki program naukowy , że genetyka tak pójdzie do przodu w przeciągu tych 50 lat, że zostanie wyeliminowany jakiś tam gen odpowiadający za starzenie i ludzie będą sobie żyć wiecznie.... przygnębiające " tak,tak-a jak znajda inny gen i go wyeliminuja,to ludzie przestana bredzic.Wszyscy beda troche madrzejsi...............

Gość blue berry_
Wrócimy na ten świat w innym wcieleniu i dalej się będziemy męczyć :)

Myslę, ze wiekszośc z nas juz nie zechce za czesto odwiedzać tego życia, bo kazdy będzie miał mnóstwo spraw innych , wazniejszych do zobaczenia, odwiedzenia, po co sobioe głowe zbyt długo zawracac sprawami ziemskimi, skoro mozna lepiej i ciekawiej i na pewno piekniej . Ja tam tylko pownikam tu i ówdzie a potem w siną niezmierzona dal...co za perspektywa sie szykuje...oby tylko tak mozna na prawde spedzić urlop od nastepnego wcielenia lub ewentualnego bywania w czyśćcu....Chcę miec urlop od czyścca, albo ewentualnego kolejnego ciała..

Gość Marbet skala
Nie ma zadnych innych wcielen.Reinkarnacja to bzdura wymyslona przez hindusow w konkretnym celu.Zrozumcie to wreszcie.

Czyli co juz za zycia modlić sie o urlop od męk czyścca lub reinkarnacki, taki urlop na 500 lat!

co byscie nie napisali o tym co czeka nas po smierci to tylko wasza wyobraźnia:)