Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Dlaczego tak mało kobiet ma jakieś fajne zainteresowania?

Polecane posty

Gość poiuio
ok,moze i nie mam fajnych zainteresowan,nie interesuje sie sztuka,polityka, nie chodze po gorach ani na grzyby(boje sie pająkow).No i co? nie mozna ot tak sobie w jednej chwili zacząć się czymś interesowac. I mam juz teraz zyc w przekonaniu ze jestem pusta i dłupia lala?

Jarku, nie martw się to jej do wyleczenia. Mała terapia u psychoterapeuty i może wrócisz do grona cywilizowanych osób. Także głowa do góry..

Gość do zainteresowani
o, ja szukam mądrej pizdy; poniżej pytania zapoznawcze. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź! Jako miłośniczka historii starożytnej z pewnością znasz opus magnum Gibbona. Co myślisz o wyrażanych przez niego poglądach na temat chrześcijaństwa (proszę, mamy też element religioznawczy)? Myślisz, że dokładność wyliczeń Adamsa pozwala na przyznanie mu palmy pierwszeństwa w wiadomym sporze z Le Verrierem? Jak oceniasz zalety przedstawionej przez Bohma interpretacji mechaniki kwantowej? Czy warto szukać alternatywy dla interpretacji kopenhaskiej? Co myślisz o poglądach na temat związków między kryzysem kaukaskim a drugą erą globalizacji wyrażonych przez Krugmana (ostatniego laureata Nobla z ekonomii) na łamach "The New York Times"? Pamiętasz może, jaki zespół rockowy wystąpił w "Powiększeniu" Antonioniego?

Gość do zainteresowani
Chyba już dla wszystkich powinno być jasne, jak wyglądają kobiece zainteresowania...:-)

Gość HotCore
hahahha

Gość ciekawe zainteresownia
czy do ciekawych zainteresowań mozna zaliczyć herpetologie, arachnologie , plucie ogniem i tego typu rzeczy ?:)

a ja sie zgadzam. bardzo malo kobiet ma zainteresowania inne niz ich facet JEDNAKZE... jak juz ktos wczesniej powiedzial, mezczyzni sami leca na takie slodkie idiotki a tych inteligentnych i niezaleznych sie boja. 'to Wy faceci stronicie od takich kobiet, bo sie po prostu ich boicie. Czujecie sie przy nich mali, niedowartosciowani, (..)Wiec takie teksty jak tu podaje autor to po prostu teksty zmylajace, zwalajace wine na kobiety, ze niby to inteligentnych i pieknych kobiet jest malo zenada '

Gość BlankaBlondi
To chyba jest żart. Dla faceta kosmetyki są nudne, ale za to nowinki technologiczne czy tam najnowsze modele aut to poważne tematy tak? hahahaha mało nie spadłam z krzesła ;) ale zgadzam się z tym ze kobiety powinny bardziej inwestować w siebie i swoje zainteresowania a nie tylko skupiac sie na dzieciach i domu ... i stąd właśnie jedynym zainteresowaniem stają się ew kosmetyki .... ale mężczyźni wcale nie są lepsi, ja z kolei nie znam jednego (!) sensownego faceta który intersuje się fizyką i astronomią, można z nim pogadać, a tak albo kujony albo półgówki, jeden temat - cycki, auta, cycki. Totalna żenua. No ale nie to przeciez faceci maja o czym ze soba rozmawiac ... cóż.

Gość gość
Kościół też tak wmawia kobietom,że powinny tylko siedzieć w domu i rodzić dzieci:(

Gość gość
Ja lubie kolarstwo.

Gość gość
Możliwe że przez brak czasu. Sama jak dopiero zmieniłam prace bardziej zajełam się swoim wielkim hobby czyli witrażami i zapisałam się na kurs do http://www.artshobby.pl/. Polecam każdemu, super zabawa.