Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Dlaczego tak mało kobiet ma jakieś fajne zainteresowania?

Polecane posty

"nudne jest też to, że spotykasz klony na ulicy, te same fryzury, ciuchy, buty, ten sam "styl" " ------->>> oj tak... niestety... zero oryginalności...

tylko ze nikt w polsce o tego typu zabytki nie dba...to jest dla mnie osobiscie denerwujace dla mnie także :(

A wiecie ilu facetów interesuje sie kosmetykami????? Jak laska lubi i on lubi to sobie mogą pogadać!!!!

Gość HotCore
hah to się uśmiałam z tematu ... a gdzie poznać mężczyzne który nie patrzyłby na mnie jak na ufo gdy mu mówie, że interesuje się elektroniką i jaki kierunek studiuje? zygzack, trzeba mieć solidne jaja żeby zaakceptować kobietę z zainteresowaniami wykraczającymi poza "zbieranie porcelanowych figurek", mam wrażenie że ci ich po prostu brakuje i jak juz znajdziesz taką kobietę z oryginalną pasją to wymiękasz i zaczynasz zwracać uwagę na wygląd itd byle by mieć wymówkę... poza tym hmm inteligentne kobiety z pasją szukają ... pasjonujących mężczyzn - proste :)

HotCore - brawo! Jarek_84 mnie i tak nie obrazisz - ton twych wypowiedzi nie wzbudzi we mnie oburzenia ani złości... gdy się nie ma nic ciekawego do powiedzenia wówczas pozostaje atak... pozdr :)

jesli "84" oznacza rok Twego urodzenia... to cóż mogę powiedziec... od człowieka 25letniego oczekiwałabym "głębszych" wypowiedzi, bardziej kulturalnych i inteligentnych... ale przeciez nie mozna miec wszystkiego prawda? :)

24 czy 25 lat... kulturę ma się w sobie... albo i nie... czasem inteligentną kulturalną wypowiedzią można zabłysnąć i zaintrygować, zainteresować drugą osobę... a atakiem? jedynie zrazić do siebie ludzi... chyba ze oto właśnie chodzi...

o co tyle pierdolenia z tą pasją? :o kilka lat temu media wykreowały sztuczny nacisk na pasję, zaintresowania. teraz kazdy choćby tknie czegoś, nazywa to pasją:o nigdy nie pytam nikogo jakie ma hobby tudzież zainteresowanie, to wychodzi w czasie rozmowy. albo ktoś jest elokwentny i potrafi się wypowiedziec na różne tematy, które wcale nie są jego PASJĄ albo nie :o męczcie się nadal tutaj z tymi \'zainteresowaniam\'. mnie na szczęście obchodzi jak się z człowiekiem rozmawia, jego sposób wypowiedzi, poglądy, poczucie humoru, dystans, a nie co nazwie swoją PASJĄ, bo tego dzisiejsza cywilizacja wymaga!! 🖐️ aha.. człowieku, który nie nazwałeś jeszcze czegoś swoją pasją, zgiń!

*zimmma* twa wypowiedz jest dobrym i trafnym podsumowaniem tematu pod ktorym podpisuje sie obiema łapkami :)

anah, dziękuję za uznanie :classic_cool: tym sposobem możemy zakończyć temat:P

Jarek nie zartuj... myslisz? :P pozdr

inteligentny i obleśny czy przystojny i głupi- miało być;)

Gość taka sobie karolajna
hehe ja sie interesuje krajami dalekiego wschodu :P bardzo bym chciala zwiedzic indie ale takze brazylie i antaktyde :P i mam swoje pasje daze do celu ale czesto jak o tym rozmawiam chociazby z facetami to ich to kompletnie nie interesuje dlatego swoje pasje zostawiamy dla siebie a rozmawiamy o tematach bardziej przyziemnych :P

jestem ładny i mondry lalalala a poczytaj słownik ortograficzny :P

no cóż... nie wszyscy muszą być mądrzy, inteligentni, fascynujący i kulturalni... w przeciwnym razie świat byłby nudny... :)

nie muszem bo mam firefoxa ehh to masz szczęście... bo gdyby nie on to nie wiedziałbyś kiedy napisałeś z błędem :)

Jarku gdyby przed tobą rozebrała się sama Pamela sprzed 20laty (choc pewnie zaraz napiszesz ze ona nie jest w twoim stylu) to i tak byś ją skrytykował albowiem - nie lubisz kobiet... masz ewidentnie problem na tym punkcie a przynajmniej odczuwasz zadowolenie w niszczeniu ich samooceny... gdybym musiała kierować się wyłącznie moim wyglądem (a nie mam kompleksów) by zwrócić na siebie uwagę mężczyzny byłabym nikim... a mężczyźni ktorzy zwracają wyłącznie uwagę na wygląd kobiety - są nikim dla mnie... pozdrawiam Cię :)

"wszyscy faceci są dla Ciebie nikim? bo raczej wątpię byś znalazła faceta, dla którego liczy się coś innego niż wygląd samicy" odkryciem nie jest ze faceci to wzrokowcy... są też na szczęście i tacy ktorzy potrafią dostrzec wiele poza wyglądem kobiety... potrafią także prowadzic ciekawą rozmowę wykazując się swą inteligencją i zainteresowaniami... ale to przeciez wiesz Jarku prawda? iż są i samce (kierując sie twym językiem w celu lepszego zrozumienia przez Ciebie mej wypowiedzi) myslacy głową... a Ty sam nie będziesz wiecej czepiac sie mych slow albowiem tez masz w sobie cos z interesującego faceta i dlatego co najwyzej poprowadzisz dalej subtelną polemikę z wypowiadającymi się tu osobami a nie pisal wiecej chamskich obelg kierowanych pod adresem kobiet zgadza sie? czy może mylę się?

ehh czyli nie masz w sobie nic z interesującego faceta... no cóż nie abym się zdziwiła ale... nie będę z tego powodu rozpaczała... trzymaj się...

coraz czesciej utwierdzam sie w przekonaniu iz czytanie ze zrozumieniem to prawdziwy dar...

Gość a ile mozna skupiać się
na członku? Byłby to penocentryzm, a Jarek jest człowiekiem renesansu.

Gość zainteresowani
polityka, historia starozytna, astronomia, fizyka, historia filmu, kultura, religioznastwo. ktory z was, skundlone male peniski, ma choc ulamek wiedzy, na ktorykolwiek z wyzej wymienionych tematow? tego przyglupa jara nawet nie pytam, nie wysilaj sie psie

Gość od tego mnóstwa
zainteresowań masz tylko gonitwę myśli i ból glowy.