Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callinka111

Do panów-czy silna laska z dzieckiem ma szansę na nową miłośc?

Polecane posty

Prawiczek Ty mnie załamujesz:O Lepiej zostań prawiczkiem do końca życia albo i dłużej.Zrobisz sobie krzywdę i kobiecie.Zadajesz tak durne pytania,że zastanawiam sie ile masz lat--12,a może 16? żal pl

" Prawiczek Ty mnie załamujesz Lepiej zostań prawiczkiem do końca życia albo i dłużej.Zrobisz sobie krzywdę i kobiecie.Zadajesz tak durne pytania,że zastanawiam sie ile masz lat--12,a może 16? żal pl" Sami wściekasz się tylko dlatego, że temat Ciebie dotyczy. Jesteś absolutnie nieobiektywna.

Oj przestań wiem ze jestem kobietą 2 kategorii tylko do przelecenia spoko forum óczy:classic_cool: Chodzi mi o to że to jest jego życie ,jego kobieta,a Ty piszesz do NIEGO totalne bzdury. Napisz Mu dojrzale w Twoim stylu ''rzuć ją bo koledzy z Ciebie leją a uczucie i tak sie wypali'' Zaalceptuj fakt ze On wybrał a nie szukaj dziury w całym. pozdr

Gość Roki12345
Nikt sie nie smieje ze jestem z panna ktora ma dziecko, dla wszystkich wydaje sie to raczej naturalne

Gość Callinka111
No własnie, nie dla WSZYSTKICH bobo to przeszkoda:) Zycie to życie, nawet Ci zaciekli przeciwnicy wiązania sie z samotnymi mamami w najmniej oczekiwanym momencie mogą zmienic zdanie Dalej nie wiem co z ta zwczajka, pierwszy raz zakladam tu topik pzdr

"Oj przestań wiem ze jestem kobietą 2 kategorii tylko do przelecenia spoko forum óczy" Cóż to nie moje słowa :P. Sama jednak przyznasz, że na pewno wpływa to ujemnie na atrakcyjnośc kobiety "Chodzi mi o to że to jest jego życie ,jego kobieta,a Ty piszesz do NIEGO totalne bzdury. Napisz Mu dojrzale w Twoim stylu ''rzuć ją bo koledzy z Ciebie leją a uczucie i tak sie wypali''" Dzieli się z tym na forum, zatem każdy ma prawo podzielić sie swoimi spostrzeżeniami. Nie miałem na myśli, że ma ją rzucić, nie dopowiadaj sobie tylko dlatego, że mnie nie lubisz. :P Prawda jest jednak taka, że jak się człowiek zakocha to nie widzi żadnych przeszkód, a potem nagle okazuje się, że jednak nie był to rozsądny wybór. Co wcale nie znaczy, że tak musi być.

Gość Roki12345
Calinka głowa do góry;) A my z moją jesteśmy już ze sobą trochę czasu i nie wydaje mi sie zebysmy sie szybko rozstali.

Gość SilentSpy
A skad wiesz, ze jestes silna? Chodzisz na silownie? :)

Ok prawiczek z wiarą dziel sie dalej swoimi spostrzeżeniami. a to ze Cie nie lubie nie ma nic do rzeczy.

\"Nikt sie nie smieje ze jestem z panna ktora ma dziecko, dla wszystkich wydaje sie to raczej naturalne\" No bo nie ma w tym nic nienaturalnego, tylko ograniczone prymitywy mogą wyśmiewać taki wybór faceta. Mam kumpla, który się związał z samotną matką, po jakimś czasie wzięli ślub. Są razem coś koło 4 lata, mają wspólne plany, wspólnie układają swoje życie. W drodze dziecko. Są szczęśliwi, tak się wydaje przynajmniej. Jest w tym coś nienaturalnego? Inny kumple tez próbował z rozwódką z dzieckiem, nie wyszło, ale w żadnym wypadku nie z powodu dziecka, bo ten fakt w ogóle nie przeszkadzał mu. Dziewczyno, Ty się nie martw, dziecko nie jest problemem, wręcz przeciwnie. Jeśli jakiś facet się z Tobą zwiąże i będzie się układać, to masz pewność, że to dojrzały mężczyzna, a nie gówniarz. Bo gówniarz się nigdy nie zdecyduje na taką, co by nie było odpowiedzialność.

" Ok prawiczek z wiarą dziel sie dalej swoimi spostrzeżeniami. a to ze Cie nie lubie nie ma nic do rzeczy." Ma, ma. :classic_cool: Ja po prostu zawsze piszę co myślę, wiem, że czasem nie jest miło takie coś przeczytać ale sama wiesz, że dziecko raczej nie ułatwia znalezienia partnera. To tak, tak jakby się upierać, że prawictwo nie jest negatywną cechą :o. Mogę wiedziec ile lat ma twoje dziecko? Syn, córka?

Gość Callinka111
Moj synek ma roczek. Dziekuje za wszystkie pozytywne opinie:)

hehe a po co Ci to wiedzieć? Jeszcze mi sie zachce Ciebie poderwać potem przelecieć zakochasz sie oczywiście Cie rzucę a TY bedziesz zakładać topiki wszystkie kobiety to ......:P mną sie nie interesuj dobrze Ci radzę

Gość Ale macie problemy
Panna z dzieckiem? Co w tym dziwnego. Kiedys jej nie wyszlo, to wszystko. Taka osoba nie jest juz na starcie skreslana, i kazdy normalny facet ci to powie niestety tu takich jest bardzo malo, bo utarlo sie ze kafeteria jest głównie dla kobiet. A ja jestem przekorny:p Mam 22lata jestem facetem i mi to osobiscie nie przeszkadza, owszem to spora odpowiedzialnosc ale dla milosci mozna wiele poswiecic:) Popieram autorke topiku-grunt to nie robic z siebie meczennicy pozdro

"hehe a po co Ci to wiedzieć? Jeszcze mi sie zachce Ciebie poderwać potem przelecieć zakochasz sie oczywiście Cie rzucę a TY bedziesz zakładać topiki wszystkie kobiety to ...... mną sie nie interesuj dobrze Ci radzę" Nie bój się, etap zakochiwania się mam za sobą, poza tym jestem dla Ciebie za młody. :classic_cool: Tak nisko to nigdy nie upadnę :P Oj nie zgrywaj tajemniczej. Przecież i tak nie spotkamy, więc jestes bezpeczna. Chyba nie jest to oznaczone klauzulą tajności. :o Nie miałbym jak wykorzystać tej informacji przeciw Tobie. A zatem? :classic_cool:

''Nie bój się, etap zakochiwania się mam za sobą, poza tym jestem dla Ciebie za młody.'' ee tacy są najlepsi bo naiwni. nie odp na żadne pytanie :P papap

"ee tacy są najlepsi bo naiwni. nie odp na żadne pytanie" To już nie te czasy. :P Trudno... Sądzę, że w końcu się przełamiesz. ;) Pa

callinka napewno znajdzie sie odpowiedni partner dla ciebie i twojego maluszka takze glowa do gory.

Gość Ale macie problemy
Pewnie ze znajdziesz!

Gość Rolnik123
Hahahaha uśmialem sie czytajac te glupoty, panna z dzieckiem laska jak kazda inna, potrzebuje odpowiedzialnego facewta i na pewno takiego znajdzie. Ja takim jestem wiec zapraszam:P

Gość Evillll
A ja uważam że ma ale tylko na bezpłodnego;p ktos sie nie zgadza??

Gość Callinka111
Haaalooo??? Może więcej opinii..??

Gość Ma szanse
I taka jest moja opinia. Szansy nie mają tylko te które szukają niańki dla dzieciaka i sponsora, szkoda że ich tak dużo, mam nadzieje że autorka do nich nie nalezy??

Gość mamuśkasamotna
Macie racje.... Jestem przegrana. Pogodzilam sie z tym, ze juz do konca zycia nie bede miala faceta. Nie wzial by mnie... Dookola tyle kobiet bez tego bagazu. Ale to nic bez faceta da się żyć. Nawet nigdy nie spróbuję się z nikim umówić!!

Gość Caliinka111
Jaka przegrana?? Dziewczyno a patrz ile jest tu pozytywnych opinii!

Gość Ale macie problemy
Do samotnamamuśka-z takim podejściem"skrzywdzonej ofiary losu" to chyba faktycznie nikogo nie znajdziesz

Gość mamuśkasamotna
Jasne... i jak będę z nim i napatoczy mu się inną kobieta bez dziecka to jak myślisz co zrobi?

Gość mamuśkasamotna
Na co dzień jestem silna, wesoła, zaradna, nie robię z siebie ofiary losu. Po prostu wiem, że nigdy nikogo nie będę miała i mi to nie przeszkadza.

Gość Caliinka111
Jeżeli jest dojrzały i odpowiedzialny to nic nie zrobi, nie zostawi Cię. A jeśli będzie inaczej-to znaczy że nie był Ciebie wart-proste. Ale uważaj, bo trafiają się dojrzali 20-latkowie, i 40-latkowie którzy najchętniej dalej siedzieliby w piaskownicy..

Gość Caliinka111
Przede wszystkim to masz złe podejście do tego problemu. Ktś na tym forum mądrze napisał, że chyba każdy zna przykład kobiety z dzieckiem która ułożyła sobie życie, więc po co pytac? Odpowiedz jest prosta-każdy ma szanse i tyle. A miłiośc nie wybiera