Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to po prostu dno

tak się skonczy maoja miłosć

Polecane posty

Gość to po prostu dno

ja już nie wiem, co o tym myśleć. Jestem z chłopakiem od miesiąca, to niedługo. Ale do tej pory był dla mnie czuly i dobry, i bardzo się mną interesował. Jednak od kilku dni, to znaczy nie wiem czy to wiązać, ale od kiedy mniej więcej przyjechał do niego z wizytą kolega na tydzień, wszystko się zmieniło. Urządza sobie z nim wieczory i chleją wódkę, oczywiście nie ma mnie z nimi. Ciężko ostatnio mój pracuje na jakimś projektem, przynajmniej tak mówi, i dlatego prawie przestał się do mnie odzywać. Jak byliśmy na imprezie razem to kazał mi się bawić samej, bo "przyjaciele potrzebowali jego pomocy" przy organizacji. Potem byliśmy na wycieczce jeszcze z jego kumplem i moją koleżanką, która widziała mojego pierwszy raz i nawet zapytała, co z nim jest, bo nie wygląda, jakby mu na mnie zależało. przez całą wycieczkę prawie się do mnie nie odzywał, tylko gadal z tym kumplem, nie zbliżał się do mnie, nie przytulil, nie okazał w ogóle, że coś dla niego znaczę... nawet jak ustawiliśmy się do zdjęcia (jedynego wspólnego!) to objał mnie tak, jakby po prostu musiał, a nie chciał. nie wiem już co o tym sądzić, to boli. nagdle stracił zainteresowanie?? wspaniale, szkoda że zaczęłam się jakby angażować oczywiście wszystko niby ok, między nami, papa i zdzwonimy się! bez pocałunku na pożegnanie... to było wczoraj... milczy

Kopnij go w dupę! Jak się po miesiącu tak zachowuje, to później będzie tylko gorzej. Poszukaj sobie kogoś fajnego na jego miejsce :)

Gość tipsiara wiejska
kopnij w dupe to zobaczy co stracił... oni zawsze rozumieją..po czasie:O

no nie zachowuje sie on za ciekawie :O ale wiesz... faceci nieraz tak maja, ze w towarzystwie swoich kumpli zmieniaja swoje zachowanie... problem w tym, ze Twoj przesadza...

Gość to po prostu dno
no przesadza... dobrze ujęte... zachowywał się, jakbyśmy się nie znali... ciągle tylko omawiał interesy z tym kolegą. myślę, że nie chce sie angażować, bo za miesiąc chce wyjechać na parę miesięcy i nie wierzy w związki na odleglość... a ja już chyba za dużo do niego czuję, żeby bez mrugnięcia okiem zostawić go kantem... wiem że kiedy odejdę, on po mnie nie wróci. w jego mniemaniu skoro ma wyjechać, to nie zamierza mnie ranić dłużej... a mimo to jesteśmy razem i staliśmy się parą, i wszystko byo idealnie... dopóki ten kolega nie przyjechał. wtedy wszystkie te nasze rozmowy o wyjeżdzie mi sie przypomniały. nie jest gejem... ten kolega ma też dziewczyne. nie chce odchodzić.

Gość to po prostu dno
up:(