Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Dlaczego tak mało kobiet ma jakieś fajne zainteresowania?

Polecane posty

Gość ejjjj
ja jestem ładna, zadbana, db ubrana, wykształcona i mam ciekawe [? kazdy coś innego uważa za ciekawego] hobby. no i co z tego?

Gość hahax
pain au chocolat --> i on sma tak jezdzi? czy z kims? z biura, czy na wlasna reke? podziwiam, tez tak bym chciala:)

Gość ejjjj
hehehe właśnie większość facetów powie, że ich hobby to samochody, sport, muzyka... :/ a większość z nich nie ma auta, albo ma, ale nie ma o autach pojęcia, sport ogląda w tv, a muzykę słucha- bo w radiu leci :/ żałosne. nie raz zagięłam faceta, który twierdził, że jest fanem motoryzacji.... jeden taki fan chciał mi nawet diesla 95ką zatankować :D :O

Gość H.Bukietowa
ejjj - :D

08.02.2009] 15:14 [zgłoś do usunięcia] hahax pain au chocolat --> i on sma tak jezdzi? czy z kims? z biura, czy na wlasna reke? podziwiam, tez tak bym chciala wiekszsoc na wlasna reke...:) z biura malo kiedy korzysta:) w tamtym roku byl w tajlandi:) 1,5 mies.... wiem ze jak byl w afryce byla to oferta z biura..akurat byla tam wojna domowa wiec ceny byly bardzo niskie hehe:D ale na wlasna reke tez zwiedzal:)

Gość bez odbioru
"jeden taki fan chciał mi nawet diesla 95ką zatankować" o w mordeczkę :-o :D ja tam nie zauważyłam, żeby faceci mieli większą wiedzę ogólną. wiem za to, że kobiety więcej czytają, że więcej czasu poświęcają na kulturę (kino, teatr, muzyka, wystawy, itp), wiem, że mam masę koleżanek, które mają swoje pasje, od motoryzacji, przez politykę do szydełkowania i malowania na jedwabiu. a ocena tego, które pasją są mniej czy bardziej ciekawe i wartościowe jest bezcelowa.

Gość heks
Ja duzo czytam, trenuje taniec, zegluje, jezdze na snowboardzie, znam trzy jezyki obce, ucze sie kolejnego, mam dyplom zagranicznej uczelni. nie uogolniajmy.

heks a facetów i tak przede wszystkim interesuje Twój wygląd...niestety... :)

Gość heks
Masz racje, ale na szczescie mam juz stalego, kochanego mezczyzne, a reszta mnie nie obchodzi ;-) Zainetresowania sa i tak przede wszystkim dla mnie ;-)

Bez odbioru...świetnie ujęte. Mamy być idelanymi kobietami, ale wszelkie przejawy kobiecości są w nas tępione i wyszydzane.

nie mają zainteresowań, bo posiadanie jakiejś pasji, np. sklejanie modeli wymaga od człowieka jakiejś inteligencji, a tej samice mają deficyt oj tak bo skladanie modeli wymaga ogromnej inteligencji hahahahahahhahah:D tak tak jarus wszyscy w domu zdrowi:D?

haha taaak ciekawe w jakiej kwestii mają taką wiedzę... Znam paru takich bajkopisarzy posiadających wiedzę powierzchowną ;) Nie chce obrażać męskiej płci ale też mozna spotkać elokwentów ale w przypadku tych sami do końca nie wiedzą czego chcą i myslą ze kobieta bedzie za nimi biegała...

ja mam wiele zainteresowan, ale raczej o nich nie mam z kim rozmawiac. moja kumpela pasjonuje sie fizyka jadrowa - i co, autorze, pogadasz z nia? :-O chyba nie.

nie wiesz czegoś - jesteś głupią babą wiesz coś, czego nie wie facet - jesteś babą przemądrzałą :) taka obserwacja z autopsji, własnej :)

Gość no co wy tu kochani piszeta
jarek interesuje sie kafeterią, jest to jego największą zyciową pasja :)

Gość no co wy tu kochani piszeta
jaruś słońce ti nasze, zaprzeczasz sam sobie:D nienawidzi kobiet - ale siedzi całe dnie na kafe nie boi sie kobiet - ale nienawiść skąd sie bierze? hahaha

Gość baletka
bez dobioru - hahahaha jesteś genialna!!!

Nie ma czegoś takiego jak nudne zainteresowania. Hobby sie ma albo sie nie ma. To drugie jest najgorsze. Chociaz muszę przyznać, ze miałam kiedyś chłopaka - informatyka. Całymi godzinami opowiadał mi o grach RPG, układach scalonych, kumplach z Irc, problemach programowania C++.... Nudziło mnie to strasznie. Jak zadawałam jakieś pytania - to się ze mnie śmiał. Przez rok nie mógł mi przeinstalować systemu. w koncu zrobiłam to sama... A najgorsze jest to, że ja mam niektóre zainteresowania typowo męskie m.in sport, polityka. No ale z nim nie mogłam o tym pogadać :(

Gość baletka
jaruś chyba musiał nieźle dostać po dupie od jakiejś fajnej babki. :D

Gość radyjko
"nie wiesz czegoś - jesteś głupią babą wiesz coś, czego nie wie facet - jesteś babą przemądrzałą" --- skąd ja to znam! Przyznam, ze czesc kobiet nie ma zainteresowan. Znam nawet calkiem spore grono takich babeczek. Ale nie mniejsze jest grono facetow-bez-zainteresowan! Wiec nie generalizujmy! A poza tym, faceci nie lubia zbyt niezaleznych kobiet. Przyznacie chyba, ze aby miec swoje pasje i je rozwijac, nie mozna sie ogladac na mezczyzn? Dodam tylko, ze studiuje na dwoch kierunkach, z czego jedne to 6 letnie studia medyczne. Mowie biegle po angielsku, oprocz tego ucze sie czeskiego i niemieckiego. Bardzo duzo podrozuje i to bynajmnje nie za pieniadze rodzicow. Oprocz tego interesuje sie fotografia i rysunkiem (oczywiscie nie tylko stworzonym przez innych). Do ladnych, szczuplych i zadbanych tez naleze. I jakos nie widze wianuszka intresujacych mezczyzn wokol! Czyzby ich brakowalo?

Gość dyzo
"ja tam nie zauważyłam, żeby faceci mieli większą wiedzę ogólną." To zwróć uwagę na to, kto uczestniczy, i wygrywa, w teleturniejach zawiązanych z wiedzą, np. "Jeden z dziesięciu". W eleminacjach są czsami 2 kobiety na 10 graczy, ale do finału i tak zawsze trafia 3 facetów. Po prostu kobiety są mniej inteligentne i mają za małą wiedzę ogólną żeby wygrać z mężczyznami.

\"Z kolei te ładniejsze po bliższym poznaniu okazują się mało ciekawe. Tak więc gdzie poznać kobietę, która byłaby w miarę ładna, normalna, zadbana, inteligentna i z jakąś ciekawą pasją, która ją pochłania? \" a czy ty masz cos ciekawego do zaoferowania? bo jak na razie to widac tylko wymagania - poszukujesz ideału - ładna, mądra, inteligentna itp itd widać że zwracasz uwagę tylko na wygląd a raczej na samym początku na to zwracasz uwagę - to może zwróć najpierw uwagę na charakter? :)

Gość baletka
dyzo - może mniej kobiet zgłasza się do takich teleturniejów? pomyślałeś o tym?

Gość baletka
poza tym generalizowanie jeszcze nikomu nie wyszło na dobre.... i co? lepiej się czujecie nazywając wszystkie kobiety idiotkami? dobrze to wpływa na poczucie waszej wartości, na wasze wybujałe (bezpodstawnie) ego? nie rozumiem skąd w was taka nienawiść do kobiet.. smutne to i żenujące :/

ja uwielbiam góry, podróże, architekturę, a z "seriali" codzienne wydanie Faktów na TVNie, ćwiczenia - siłownia itp... znalezienie faceta który umie podtrzymać rozmowę, który nie jest monotematyczny, który umie "nadać" temat - graniczy z cudem...

Gość do autora do autora
mój mąz ma podobne pasje do Twoich, no może nie wszystkie Z niego to dopiero dziwak, a jaki egocentryk, a jaki sk***Esyn;)

Gość radyjko
znalezienie faceta który umie podtrzymać rozmowę, który nie jest monotematyczny, który umie "nadać" temat - graniczy z cudem...---- dokladnie!

Gość Miccro
Nawiązując do tematu, jak widzę dziewczynę z wędką na rybach albo spotkam jakąś w lesie na grzybach to jestem pełen podziwu dla nich.Większość boi się połamania paznokci.

ja mam cool zainteresowania, nietypowe...pozatym co to za zainteresowania kosmetyki???????????????