Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Śliweczka

CZY MOŻNA DO SZPITALA ZABRAĆ LAPTOPA I KOMÓRKĘ?

Polecane posty

Gość Czerwona Śliweczka

Prowadzę formę i chciałabym zabrac na czas pobytu w szpitalu (cesarka) laptopa i tel. Czy nikt nie będzie miał nic przeciwko?

Gość idz do lekarza
komórke mozesz na pewno

Gość Czerwona Śliweczka
up!

Gość myślę i myślę
A ja życzę, zebys chociaz wtedy mogła swobodnie odpoczac od pracy...

Komórkę to każda ma. Ale laptopa to sobie daruj :) Odpoczywaj,dochodź do siebie i ciesz się dzieckiem.Jeszcze się napracujesz.....

telefon możesz mieć, ale po co ci laptop? myślę, że po porodzie powinnaś dać sobie odpocząć i zająć się dzieckiem, a nie pracować!

Gość Czerwona Śliweczka
będę miała cc i boje się,że nie wytrzymam tak cały czas leżeć nieruchomo, dlatego laptopa chciałabym zabrać ze sobą.

Gość idz do lekarza
nie cały czas tylko kilka godzin sie lezy po cc a zapewniam cie ze z noworodkiem bedziesz miala mnóstwo zajec.

Kobitko na innym topiku piszesz że będziesz chciała mieć cc -chcieć a mieć to dwie różne sprawy :) Sama jestem po cc i gwarantuje Tobie że będziesz tak ogłupiona środkami znieczulającymi że będziesz myślała o spokoju.Zresztą nie będziesz leżała w nieskończoność :D bo przecież jest dziecko....

nie będziesz miała ani czasu ani siły żeby po porodzie korzystać z laptopa. Nawet jeśli to będzie cesraka. Telefon bez problemu możesz wziąć. Prawiwe każda mama na oddziale ma przy sobie kom.

Gość Czerwona Śliweczka
Założyłam kilka tematów, przepraszam za tyle pytań, ale strasznie się boję i przeżywam całą swoją ciążę...

śliwko a dlaczego chcesz lezec \"nieruchomo tyle czasu\" ? :D Ja lezałam po cc (n ie liczac wybudzania z narkozy) ok 12 ha.tzn cesarka o 19 w piatek,w sobote od rana krzatanko,chodzonko i takie tam,ale........przyznam ze znalazłabym czas na sprawdzenie wiadomosci,konta (;-) ) i moze innych spraw,bo synek spał i spał i spał,a problemów zadnych nie miałam i gadałam godzinami przez komórke, i rachunek wyniósł potem ponad 1000 zł,przynajmniej bym zaoszczedziła:D wez laptopa jak chcesz,nikt ci nic nie zrobi.

Gość hedfffff
kochanka też można zabrać

Gość Czerwona Śliweczka
Myślalam,że znieczulenie jest teraz tylko do połowy, a nie ogólne...?

w wiekszosci tak,wiec jeszcze szybciej bedziesz biegac niz ja, ja miałam z powodu bólu kregosłupa ogólne,wystraszyli sie ze cos moze sie pogmatwac i zrobili ogólne

Gość rtewrterwtwe
ile placi sie za znieczuleie odpiszcie please

śliwko ile masz lat serio,ktos juz pytał na topiku o kolczyku w pępku,ktory załozyłas:)

Gość pytajaca przszla mama
a jak to jest z tym znieczuleniem gdy się chce rodzic sn??? odpowie któras mama?

Gość tiaNnna
ja rodziłam ze znieczuleniem zewnątrzoponowym. Poród wspominam bardzo miło, czułam skurcze, po prostu nie było bólu. Polecam bardzo, nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. Przecież nawet idąc do dentysty stosuje się znieczulenie. Mój ginekolog powiedział, że żyjemy w XXI wieku a nie w średniowieczu i nie trzeba skazywać się na ból jeśli są bezpieczne dla dziecka!!! i matki środki.

Gość TYLKO IDIOTKA BIERZE
LAPTOPA NA PORODOWKE !

Gość pytajaca przszla mama
moja kolezanka tez niedawno rodzila i mowila ze wcale jej nie pomoglo:O

mojej koleżance na koniec cesarki zaczęło puszczać znueczulenie. powiedziała, że tego bólu nie życzy nawet najgorszemu wrogowi. Zastanawia mnie to, czy lekarze źle dobrali dawkę, czy cesarka trwała dłużej, bo dlaczego puściło jej znieczulenie ??

Gość opamietaj sie dziewczyno
juz skomenatowalam autorke na inym zalozonym przez nią topicu ;) panna zaczyna byc posmiewiskiem tego forum ;)

przeżywa jak mrówka okres, a może poroni i co??? Głupia

Gość alla a z mazur
opamietaj sie dziewczyno Ale jesteś pusta jak bęben afrykański. Spadaj stąd debilko!!! Jak cie temat nie dotyczy to nie wchodź.

ja jestem normalna, nie zasmiecam forum, nie pytam o to czy brac laptopa do szpitala bo nie jestem idiotką! post o poronieniu nie jest moj.

Gość Czerwona Śliweczka
O ci chodzi kobieto? Co w tym takiego złego, że pytam, czy mogę wziąć laptopa i telefon do szpitala? Przynajmniej nie obrażam nikogo tak, jak ty!!!!!! i jak nie interesuje mnie jakiś temat to nie wchodzę i nie ubliżam...!

Gość zlosnica26
Szparaga_ja Ty to jakas isdiotka jestes, 1000 zl wydac na rozmowy telefoniczne :O to trzeba byc imbecylem :D