Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Dlaczego tak mało kobiet ma jakieś fajne zainteresowania?

Polecane posty

ja kiedyś z ojcem łowiłam ryby jak byłam mniejsza, czasami i siostra też, bo mój ojciec to miłośnik wędkowania haha

Miccro ja prosze mojego faceta zebysmy jesli juz jedziemyw gore " chodzili po tych gorach" a nie siedzieli w knajpach albo ogladali telewizor w pokoju":o i sie kuzwa doprosic nie moge:o w tymr oku jak ze mna nie wyjdzie w gory to ide SAMA

Gość bez odbioru
Jarek, krótki fiutku, ja cie nie wyzywałam (do tej pory) więc odpierdol się ode mnie kmiotku. "To zwróć uwagę na to, kto uczestniczy, i wygrywa, w teleturniejach zawiązanych z wiedzą, np. "Jeden z dziesięciu". W eleminacjach są czsami 2 kobiety na 10 graczy, ale do finału i tak zawsze trafia 3 facetów. Po prostu kobiety są mniej inteligentne i mają za małą wiedzę ogólną żeby wygrać z mężczyznami" Jeśli do teleturnieju, do którego wybiera się 10 uczestników zgłosi się 100 mężczyzn i 10 kobiet, jakie będzie prawdopodobieństwo, że uczestnicy będzie kobietami? A to, kto się ZGŁASZA do teleturnieju? Ten kto ma na to CZAS :P

"Nawiązując do tematu, jak widzę dziewczynę z wędką na rybach albo spotkam jakąś w lesie na grzybach to jestem pełen podziwu dla nich.Większość boi się połamania paznokci." eee bez przesady... jeśli człowiek obraca sie wśród dziewczyn dla których prawdziwym dramatem i porażką życiową jest złamany paznokieć - to nie można się potem dziwić że nie widzi się "normalnych" (bez urazy!) dziewczyn wokół... ja akurat lubię grzybobranie :P co do wędkowania natomiast - nigdy nie byłam za to uwielbiam spływy kajakowe :)

Gość bez odbioru
"uczestnicy będzie kobietami" miało być: wszyscy uczestnicy będą kobietami

kant dupy pracujac w branzy kosmetycznej trzeba miec duza wiedze o kosmetylkach ale od strony chemicznej ...wiec to jest inna strona interesowania sie kosmetykami

"ja prosze mojego faceta zebysmy jesli juz jedziemyw gore " chodzili po tych gorach" a nie siedzieli w knajpach albo ogladali telewizor w pokoju" i sie kuzwa doprosic nie moge w tymr oku jak ze mna nie wyjdzie w gory to ide SAMA" -------->>>> a po co w takim razie jechać w góry jeśli nie po to by się po nich wspinać (jeśli mowa oczywiście o sezonie letnim/jesiennym)? jeśli ktoś ma zamiar siedzieć wyłącznie w knajpie to szkoda zachodu i drogi (ode mnie to jakieś 600km) "Kosmetyki , dbanie o siebie to nie zainteresowanie a raczej elementy codziennej higieny Chyba ,że ktoś sie tym zajmuje zawodowo ,ale wątpie żeby większość kobiet pracowała w branzy kosmetycznej" ----->>> dokladnie, oczywiście że można porozmawiac/poradzić się na temat kosmetyków - ale żeby rozmawiac wyłącznie o nich? dla mnie to porażka (zakładając oczywiście że nie mówimy o zawodzie kosmetyczki)

"anah dlaczego mnie sie o to pytasz? zapytajs ie mojego faceta nie mnie ja ci na ten temat nie odpowiem złotko" zapytałam retorycznie... dla mnie to też strata czasu... współczuję a Tobie życzę udanej wyprawy :))

rozmowa o kosmetykach to nuda jak flaki z olejem, że dla kogoś to może być interesujące hehe

Gość Egdo
Wybacz -anah-ale nawet jak jestem w sklepie to sprzedawczyni ciężko obsłużyć kasę przez jej 3cm plastiki w kolorowe wzorki.

"rozmowa o kosmetykach to nuda jak flaki z olejem, że dla kogoś to może być interesujące hehe" dla ciebie to może być nudny temat (dla mnie akurat też) ale jeśli ktoś się tym interesuje - to proszę bardzo... choć ja osobiście nie przepadam za takimi dziewczynami (barbie) - styl: tlenione włosy, tipsy, warstwa "tapety" na twarzy grubsza niż gipsu na ścianie, różowe tudzież turkusowe bluzeczki, i złote paski i torebki wielkości portfela - to dla mnie porażka... ale co kto lubi :P

ale nie każda kobieta ma tipsy! nie uogólniaj proszę.

" Wybacz -anah-ale nawet jak jestem w sklepie to sprzedawczyni ciężko obsłużyć kasę przez jej 3cm plastiki w kolorowe wzorki." ----->>> ależ ja uważam tak samo :)

tak, tylko że tipsiary stanowią mały procent kobiet, wbrew pozorom.

pain może i tak być...ale i tak nie rozumiem tego srutututu o kosmetykach lol

" ale nie każda kobieta ma tipsy! nie uogólniaj proszę." nic takiego nie robię... nie generalizuję że wszystkie chodzące po świecie dziewczyny takie są :) choć obecnie gdy idzie się chodnikiem czy próbuje znaleźć coś ciekawego w sklepie odziezowym to ma się wrażenie że wyłacznie takie chodzą po świecie a przynajmniej wiekszosc z nich taka jest...

a komu się podobają stare cmentarze? te nagrobki będące prawdziwymi dziełami sztuki, dopracowane co do szczegółu... ja bardzo lubię je podziwiać... :)

bo one po prostu są bardziej widoczne :) ja też je "wszędzie" zauważam i za każdym razem się zastanawiam, kto im wmówił, że tipsy i spalona w solarium skóra są "ładne" :)

Gość Evillll
A co dla Ciebie znaczą fajne zainteresowania? Uzasadnij:p Może masz zbyt wygórowane wymagania?

anah tez lubie takie nagrobki.....nie moge osobiscie przebolec ze u mnie w miescie ponad 200 letni cmentarz zydowski niszczeje:o a dawniej byl taki piekny:(

"i za każdym razem się zastanawiam, kto im wmówił, że tipsy i spalona w solarium skóra są "ładne" może czasopisma typu - bravo girl itp? heh... moze i się mylę (pewnie tak jest po części) ale gdy widzę takie dziewczyny (choć i są ich odpowiedniki po stronie męskiej - solar, bluzeczki obcisłe, białe buty, pasemka na głowie - brr jak ja tego nie lubię) - od razu odnoszę wrażenie że nie mają ciekawych zainteresować, że nie czytają książek, nie interesuje je piękno natury itp (zaznaczam iż zdaję sobie sprawę - by nie było tu zaraz ataku na mnie - iż każdy ma prawo lubic co innego - oczywiscie ze tak wszakże monotonia jest nudna...)

Gość baletka
jaruś - tak mów do mnie jeszcze "suko"... "poniewieraj, steraj, truj..." :D:D

:) nudne jest też to, że spotykasz klony na ulicy, te same fryzury, ciuchy, buty, ten sam "styl" :)

mi dane było być na cmentarzu na Rossie - aż brak słów... a piękno polskich starych przedwojennych kamienic - te detale, te wykończenia... boskie ;)