sebastian muńoz de la torre 0 Napisano Luty 8, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aplepleple Napisano Luty 8, 2009 takie, że mój tak zrobi, bo moje nazwisko jest piękne i nie pozwolę mu zginąć :D w końcu jest jakieś równouprawnienie, nie? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie to nic takiego Napisano Luty 8, 2009 ale przez 99% polaczków bedzie nazywany pantoflem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebastian muńoz de la torre 0 Napisano Luty 8, 2009 Pytam, bo mam kilku kolegów którzy tak zrobili. Więc to dla mnie nie jest dziwne, ale czasami słyszałem komentarze na ten temat że taki facet to ciota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebastian muńoz de la torre 0 Napisano Luty 8, 2009 W moim przekonaniu to wlaściwie nie jest nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewolnica Isaura... Napisano Luty 8, 2009 Przecież jest równouprawnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 8, 2009 Nie oceniam sam tego bym nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitta 333 Napisano Luty 8, 2009 Ja dziwię się,że niektórzy pozostaja przy swoich nazwiskach,mając je dziwaczne lub smieszne.Po co dzieci maja cierpieć? Spotkałam sie z nazwiskami :Skrobanka,Rogacz,Ropucha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ieyqoieoieoe Napisano Luty 8, 2009 no ciekawe gdybyście mieli na nazwisko dupowicz albo kibel, albo inne smieszne to byscie chcieli narazac na smiechy zone? nie sądzę, no tak, ale tradycja jest najwazniejsza :) niby nazwisko to nic, ale polskie spoleczenstwo lubi wytykac palcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 moj (ewentualny) przyszly mąż nie będzie się musiał pozbywać swojego nazwiska, ale ja swojego też się nie zrzeknę. w ramach ugody mogę mieć dwuczłonowe ;) a co myślę? że dobrze robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 Jareczku, do mnie to mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Luty 8, 2009 a facet wtedy tez ma dwu- członowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfsfds Napisano Luty 8, 2009 "Przecież jest równouprawnienie" rozumiem, ze ty poderwalas swojego faceta, ty o niego zabiegalas, ty placilas na randkach, ty przyjezdzalas po niego samochodem, wreszcie do twojego mieszkania on sie wprowadzil, i ty jestes glownym zywicielem rodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy dzieci mogą miec nazwisko Napisano Luty 8, 2009 dwuczłonowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameska 0 Napisano Luty 8, 2009 jeszcze się z tym nie spotkałam :) . nie widzę w tym nic dziwnego ;) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 mawronka, zależy jak się uzgodni. może być tak, że tylko kobieta ma dwuczłonowe, a mogą mieć oboje. nawet tylko facet może mieć dwuczłonowe. pełna fantazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 Jareczku, gupia i do tego pasztet na kafe buduję swoją samoocenę tak, dzieci też mogą mieć dwuczłonowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebastian muńoz de la torre 0 Napisano Luty 8, 2009 Jak już ja mówiłem, ja nie widze w tym nic dziwnego. Dzieci mogą miec nazwisko dwuczłonowe, ale chyba jedno z rodziców też takie musi miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niewolnica Isaura... Napisano Luty 8, 2009 ;/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 nie, mnie nie. ja raczej wesoła jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Luty 8, 2009 Moje zdanie jest takie ze jest pantoflarzem,w jedym wypadku jak dla mnie moze przyjac nazwisko zony gdy jego jest brzydkie.Prawie kazdy facet chce by jego nazwisko przetrwało wiec wola miec synów:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 z natury, Jareczku, z natury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Luty 8, 2009 Jalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 jakby mi facet powiedział, ze mam przyjąć jego nazwisko, bo inaczej to znaczy, że go nie kocham albo nie jestem w pełni jego (tak powiedział moje kuzynce), wystawiłabym go za drzwi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 mawronka, nie stresuj się, zlość urodzie szkodzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Luty 8, 2009 jarek mi wisi komentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*zimmma* 0 Napisano Luty 8, 2009 stara? toż to chyba młodsza od Ciebie jestem:D na razie nie zdradzę Ci tajemnicy mojego sukcesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katze 999 Napisano Luty 8, 2009 jarek - jaki ty jesteś popierd...ony, aż żal dupę sciska, że tacy idioci chodzą po ziemi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Luty 8, 2009 JAREK , BO ZACZNĘ PRZEKLINAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebastian muńoz de la torre 0 Napisano Luty 8, 2009 Jarek_84 - no nie wiem, co ci się tutaj w czymś takim nie podoba, że takie głupie komentarze dajesz :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach