Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika88

szukam partnera na wesele

Polecane posty

Gość ika88

witam wszystkich, szukam partnera na wesele które odbędzie się krótko po Wielkanocy(kwiecień 09), wiek 20-25 lat, wysoki (ja mam 170 cm wzrostu) najlepiej z Opola lub okolic, ale może też być woj. Śląskie lub Dolnośląskie, w razie potrzeby zagwarantuje nocleg, odpowiedzi prosze kierować na gg: 3835935 lub e-mail: jolcia.m@autograf.pl pozdrawiam

Gość kakamaja
Tak "w ciemno" szukasz i każdy się nada?

Gość Partner Wyksztalcony
A jesli to partner zagwarantuje Tobie nocleg w hotelu ***** ? A czy moze byc diablenie przystojny i nieziemsko boski?

Gość kakamaja
Ha, na pewno to jest priorytet :D

Gość ika88
w sumie to tylko wesele, ale pewne wymagania tez sa, dlatego podalam gg i meila zeby sie troche poznac, umowic. do Partner Wykształcony w Opolu nie ma hotelu ***** wiec odpada ;/ a reszta milo widziana :) ale nie najwazniejsza... :) liczy sie to zeby umial sie dobrze bawic, byl kulturalny, mily i choc troche umial tanczyc :)

Gość ika88
czyli nie ma chetnych?? szkoda :/

Gość aaaaaaabbb

Gość bxb
Ale prowo!!!!!!!!! Wielkanoc w tym roku jest 12-13 kwietnia a 9 kwietnia jest Wielki Czwartek więc puknij się w czółko jeśli myslisz że tego dnia może być wesele:D:D:D:D:D

Gość ika88
napisalam krotko po wielkanocy (kwiecien 09) jak wiesz mamy rok 2009 i to 09 wlasnie od tego sie wzielo, czytaj ze zrozumieniem i sam sie puknij w czółko!!!!

Gość humGRYPmop
ja bym i tak nie poszedl bo nie pije i nie tancze a choduje szarancze . . . zreszta nie mam garnitura

Gość 23---on.....
Nie szukaj przez neta, zaproś kogoś z osiedla czy ze szkoły, nie znalazłby się ani jeden??

Gość czy to wybbada w swieta
bo ja chcetnie bym sie wybrał i tak zostałem sam w tym roku w swieta ,wiec wole jakos milo spędzic ten czas:) mam 25 lat i jestem z wroclawia

Gość ika88
do 23---on.... wiesz wlasnie w tym problem ze nie, bo w szkole w grupie mam same dziewczyny a u mnie na wsi albo koledzy zajeci albo pracuja gdzies za granica i zaraz po swietach wyjezdzaja spowrotem, a specjalnie z mojego powodu nie beda rezygnowac z pracy do czy to wybbada w swieta to moze odezwij sie na gg 3835935 :)

Gość ika88
dokladna data to 18 kwietnia, wiec jak znajdzie sie ktos chetny?? bo z moich znajomych nikt nie moze :/

Gość a ie możesz
iść sama?? Na bank jakies młode soby tam będą- czy zawsze trzeba taszczyć ze sobą na siłe kogoś albo tak zdesperowanym być , że byle portki z netu brać?? MASAKRA... dziewczyno , trochę pewności siebie - ubierz się super i badż najpiekniejszą samotną laską na tym weselu

Gość tofu_
w sumie to czemu nie,z drugiej strony nie lepiej ike88 pojsc na jakas impreze i wyhaczyc kogos? Masz jeszcze troche czasu.Ale jakby co,to sie pisze na to:)

Racja , idx sama, pobalujesz sobie , a z netu możesz zupełnie przypadkiem złowić nawet ..mordercę!!!! :( (sory!)

Gość ika88
fajnie sie mowi ale ja mam byc druhna wiec musze miec partnera, a nie odmowie bo to moja kuzynka!!