Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga1804

kiedy pakowalyscie torbe do szpitala

Polecane posty

Gość kinga1804

mam pytanie za 7 tyg rodze juz spakowa czy jeszcze zaczekac? i co pakowalyscie dla siebie i dla malucha?

ja bylam spakowana na miesiac przed wyznaczonym terminem. spakowalam najpotrzebniejsze rzeczy: ubrania dla dziecka, pieluchy, dla siebie bielizne, koszule, szlafrok, klapki, wkladki laktacyjne, kosmetyki. jak o czyms zapomnialam, to maz mi przywozil do szpitala.

Spakowalam jakies dwa tygodnie przed wyznaczonym terminem, ale raczej kaza to robic miesiac przed:)

ja spakowalam sie ok 30tc i sie przydalo bo w 34tc wy;ladowalam w szpitalu i zaraz urodzilam, ale... i tak po 4 tyg juz nei pamietalam co mam w torbie w ktorej pzregrodce itd...

Ja spakowałam się dzień przed terminem. Dla siebie spakowałam - 2 ręczniki, szlafrok,koszulka nocna, kapcie,klapki pod prysznic,bielizna,podkłady,kosmetyki,sztućce i kubek bo tego u nas w szpitalu nie mają :P,wkładki laktacyjne,karta ciązy i wszystkie badania. Chyba to wszystko :) Dla malucha-pampersy, ciuszki, sudocrem ,inne kosmetyki szpital dawał,pietruszka tetrowa.

Gość kinga1804
dziekuje:)

Gość kinga1804
dzieki nie myslalam ze az taki bedzie odzew jestescie kochane

lepiej spakowac sie wczesniej ja w 1 ciazy zwlekalam z tym nie wiedomo czemu, mimo ze lekarz mowil ze mam rozwarcie i skrocona szyjke w 35 tyg i nie dawal mi duzo czasu no ale ja nie wiem o czym myslalam i jak przyszlo co do czego to polowy rzeczy nie mialam :-/ bylam zla na siebie bo co chwila musialam po cos meza posylac bo mi sie przypominalo a tak w domu na spokojnie moglam to zrobic... w 2 ciazy nie bylo juz z tym problemu torbe mialam spakowana miesiac wczesniej i co jakis czas cos do niej dokladalam itp

Gość jakakakaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bede sie pakowac miesiac przed terminem ...

Spakowałam się 3 tygodnie przed terminem, urodziłam za 2 tygodnie. Dla swiętego spokoju przygotuj już sobie torbę. W moim przypadku odeszły tylko wody i zdążyłabym, ale nie ma wtedy głowy na pakowanie.