Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callinka111

Do panów-czy silna laska z dzieckiem ma szansę na nową miłośc?

Polecane posty

Gość kofikrim
Tak masz szanse, ale na faceta na twoim poziomie, czyli nie szukaj wsrod inteligentow, bo to nie twoja liga...Jak mozna miec w tym wieku dziecko?:O

Gość Callinka111
Spróbowac nigdy nie zawadzi, moim zdaniem to szczera rozmowa jest jedynym wyjściem, i jeśli naprawdę Ci na niej zależy to w końcu pokonasz wszystkie bariery i porozmawiasz..

Gość Callinka111
A co ma do tego wiek??! a gdybym była tak głupia jak mówisz nie poszłabym do pracy i na studia, tylko dalej siedziałabym na garnuszku rodziców

Gość lece bo chce
pytałem prosiłem aby mi powiedziała powód a ona prosiła żebym nie pytał...niechce być nachalny...może jestem dla niej nieodpowiedni może sie niespisałem i ona próbuje w ten sposób nie zranić mnie ...niewiem ...może jest ktoś inny...ta niewiedza mnie wykańcza...może dać jej troche czasu?może zaczekać aż ona się odezwie ?

hmmm takie kobiety są trudne do życia.Silna nie silna ale dochodzą problemy z zaufaniem itd Callinka111---nie zadawaj pytań typu czy mam szanse na nową miłość,tylko CZY JESTEM GOTOWA dać komuś uczucie? pozdr.

Gość Callinka111
Do Sami-na razie nie jestem gotowa, dopiero jak się ustatkuję...potrzebuję jeszcze pomocy rodziców. Do lece bo chce-W takim razie daj jej trochę czasu. Kobiety są różne, ale b.mało prawdopodobne żeby ta dziewczyna próbowała się mścic na Tobie w taki sposób, sama kiedyś została skrzywdzona i wie jak to boli, moim zdaniem przyczyna leży gdzie indziej..

Gość Piszesz ze bylas z facetem 3
lata Moim zdaniem jak sie skonczy 18 lat to nie od razu nalezy sie rwac do sexu, dlatego tak mloda dziewczyna z dzieckiem jest dla mnie skreslona, mam wrazenie, ze od dziecinstwa uzywala zycia moze staromodny jestem, ale wolalbym rozwodke z dzieckiem czy wdowe z dzieckiem niz mloda panne z dzieckiem Co do dzieci - odpowiadam. Owszem. wystarczy pokochac i kobiete i dziecko. Ale wielu facetow ma instynkt wlasnosci i widzac Twoje dziecko wyobraza sobie jak uprawialas sex z exem. Wie tez ze w chwili klotni o sprawy dotyczace wychowania dziecka mozesz mu wykrzyczec - to nie Twoje dziecko. Poza tym wielu facetow w Twoim wieku i troche starszych chetnie weszloby w zwiazek, ale bez zobowiazan dotyczacych dodatkowej osoby. Beda chceili pojsc z dziewczyna do knajpy nie martwiac sie o opiekunke do dziecka, kupki i choroby. Z kolei starsci faceci, kolo 30, szukaja juz ustabilizowanych, dojrzalych kobietek. Ty dopiero konczysz studia... Powiem tak.Za kilka lat bedziesz miala z jednej strony wieksze szanse, bo i dziecko podrosnie, ale trudniej mu sie bedzie przyzwyczaic do "tatusia". Za kilka lat bedziesz miala duze szanse jesli zechcesz stworzyc cieply dom 30letniemu rozwodnikowi

Gość Callinka111
Jak już powiedziałam każda kobieta jest inna, nie każda jest trudna do życia, nie każda wszędzie ciągnie ze sobą dziecko(tzn.na każdą randkę), ale jeśli nie ma go z kim zosdtawic to nie ma się co dziwic...ja jestem w o tyle dobrej sytuacji że mam wspaniałych rodziców którzy mi pomagają Wiem że na miłośc jeszcze będzie czas dlatego czekam cierpliwie

lece bo chce--czekaj na jej ruch. Nie walcz nie proś,Nie daj sobą pomiatać,bo Twoje uczucia też są ważne. To że kiedyś zostałą zraniona nie upoważnia ją do tego by ranić, Związek to zaufanie pewność.Chyba nie chcesz być ciągle odpychany .gdy ona czegoś sie boi nie chce ,a co najgorsze nie imie określić o co jej chodzi.? Czekaj na jej ruch,jeśli takiego nie zrobi zapomnij pozdr

Gość Callinka111
Mi nie przeszkadza czy ktoś jest po rozwodzie czy nie, nie to jest ważne. A czy Ty byś wytrzymał 3 lata bez sexu? nie sądze..

Gość nie maja szansy
nie maja szansy i to tez widac z postow:) i z zycia......... a dlaczego ? bo zawsze czy chca tego czy nie dziecko bedzie najwazniejsze a nie partner... i zawsze kobieta bedzie patrzala na relacje nowego faceta z dzieckiem... jaka jest na to rada dla facetow.?? zdobedziesz milosc dziecka a mama cie pokocha i nie zostawi.!!!!!!! nie odwrotnie.....

Gość Callinka111
A czy tak trudno pokochac cudze dziecko..? Nie sądzę...To tak samo że niby Ci "puszyści" nie mają szansy znaleźc sobie partnera! Bzdura!

Gość lece bo chce
sami dokładnie tak teraz robie...ale jednocześnie mam poczucie że czymś to właśnie ja zawiniłem może pomyślała sobie że będe dobrym chłopakiem ale ojcem dla małego już nie...ale ja byłem naturalny nieznam sie na dzsieciach nigdy z nimi nie miałem kontaktu...a zresztą niema sęsu sie dręczyć na razie czekam

Nie obwiniaj sie.Masz być facetem uwierz mi jej zaimponuje Twoja pewność siebie.Niech ona powalczy,niech zacznie rozumieć ze facet to nie zabawka. Masz jej nie niańczyć szanować itd ale nie rób z siebie ofiary. trzymam kciuki by załapała i dała Wam szansę;)

Jest to ogromna przeszkoda. Mało który facet chce wychowywac cudze dziecko. :o Tylko po to by gdy coś będzie nie po mysli dzieciaka, wykręcał się tekstem "nie rozkazuj mi, nie jesteś moim ojcem" :o. Jedyna Twoja nadzieja w facetach bezpłodnych albo takich około 40, którzy mają również swoje dzieci.

"A czy tak trudno pokochac cudze dziecko..? Nie sądzę...To tak samo że niby Ci "puszyści" nie mają szansy znaleźc sobie partnera! Bzdura!" A potrafisz postawić się w sytuacji takiego faceta? Musi się opiekowac takim dzieckiem, nie ma jednoczesnie do niego adnych praw, a na dodatek dziecko nie posiada jego genów. Wziełabyś sobie samotnego tatusia gdybyś była sama? :o

Gość trzeba bylo myslec glowa
a nie...teraz jestes towarem drugiego gatunku ( tak, tak,wiem,ze sie oburzysz na to słowa) i na takiego tez faceta mozesz liczyc-drugiego gatunku

Gość lukasz27
Kocham dzieci nadal i nigdy nie przestane chociaz nie jestem biologicznym ojcem sa one calym moim swiatem.

Gość Roki12345
Co to wogóle za określenie\"drugiego gatunku\"??! Tyle przykładow z życia pokazuje że jednak jest szansa...A Wy wszyscy, którzy jesteście \"anty\" kobietom z dziecmi, uważajcie żebyście kiedyś takiej laski nie przegapili, mam wspaniałą dziewczynę, która ma 5-letniego synka, świetnie się dogadujemy i planujemy powoli ślub. Dodam że mam 24 lata i mam licencjat z ekonomii. Samotne mamy są często dużo bardziej wartościowe niż te bezdzietne! Autorko topiku głowa do góry!

Gość krakuskaaaaaa
Zwyczjka...po co znów założyłaś ten sam temat? Przecież już wczoraj czy przedwczoraj napisano Ci sporo słów prawdy. Nie szukaj potwierdzenia swoich planów i pragnien nieustannie na forum.

Roki12345 ustalmy jedno. Chwalisz się, że wychowujesz cudzego dzieciaka? :O Co kto lubi ale wiedz, że raczej nikt tu nie żałuje, że nie jest w Twojej sytuacji.

Gość Callinka111
Jaka zwyczajka..? Wybacz ale jestem tu bodajże 4raz, nawet nie czytałam innych topików..ale podaj linka to chętnie zajrze :)

Gość Roki12345
Wiadomo że większosc facetow woli bezdzietne, ja chce tylko powiedziec ze nie warto skreslac kobiety z powodu dziecka! Ja mojej np nie zamieniłbym na żadną inna:)

Gość rada za radą
A ja wam powiem że to żadne utrudnienie jak sie kogos kocha. mnie osobiscie by to nie przeszkadzalo gdyby laska byla ok. aha, i fakt faktem ze raczej te ladne samotne mamuski maja wieksze szanse

Gość kofikrim
Masz racje, to zwyczajka. Ciagle zaklada te same tematy. Zrozum wreszcie, ze szanse masz, ale na pewno bedzie trudniej, bo zaden facet nie chce wychowywac cudzego dzieciaka i to normalne!

Gość Roki12345
Dziecko zwraca się do mnie po imieniu. Bardzo fajny chłopczyk, na początku miałem pewne opory ale już jest ok;) A jego mama jest dla mnie całym światem, zgrabna, śliczna, mądra dziewczyna.I tu Was zadziwie-kumple mi jej zazdroszcza:)

Gość frprbr
Czego skaczecie odrazu na autorke topiku? Normalna dziewczyna, jak my wszyscy szuka pocieszenia, chce poznac czyjes zdanie na ten temat a wy ja od razu dolujecie-pytam po co??!!!! Dziewczyno powiem ci zupelnie obiektywnie nie jestes zadna druga kategoria, wiekszosc samotnych matek uklada sobie zycie-chyba kazdy zna taki przyklad ze swojego zycia wiec o co kaman?! Do autorki-tu malo jest zyczliwych ludzi, prawdziwe zycie to real a nie tutaj-wirtualnie

Roki jezeli jest ładna to pewnie Ci zazdroszczą ale dziecka to już raczej niebardzo. A myslałes co będize później? Jak już nie bedziesz tak nią zauroczony i uczucia opadną?