Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonifacy syn szatana

czy wierzycie we mnie

Polecane posty

Gość bonifacy syn szatana

CZy wierzycie we mnie że jestem synem Szatana i zsstąpiłem z piekła na ziemię po wasze dusze grzesznicy?

Gość PaniKaczorek
prędzej wyrzekamy się

Gość ktośśśśśśśśś
prędzej wyrzekamy się

Nie robię z wami intereresów za czekolady grzesznicy! Po tym jak Twardowski wykiwał wujka Lucka to specjalna komisja śledcza zakazała podpisywania cyrografów z ludźmi! Teraz was kusimy, telefonami, telewizorami, autami, pieniędzmi, internetem i bierzemy wasze dusze do piekła. Będziecie wszyscy potępieni!

Zostałem do was zesłany bo dano wam ostatnią sznasę grzesznicy, macie chody w królestwie ojca mego. Przyszłem do was byście we mnie uwierzyli! Tylko ci co naprawdę uwierzą w to że Szatan istnieje będą w stanie przeciwwstawić się pokusom i przetrwać! Reszta skończy w piekle!

Gość henk1
Nie,jedynie w Bog a ty rób sobie co chcesz najlepiej jak powymieniasz trochę gwożdzi w swoim łóżku i polakierujesz na poniedziałek rogi i kutasa.

wiara w Boga bez wiary w Szatana to debilizm, wiara w istnienie szatana to element wiary Katolickiej, tylko to że uwierzycie w to że Szatan istnieje może was ocalic

Gość henk1
Sieroto,a kto powiedział,że nie wierzę w istnienie szatana. Wejdż na temat ' Kto widział diabła" w ogólnych.

Gość też to powtórzę
spierdalaj do książek