Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callinka111

Do panów-czy silna laska z dzieckiem ma szansę na nową miłośc?

Polecane posty

Gość Lassseee
Calinka-sama cały czas w to wierzysz, mimo zasłyszanych tu durnych opinii..I wiesz co? I dobrze! Bo każdy ma szansę na uczucie, na spotkanie bratniej duszy! I żeby było jasne-nie jestem kolejną pocieszycielką, bo: 1). Jestem facetem 2). Byłem kiedyś w związku z taką dziewczyną:) Niestety...wybrała innego:/ Może dlatego że nie jestem najprzystojniejszy..w każdym razie to najlepszy dowód na to, że mało dla którego normalnego faceta dziecko to utrudnienie

Gość zbig
Bystra jesteś. Ten Twój ex to głąb, choć nie mnie go oceniać. 3m sie

Gość Bdaedek
Eee no jak to czyzby temat upadl...? malo tutaj ciekawych topikow a ten ciekawy jest. No i co sie stalo z autorka..????

Gość Energiczna 30
"Jest jedna niezawodna metoda by nie zajśc w ciążę-wstrzemięźliwośc. Tylko...założę się, że gdyby jakaś laska napisała tu na kafe że przez 3 lata związku nie kochała się ze swoim facetem to ponad połowa uznałaby ją za nienormalną." Nie chce mi sie logowac. Uwazam, ze wspolzycie powinno sie rozpoczynac w pozniejszym wieku, a nie zaraz ja tylko jest to prawnie dozwolone czy skonczy sie 18 lat. Poza tym istnieja tez formy zastepcze, jak petting. Rowniez niezawodne. Nie w kazdym wieku wspolzycie jest normalne, jesli jest sie juz 3 lata w zwiazku - przeciez pary lacza sie juz pod koniec podstawowki. Wedlug Twej retoryki uprawiajacy sex gimnazjalisci sa normalni. Dla mnie dojrzaly emocjonalnie czlowiek to taki, ktory wie wlasnie, ze mozna wpasc pomimo srodkow antykoncepcyjnych i dlatego rozpoczyna wspolzycie kiedy jest w stanie dac sobie rade z konsekwencjami. To jedna sprawa,ale wazniejsza jest odpowiedz na Twoje pytanie - mianowicie, ze masz szanse na nowa milosc, choc oczywiscie 3/4 facetow bedzie wiac od dziecka gdzie pieprz rosnie. 1/4 to wcale jednak nie malo, a sama wiesz, ze wystarczy 1 ;)

Gość Callinka111
Dxiękuje zxa dobre słowa, ale czy naprawde aż 3/4 facetów dziecko aż tak przeszkladza..? No i czy ja akurat na takiego trafie..Niby jestem niebrzydka, ale...nie należę do tych przebojowych osób, boję się że "zginę w tłumie"..i dupa:(